![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Stie cineva sunt curse pe kogalniceanu pe 5?
|
Quote:
|
Pt prima data pierd o cursa la Tulcea , pe aceasta cale v-a zis spor la curse , eu maine dimineata Luni 05:30 am plecat in sfarsit in voiaj , destinatie initiala SUA , deci ... ne vedem peste 6 luni , V-am salutat cu respect
P.S. o sa-mi fie dor de mutrele voastre :sad: |
Quote:
Spor la treaba, voiaj placut si in general toate cele bune! |
Quote:
|
salutari din state baieti
|
ooo pedala ai plecata ma ca de cand ne tot amenintai
|
Baieti, recomandati-mi va rog o spalatorie in constanta pentru un interior ce trebuie spalat (mocheta, fete de portiere si plafon) cu abur, cu lavete,etc.. Sunt din iasi si stau in constanta pana saptamana viitoare.Multumesc
|
Cum iesi din gara, la primul semafor faci dreapta, apoi la urmatorul semafor direct inainte si mai mergi 50 metri, spalatoria e pe dreapta.
Am inteles ca ar fi una dintre cele mai bune spalatorii din Constanta, cu "meniu complet". |
ambient se numeste spalatoria dar vezi ca si preturile sunt pe masura
|
Quote:
foloseste un "aspirator" 3in1 , el mi-a spus ca l-a costat cam 2000 euro , pretul e in functie de cat de repede fierbe apa, cat de mult tine compresorul... etc , mi-a spus ca majoritatea aparatelor "din comert" mai ieftine (500-1000 euro) se sting dupa doar 20 de minute de folosire intensa , deci pierzi foarte mult timp asteptand . la masina mea s-a lucrat 3 ore fara oprire :) iar preturile sunt foarte accesibile . 50 ron scaune fata 50 ron bancheta 50 ron fete de usi 20 ron mocheta 20 ron plafon 30 ron bord 200 ron meniul complet |
da-mi un numar de telefon te rog
|
In ultimul timp filtru ARR + logan mcv cu radar pe bratianu, aproape de pod butelii, ARR opreste ce vine dinspre valu si radarul sta spre icil, i-am vazut de 2 ori intr-o saptamana.
|
Las ca de maine sunt in greva :)) scapam de radare :))
|
Salut
Stie cineva dintre voi cum se da examenul pentru categoria A? In sensul sa spuneti cate intrebari sunt, cate trebuie sa faci pt a-l promova, daca sunt sau nu intrebari specifice... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning