![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
Dar vor fi si mai multe formatii de genu de prin cluj invitate, si vor fi oameni care chiar se pricep la asa ceva ;) Nu e prima editie. Se face cerc in mijloc si pac pac... daca te tine :)) |
maine merge lumea pe bulevard :)))
|
este unu scooby care e tare la 1 vs. 1 dance !!!
|
am un set de 4 anvelope GOODYEAR EXCELLENCE 205/55 R16...le dau la pret de nimic ca am nevoie foarte urgenta de bani nu sunteti interesat niciunu?:???:
|
daca tot e vb de anvelope, caut 4 in marimea 195/45/15 sau 2 marimea anterioara si 2 185/45/15, preferabil second hand putin uzate si cu pret bun :rolleyes2:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oare stie cineva ceva vopsitor serios (termen de executie si calitate) care sa elibereze si factura?
|
da stiu eu...ti-o face de pe o zi pe alta....si foarte bine e firma serioasa si de treaba oamenii de acolo am apelat de 2 ori la ei pentru vopsit si a iesit foarte bine si nici scump nu e...sti unde au cei de la piesele auto UNIX sediu?
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cum se numeste firma da pe el il cheama ionci,are si service si vopsitorie daca vrei iti pot da numarul de telefon...eu zic ca poti sa mergi linistit... |
Quote:
Merci! |
|
a-ti vazut treaba cu masinile noi de politie? vw passat: 17000E
logan: 37000E :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning