![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
m-ar bate un gand....m-am cam saturat de" strainataturi" tot acasa la o samanta pe bordura :)mai naspa cu lovelele ...
|
Quote:
de-ar creste blaturile astea in copac... ideea cu poligonul e ca se pot invata mai multe manevre acolo fara a risca prea multe daune. |
Quote:
|
geanina traiesteeeee!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
|
Am văzut şi eu, chiar a revenit în forţă :)
|
Opel, salvat de programul "Rabla" al germanilor http://transport-logistica.ro/images...54/luni/a1.gifVânzarile constructorului de automobile Opel au crescut sub efectul "primei de casare" oferite de guvernul german în încercarea de a relansa acest sector al economiei si în consecinta va recurge la somajul tehnic într-o masura mai mica decât era prevazut pentru luna martie. Liniile de productie ale uzinei Opel de la Eisenach, unde se fabrica modelul Corsa, vor lucra la cote normale cel putin în primele trei saptamâni din martie, a declarat cotidianului economic Handelsblatt numarul doi din filiala europeana a companiei americane General Motors (care este societatea-mama pentru Opel), Alain Visser. Opel anuntase anterior ca renunta în februarie la doua zile de somaj tehnic la Eisenach si la uzina sa din Spania de la Saragosa. "Primim o cerere importanta pentru masinile noastre de mic calibru", a explicat Visser. Comenzile pentru Corsa au crescut cu 70% de la intrarea în vigoare, în ianuarie, a "primei de casare" de 2.500 de euro, iar comenzile pentru modelul Agila s-au dublat, a precizat oficialul GM. Prima de casare - acordata pentru achizitionarea unei masini noi sau nu mai vechi de un an în schimbul casarii unui vehicul mai vechi de noua ani - este una dintre masurile decise de guvernul german pentru relansarea consumului si pentru ajutarea sectorului auto, lovit din plin de criza financiara. |
da ma dar ei au guvernanti si politicieni nu ca la noi !!!
RUSINE POLITICIENILOR ROMANI !!!!!! |
Actele ce sunt necesare la politie unei persoane fizice pentru inmatricularea unui autoturism care a fost inmatriculat deja in Romania sunt:
- cartea de identitate + copie - fisa de inmatriculare cu vizele de la circa financiara - actul de dobandire al vehiculului (act vanzare-cumparare) - talonul cu verificarea tehnica a masinii - asigurare (copie) - chitanta certificat inmatriculare - taxa de inmatriculare - ceritificatul de autenticitate de la RAR - cerere tip de inmatriculare a autoturismului Taxa de inmatriculare si ceritifcatul de inmatriculare se platesc una la posta si alta la CEC Am uitat ceva? |
da cine se ocupa de astea si pt mine :-) ca nu am timp
mersi |
Ma ocup eu,imi lasi masina....banii si merg sa fac toate actele:D:D
|
eventual sa-ti faca si o procura sa o poti vinde :lol:
|
daaaa tu vrei masina sa te joci cu ea nu laurentu ? ca acte mai vedem noi ..
acum serios cine ma poate ajuta sa o inscriu pe numele meu ? normal contra cost ...;-) |
Quote:
|
Quote:
inmatriculari in Romania...i- mi aduc aminte prima masina inmatriculata de mine in Ro si ultima sper,a fost un stres ne nedescris :( in Anglia in 7 ani am cumparat si vandut 5 masini.iata procesul de vanzare cumparare aici: te intalnesti cu vanzatorul :) .. vomul va veni cu talonul masini 2 foi a4,(registration document V5)pe una dintre ele v-or da cu subsemnatul amandoua persoane `cumparatorul-vanzatorul`si se va specifica ora si data vanzarii,vanzatorul va trimite acel document prin posta la (DVLA)driving license vehicle agency, politia nu e implicata" in nici un fel ,au treburi mai interesante de facut cre`ca:),vanzatorul ii va inmana cealalta foaia a4 (reg document temporar)cumparatorului,iar cumparatorul va primi tot prin posta noul document de inregistrare al masinii(V5) in circa 2-3 saptamani.... totul dureaza intre 10-30 minute Beneficii::: nu stat la cozi nu radieri nu taxe nu zile libere de la servici nu `draci` nu spaga cand o sa fie si la noi asa cred o sa vin definitiv in tara :) sper ca nu v-am plictisit..:) |
ba da ne-ai enervat
pt ca nu suntem si noi in anglia :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning