![]() |
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
Sticla ca cielo este prinsa si in cleme si cu mastic de jur imprejur. Daca dupa ce le desfaci daca nu pui la loc silicon sau nu incalzesti masticul o sa transpire farurile. Ca sa le desfaci trebuie sa le incalzesti cu feonul industrial si trebuie sa ai mare grija sa nu le spargi. Eu le-am facut pe ale mele asa.
|
Au iesit frumos insa acel baiat care are masina prezentata pe 4tuning "Cielo CT 97 BMX"nu stie absolut nimic despre aceasta masina si se contrazice cu mine.Unde mai pui ca el le spune la acele becuri cu lumina mai alba gen Philips vision plus el le spune BIXENON.Nu are nici cea mai mica treaba cu masina asta,nici eu nu m-am nascut invatat dar nu ma apucam sa ma contrazic cu cineva care mai stie cat de cat despre acea masina.
|
Multumesc! SI eu am Blue vision.... Xenoane poate in viitor ca e criza....
|
@run4fun daca vrei sa vinzi Philipsurile da un semn! Te scap eu de ele ca vreau un set H4.;)
Am rezolvat problema de mai sus, fise noi si bujii! Multumesc! |
Nu mai pot da edit...revin cu o intrebare, nu imi mai merg pozitiile! Si nu am capacul la sigurante, imi poate spune cineva care este siguranta care e responsabila cu pozitiile?
|
1 Attachment(s)
Becurile nu sunt de vanzare pentru ca momentan nu am bani de xenoane.
Atasez schema cu sigurantele de la cielo |
Mersi pentru poza.;)
|
Stie cineva daca merge pe cielo volanul de astra g? si daca pot face ceva sa mut si claxonul ?
|
Din cate stiu eu nu merge. Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate.... Claxonul il muti unde vrei tu....
|
Am si eu o intrebare.
Ma bate gandul sa imi schimb bateria (fabrica) cu una noua. Ce marca este mai buna sau imi recomandati? Si daca vreau sa montez una cu amperi mai multi ce alternator mai puternic pot monta pe cielo? |
Quote:
|
si ce marca ai cumparat?
|
Quote:
|
Inseamna ca si eu tot caranda o sa caut daca a tinut atat. Sa vad totusi daca se da batuta actuala.
|
Am luat si eu una pereche kit de bi-xenon H4 35W 8000k.. si am de gand sa le montez maine pe cielo meu. Aveti niste sfaturi bune? Trebuie sa am grija la ceva anume cand le voi pune ?
Si inca ceva.. reglajul ala de faruri de pe bord poate fi facut mai "sensibil" ? Adica sa pot ridica sau lasa farul mai jos putin mai mult ? As vrea sa las farurile putin mai jos fiind puternice sa nu am probleme in trafic, sa nu ma injure nea petrica ca ii orbesc ochelarii |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning