Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

balint 28-10-12 09:13

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5225048)
radu_cainamisir - nu ba radule , ii invatam sa zboare da nu se prind deloc de schema ... inca cateva poze ca prea imi plac cadrele astea!!!
Ps : la ultima poza , uitati-va atenti unde este masina de politie !! :))) am uitat sa intorc poza in pozitia care trebuie :-"

COOOL :lol::lol:

Rosha 28-10-12 21:49

3 Attachment(s)
Mazda rx-7:D

DariusAlexandru 29-10-12 10:49

1 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici.:D
Attachment 2596322

radu_cainamisir 29-10-12 15:57

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5226577)
Attachment 2596322

Ai postat acum bine de tot! Chiar daca reflexia sau contrastele nu par reale poza e 100% sex

R.Equinox 29-10-12 16:04

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5226904)
Ai postat acum bine de tot! Chiar daca reflexia sau contrastele nu par reale poza e 100% sex

Dar la tine pare?

Unii se uita doar la grafica...utativa la masina cum arata..apoi grafica..masina conteaza cel mai mult!

bobi_racers 29-10-12 18:43

5 Attachment(s)
rosha - dragutza mazda dar parca mergeau alte jante pe ea

darius - bomba honda ta jantele ronal si culoare fac tot farmecul masinii

vin si eu cu o matza

Rosha 29-10-12 19:36

DariusAlexandru - foarte frumoasa.dar grafica aduce cam prea a "cartoon" sa zic asa

bobi - frumoasa matza. dar parca o strica portbagaju ala cu aripiara de randunica. si incearca daca pot sa ii iei bara de fata jos si sa se vada filtru HKS.

bobi_racers 29-10-12 20:59

4 Attachment(s)
portbagajul este unul de csl

din pacate pisica nu o mai am ca sa o mai modific acum am un golf 5

radu_cainamisir 29-10-12 21:19

Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5227401)
portbagajul este unul de csl

din pacate pisica nu o mai am ca sa o mai modific acum am un golf 5

l-ai corcit de Golf...daca ar fi sa enumar toate prostioarele m-ar lua durerea de cap scriind si pe tine citind :)) dar daca tie iti place nu are nimeni dreptul sa se bage peste gusturile omului :D

ebone 30-10-12 01:00

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5226577)
Attachment 2596322

http://vstanced.com/page.php?id=786

Sa mori tu ca e masina ta, hai sa fim seriosi ;)

DariusAlexandru 30-10-12 08:20

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5226904)

Mersi Radule.Reflexia e cea a lui Franco.Sunt mulţumit de ea.

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5226910)
Dar la tine pare?

Unii se uita doar la grafica...utativa la masina cum arata..apoi grafica..masina conteaza cel mai mult!

Sper că nu vă certaţi acum din cauza mea.

Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5227138)
darius - bomba honda ta jantele ronal si culoare fac tot farmecul masinii

Mulţumesc.Frumos E36.

Quote:

Originally Posted by Rosha (Post 5227234)
DariusAlexandru - foarte frumoasa.dar grafica aduce cam prea a "cartoon" sa zic asa

Am exagerat puţin cu topaz-ul. :D

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 5227714)
http://vstanced.com/page.php?id=786

Sa mori tu ca e masina ta, hai sa fim seriosi ;)

Nu înţeleg ce vrei să spui prin comentariul tău.Lasă un reply.
Dar dacă te referi dacă eu am făcut maşina,atunci da,eu am făcut-o,fi fără grijă.
Îţi mai urc câteva să te convingi:

Attachment 2597265 Attachment 2597266 Attachment 2597267

ViorelP 30-10-12 09:14

El s-a referit ca ai luat poza de pe vstance si ai pus-o aici si ai zis ca e ta, cand de fapt e a lu jesus ala de pe vstance.La asta s-a referit.

DariusAlexandru 30-10-12 10:06

Am înţeles.
Păi maşina e a mea,a fost postată pe VST pt. o competiţie,iar de acolo a fost luată şi folosită pt. prezentarea modului.
Şi Tom are un RX7 verde ce l-a postat pe VST şi de acolo i-au luat poza şi tot aşa,au folosit-o ca prezentare a modului respectiv.
Uite: http://vstanced.com/page.php?id=763
Şi vezi postul #13840: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-923.html

radu_cainamisir 30-10-12 15:23

4 Attachment(s)
DariusAlexandru- i-a da si mie reflexia aia :)) baga id-ul radu_cainamisir_95 :D app faine poze, la mine mai trebuie putin fainosag :lol:

un mic Nissan

DariusAlexandru 30-10-12 16:35

2 Attachment(s)
Îi mulţumesc lui Radu pt. că m-a lăsat să testez aceste jante.
Felicitări atât lui cât şi lui Dani. :D
Attachment 2597702

Şi încă un Civic:
Attachment 2597703

CraZzy_K1D 30-10-12 16:52

2 Attachment(s)
DariusAlexandru - jantele arata ciudat dar par interesante :)

radu_cainamisir 30-10-12 17:49

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5228435)
Îi mulţumesc lui Radu pt. că m-a lăsat să testez aceste jante.
Felicitări atât lui cât şi lui Dani. :D
Attachment 2597702

jantele astea sunt sexxx dar cred ca ar mai fi trebuit putina reflexie in ele :D

Rid3r*RaCe 30-10-12 19:07

7 Attachment(s)
Asa de seara un: AUDI A6 C5

radu_cainamisir 30-10-12 21:32

aproape gata!

https://i.imgur.com/Qk9Td.jpg
https://i.imgur.com/ZCp0y.jpg
https://i.imgur.com/kgjFX.jpg

R.Equinox 30-10-12 21:59

1 Attachment(s)
Hai ca arata super..Baga mare!

Nu prea a mai postat de mult timp pe aici nici eu..asa ca..revin si eu cu o poza ca sunt zgarcit!

Tis-ul 31-10-12 05:32

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5229004)
Hai ca arata super..Baga mare!

Nu prea a mai postat de mult timp pe aici nici eu..asa ca..revin si eu cu o poza ca sunt zgarcit!

sunt PI5DĂ janteleeeee. îmi plac foarte mult. să nu vă grăbiți, să faceți cât mai multe modeleee.:oops:

danny125 31-10-12 12:26

1 Attachment(s)
Am inceput un proiect mai mare paralel cu Chryslerul 300c 2012 care oricum e aproape gata.
Proiect mare in sensul ca am invatat cat de cat sa modelez in 3d si am inceput cu masina mea personala, care nu exista in nici un alt joc, Talbot Solara, stiu ca nu e grozav pana acum, dar pentru cateva zile de munca sunt mai mult decat multumit. (doar partea din fata:faruri, semnalizatoare, bara, grila, capota si aripile sunt modelate de mine deocamdata, restul e luat de la alta masina) ;)

radu_cainamisir 31-10-12 13:10

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5229520)
Am inceput un proiect mai mare paralel cu Chryslerul 300c 2012 care oricum e aproape gata.
Proiect mare in sensul ca am invatat cat de cat sa modelez in 3d si am inceput cu masina mea personala, care nu exista in nici un alt joc, Talbot Solara, stiu ca nu e grozav pana acum, dar pentru cateva zile de munca sunt mai mult decat multumit. (doar partea din fata:faruri, semnalizatoare, bara, grila, capota si aripile sunt modelate de mine deocamdata, restul e luat de la alta masina) ;)

maxim respect! nu stiu cat de mult isi dau seama de reusita cei care nu lucreaza cu astea dar crede-ma ca stiu cat de greu este doar sa adaptezi alta piesa pe o alta masina, dar sa mai si modelezi. BV, este un mare lucru. Acum sugestia mea este sa mai latesti putin masina si sa o turtesti din scale, cred ca i-ar da un aspect mai natural, dar nu foarte mult, cu o idee mai lata

R.Equinox 31-10-12 13:38

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5229567)
maxim respect! nu stiu cat de mult isi dau seama de reusita cei care nu lucreaza cu astea dar crede-ma ca stiu cat de greu este doar sa adaptezi alta piesa pe o alta masina, dar sa mai si modelezi. BV, este un mare lucru. Acum sugestia mea este sa mai latesti putin masina si sa o turtesti din scale, cred ca i-ar da un aspect mai natural, dar nu foarte mult, cu o idee mai lata

Caroseria nu e ai ei...de asta arata asa...O sa ii faca si caroseria..dar mai dureaza:))/

Bravo Danny:)..Hai pe mess sa imi dai modu ala:)

radu_cainamisir 31-10-12 17:25

2 Attachment(s)
polo este available in dark side

sYdanyel 31-10-12 20:41

Bravo , felicitari ! Este ce trebuie :shock: abia astept s-o testez ! :D

davidov92 31-10-12 21:08

4 Attachment(s)
Salutări din nou. A trecut ceva vreme de când am fost pe-aici. Facultate, muncă, alea, alea...

Am avut de ceva vreme o Corolla AE86 de la JDW, variantă mai nouă, cu câteva chestii diferite (nu întrebați de unde). M-am hotărât până la urmă să fac un fix și să mai adaug câteva piese și după un maraton de 20 de ore l-am terminat. Motorul 4A-GE și o colecție de jante sunt incluse.

Postez aici doar pentru că, după cum îl știu eu pe Toretto, va apărea curând pe GOM să se plângă să scoatem mod-ul de pe site. Las un link aici în caz că voi fi nevoit să-l scot.

batman 31-10-12 21:12

Multumim Davidov!
Radu: Abea astept sa ii dai release-ul si pentru noi..

capa` 31-10-12 21:13

Multumim Davidov :D

radu_cainamisir 31-10-12 21:27

davidov92- te stui pe tine de pe GOM parca! Nu stiam ca si tu modezi. Baga id-ul meu ca poate mai face simburi de pareri :D radu_cainamisir_95 (desigur daca ai timp)

batman- ma tem ca ai inteles gresit! Dark Side este o zona de testare, nu o zona de download pt VIP. Nu am dat released inca pentru nimeni;) cand va fi il veti avea

Maryus_x90 31-10-12 22:05

Quote:

Originally Posted by davidov92 (Post 5230196)
Salutări din nou. A trecut ceva vreme de când am fost pe-aici. Facultate, muncă, alea, alea...

Am avut de ceva vreme o Corolla AE86 de la JDW, variantă mai nouă, cu câteva chestii diferite (nu întrebați de unde). M-am hotărât până la urmă să fac un fix și să mai adaug câteva piese și după un maraton de 20 de ore l-am terminat. Motorul 4A-GE și o colecție de jante sunt incluse.

Postez aici doar pentru că, după cum îl știu eu pe Toretto, va apărea curând pe GOM să se plângă să scoatem mod-ul de pe site. Las un link aici în caz că voi fi nevoit să-l scot.

am astept fix-ul asta o gramada de timp :shock: mersi pt efort...o intrebare:merge si in mwm ? sau a ramas pe 230 le ?

radu_cainamisir 31-10-12 22:07

maryus bine ca am dat si de tine :D incerci si tu polou meu? te rog

davidov92 31-10-12 22:34

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5230270)
am astept fix-ul asta o gramada de timp :shock: mersi pt efort...o intrebare:merge si in mwm ? sau a ramas pe 230 le ?

Sincer să fiu, habar n-am. Joc pe 2.2.1. MWM cu LE2MWM.

R.Equinox 31-10-12 23:46

3 Attachment(s)
Primul mod scos de Radu a fost testat de mine..la inceput..na..ca la inceput:))..Dar dupa ce am facut masina asta..Am ramas uimit..a evoluat foarte bine..pana acum nu am gasit nici un bug...

Bravo Radule!

davidov92 01-11-12 00:17

1 Attachment(s)
Am mai gasit cateva bug-uri la 86 și le-am rezolvat. Reuploadez.

Văd că NRT deja s-a găsit să zică ceva. Mă rog, mai rămâne de văzut ce zice Toretto. Dacă spune să-l scot, n-am decât să-l scot.

CraZzy_K1D 01-11-12 11:37

davidov92 - am avut o data masina asta dar avea multe bug-uri multumesc ca ai reparat din ele :)
Dar motorul asta e diferit :-? mai era unu asemanator cu asta sau ... ?
marius - ia modul si incearca :-?? ca eu tot mwm a lu diego cu le2mwm am :)

danny125 01-11-12 15:45

5 Attachment(s)
@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca @R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe :lol: .Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:

1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi)
2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre)

Attachment 2599349

3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija

Attachment 2599350

4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste.

Attachment 2599351

5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele.

6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine.

Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie.

Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect.

Attachment 2599352 Attachment 2599353

Grid28 01-11-12 16:07

2 Attachment(s)
Am incercat sa fac si eu ceva.. Am facut devil eyes pt E36, sper sa va placa

radu_cainamisir 01-11-12 18:25

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5231053)
@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca @R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe :lol: .Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:

1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi)
2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre)

Attachment 2599349

3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija

Attachment 2599350

4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste.

Attachment 2599351

5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele.

6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine.

Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie.

Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect.

Attachment 2599352 Attachment 2599353

mersi! de undele stiam si eu, dar de chestia aia din portbagaj chiar nu! La geam acolo o sa sterg aia si o sa schimb nonta la geamurile spate. Sincer nu mai stiu ce am vrut sa le fac dar l-am facut prost oricum. Piesele nefolositoare se scot la sfarsit iar masina inca e WIP. Nu e o regula dar eu fac asa pt ca poate ma decit in ultimul moment sa pun ceva in plus si dupa de unde pise....Globurile de lumini la faruri nu mi-au iesit iar treaba cu piesele din catalog nu stiu cum sa o fac :(

Pe vst m-a intrebat unu acolo unde e uploadata masina daca am facut psyh-urile. Am auzit de chestia asta dar nu stiu cum sa le fac. Stiu ca tu sti;)

P.S.- oricum mersi de testele amanuntite, in fond pt asta am dat masina la testare

CraZzy_K1D 01-11-12 19:43

4 Attachment(s)
Obosita inca zboara :D

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning