![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mazda rx-7:D
|
1 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici.:D
Attachment 2596322 |
Quote:
|
Quote:
Unii se uita doar la grafica...utativa la masina cum arata..apoi grafica..masina conteaza cel mai mult! |
5 Attachment(s)
rosha - dragutza mazda dar parca mergeau alte jante pe ea
darius - bomba honda ta jantele ronal si culoare fac tot farmecul masinii vin si eu cu o matza |
DariusAlexandru - foarte frumoasa.dar grafica aduce cam prea a "cartoon" sa zic asa
bobi - frumoasa matza. dar parca o strica portbagaju ala cu aripiara de randunica. si incearca daca pot sa ii iei bara de fata jos si sa se vada filtru HKS. |
4 Attachment(s)
portbagajul este unul de csl
din pacate pisica nu o mai am ca sa o mai modific acum am un golf 5 |
Quote:
|
Quote:
Sa mori tu ca e masina ta, hai sa fim seriosi ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dar dacă te referi dacă eu am făcut maşina,atunci da,eu am făcut-o,fi fără grijă. Îţi mai urc câteva să te convingi: Attachment 2597265 Attachment 2597266 Attachment 2597267 |
El s-a referit ca ai luat poza de pe vstance si ai pus-o aici si ai zis ca e ta, cand de fapt e a lu jesus ala de pe vstance.La asta s-a referit.
|
Am înţeles.
Păi maşina e a mea,a fost postată pe VST pt. o competiţie,iar de acolo a fost luată şi folosită pt. prezentarea modului. Şi Tom are un RX7 verde ce l-a postat pe VST şi de acolo i-au luat poza şi tot aşa,au folosit-o ca prezentare a modului respectiv. Uite: http://vstanced.com/page.php?id=763 Şi vezi postul #13840: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-923.html |
4 Attachment(s)
DariusAlexandru- i-a da si mie reflexia aia :)) baga id-ul radu_cainamisir_95 :D app faine poze, la mine mai trebuie putin fainosag :lol:
un mic Nissan |
2 Attachment(s)
Îi mulţumesc lui Radu pt. că m-a lăsat să testez aceste jante.
Felicitări atât lui cât şi lui Dani. :D Attachment 2597702 Şi încă un Civic: Attachment 2597703 |
2 Attachment(s)
DariusAlexandru - jantele arata ciudat dar par interesante :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Asa de seara un: AUDI A6 C5
|
|
1 Attachment(s)
Hai ca arata super..Baga mare!
Nu prea a mai postat de mult timp pe aici nici eu..asa ca..revin si eu cu o poza ca sunt zgarcit! |
Quote:
sunt PI5DĂ janteleeeee. îmi plac foarte mult. să nu vă grăbiți, să faceți cât mai multe modeleee.:oops: |
1 Attachment(s)
Am inceput un proiect mai mare paralel cu Chryslerul 300c 2012 care oricum e aproape gata.
Proiect mare in sensul ca am invatat cat de cat sa modelez in 3d si am inceput cu masina mea personala, care nu exista in nici un alt joc, Talbot Solara, stiu ca nu e grozav pana acum, dar pentru cateva zile de munca sunt mai mult decat multumit. (doar partea din fata:faruri, semnalizatoare, bara, grila, capota si aripile sunt modelate de mine deocamdata, restul e luat de la alta masina) ;) |
Quote:
|
Quote:
Bravo Danny:)..Hai pe mess sa imi dai modu ala:) |
2 Attachment(s)
polo este available in dark side
|
Bravo , felicitari ! Este ce trebuie :shock: abia astept s-o testez ! :D
|
4 Attachment(s)
Salutări din nou. A trecut ceva vreme de când am fost pe-aici. Facultate, muncă, alea, alea...
Am avut de ceva vreme o Corolla AE86 de la JDW, variantă mai nouă, cu câteva chestii diferite (nu întrebați de unde). M-am hotărât până la urmă să fac un fix și să mai adaug câteva piese și după un maraton de 20 de ore l-am terminat. Motorul 4A-GE și o colecție de jante sunt incluse. Postez aici doar pentru că, după cum îl știu eu pe Toretto, va apărea curând pe GOM să se plângă să scoatem mod-ul de pe site. Las un link aici în caz că voi fi nevoit să-l scot. |
Multumim Davidov!
Radu: Abea astept sa ii dai release-ul si pentru noi.. |
Multumim Davidov :D
|
davidov92- te stui pe tine de pe GOM parca! Nu stiam ca si tu modezi. Baga id-ul meu ca poate mai face simburi de pareri :D radu_cainamisir_95 (desigur daca ai timp)
batman- ma tem ca ai inteles gresit! Dark Side este o zona de testare, nu o zona de download pt VIP. Nu am dat released inca pentru nimeni;) cand va fi il veti avea |
Quote:
|
maryus bine ca am dat si de tine :D incerci si tu polou meu? te rog
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Primul mod scos de Radu a fost testat de mine..la inceput..na..ca la inceput:))..Dar dupa ce am facut masina asta..Am ramas uimit..a evoluat foarte bine..pana acum nu am gasit nici un bug...
Bravo Radule! |
1 Attachment(s)
Am mai gasit cateva bug-uri la 86 și le-am rezolvat. Reuploadez.
Văd că NRT deja s-a găsit să zică ceva. Mă rog, mai rămâne de văzut ce zice Toretto. Dacă spune să-l scot, n-am decât să-l scot. |
davidov92 - am avut o data masina asta dar avea multe bug-uri multumesc ca ai reparat din ele :)
Dar motorul asta e diferit :-? mai era unu asemanator cu asta sau ... ? marius - ia modul si incearca :-?? ca eu tot mwm a lu diego cu le2mwm am :) |
5 Attachment(s)
@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca @R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe :lol: .Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:
1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi) 2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre) Attachment 2599349 3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija Attachment 2599350 4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste. Attachment 2599351 5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele. 6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine. Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie. Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect. Attachment 2599352 Attachment 2599353 |
2 Attachment(s)
Am incercat sa fac si eu ceva.. Am facut devil eyes pt E36, sper sa va placa
|
Quote:
Pe vst m-a intrebat unu acolo unde e uploadata masina daca am facut psyh-urile. Am auzit de chestia asta dar nu stiu cum sa le fac. Stiu ca tu sti;) P.S.- oricum mersi de testele amanuntite, in fond pt asta am dat masina la testare |
4 Attachment(s)
Obosita inca zboara :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning