![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
srry de off topic .. care se baga la q7 ca poate o dam de un battle serios ? |
Eu ma bag la q7 ca imi place hai sa vad!!!
|
ok deci cei care se baga la q7 sa-mi trimita mie pozele prin pm pana vineri la ora 16 si atunci le voi posta pt poll
|
ma bag si io :D il fac dinou poate iese mai bn :D
|
Quote:
1. daca faci o provocare la battle de grup, topicu' Challenge's e locu', nu comentarii lucrari; 2. nu faci TU topicu', pentru ca TU nu ai dreptu'. |
2 Attachment(s)
Ultima creatie:D Comentarii va rog.....
|
nice ride.. da .. parca mai bine ii statea fara neoane..
|
daca nu stiai...iti zic yo...masina aia...adica stockul e una tunata virtual...a unui tip pe nume yakovski daca nu ma insel...
|
2 Attachment(s)
poate comentati si la mine :arrow: :rolleyes2
p.s.: neonanele mi se par cam ireale ; si ai ceva selectzii strambe |
Barum-nush dar io nu vad farmecu muntilor din spate pe parbriz... parerea mea.. sper sa nu fie criticata, eu unu consider ca ii sta mult mai bine fara.. geamurile laterale sunt cam ireale... cam atat in rest imi place god job
|
2 Attachment(s)
@barum...ai niste idei foarte tari...dar nujh...te pierzi pe drum...mie carbonul mise pare putin ireal si reflexiile (cred ca asta ar trebui sa fie) de pe geamuri sunt prea accentuate...intercoolerul pare stramb....bara fatza pare putin cam...ciudata....si la spate, selectiile par patratoase...
baietzi.....vreau si eu macar un comentariu pt asta.....va rog frumos:D 10x anticipat |
esti tare mei trickz...nu m-am putut abtine...dar capota aia "pirate look" e dementiala...tine-o tot asa si sigur nu vei ajunge prea departe;)
|
2 Attachment(s)
Somnoros :roll:
|
foarte misto gabi ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning