Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Cozmescu-Alin 13-01-10 23:14

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2974627)
Salut,imi puteti face si mie faruri si proiectoare galbene(la o poza cu masina din fata) si daca se poate sa imi faceti si mie negru de la dunga de langa manere in sus,ma rog dunga care se intinde pe toata masina mai jos cu 2 cm de manere.Sa fie ceva gen capota neagra,plafon, portbagaj etc. Sunt curios cum da masina jumate neagra jumate rosie si daca se poate si cu alb acelasi lucru ca as vrea sa o vopsesc si nu stiu cum ar da...
Am pus mai multe poza...
Mersi

Te rog te implor....lasa masina asa cum este ea nui fa nimica,am mai vazut eu un urs minunat rosu si ia facut juma de masina neagra si e stramb facuta laso asa uitete ce masina frumoasa ai...:twisted::cry:

CobraArt 14-01-10 01:41

Multumesc mult pentru poze.
Chiar nu stiu ce sa zic ca imi place si nu prea.... ma mai gandesc.
Multam fain!

L4uR 14-01-10 13:14

1 Attachment(s)
fratilor nu ati inteles...omul vroia asa ceva...dar cu proiectoare si faruri cu tenta galbuie...revin si cu partea fata

cornelmen 14-01-10 13:44

2 Attachment(s)
Sal Baieti , am o rugaminte , ma puteti ajuta sa pun si eu un ELERON pe luneta si niste PLEOAPE la faruri ...si daca se poate niste ANGEL EYE ;) Stima si va rog nu ma dati la o parte ;)Attachment 1263232Attachment 1263233

KillerINC 14-01-10 13:47

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2976359)
fratilor nu ati inteles...omul vroia asa ceva...dar cu proiectoare si faruri cu tenta galbuie...revin si cu partea fata

nu chiar

Quote:

daca se poate sa imi faceti si mie negru de la dunga de langa manere in sus

bau4rock 14-01-10 14:34

face cineva ceva si la golfuletul meu ms mult

danutzcag 14-01-10 15:48

il facem man da mai intai pune pozeee....

bau4rock 14-01-10 15:56

6 Attachment(s)
uite aici poze aveam si o pg mai in urma ms mult

cornelmen 14-01-10 15:59

Nu ma uitati si pe mine cu eleronul si pleoapele ...daca mere si angel eye;) Stima

sexu_2007 14-01-10 16:00

4 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cineva ca eu nu ma descurc,vreau si eu la bmw-ul meu,capota din fibra de carbon si bad boy look,spoiler de M si geamuri fumuri

denees 14-01-10 16:01

Poze?

sexu_2007 14-01-10 16:02

am dat din greseala post inainte sa pun pozele

cornelmen 14-01-10 16:04

Deneese fa-mi si mie ceva la Fiat ...un eleron la luneta si niste pleoape , sa vad cum da ;) Please ...pozele sunt mai sus . Stima

danutzcag 14-01-10 16:08

1 Attachment(s)
.................

floryn_fresh 14-01-10 16:35

2 Attachment(s)
Salut, ati putea sa-mi modificati si mie.. ceva la dacia asta vai de ea? Eu ma gandeam culoarea de baza sa ramana rosul acela, capota, plaofnul si haionul (nu stiu ce haion apare in poza, ma rog.) sa fie negre lucios, combinatia de rosu cu negru sa se faca ceva in genul la cealalta poza care v-o atasez. Sa scapati de grila aia cu sigla dacia (aia rosie) si sa puneti o grila neagra simpla in loc.. niste roti mai late, jenti mai frumoase stiu eu ce se poarta pe dacii ATS-uri pe 15 sau. Cam asa as face-o eu, daca ati putea-o reproduce dupa cum v-am povestit as fi bucuros, insa nu ma supar, chiar vreau sa vad sii ideile voastre :) era mai bine daca o spalam inainte sa-i fac poza si sa o fac la o calitate mai buna, scuzati-mi imprudenta.

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning