![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
Multumesc mult pentru poze.
Chiar nu stiu ce sa zic ca imi place si nu prea.... ma mai gandesc. Multam fain! |
1 Attachment(s)
fratilor nu ati inteles...omul vroia asa ceva...dar cu proiectoare si faruri cu tenta galbuie...revin si cu partea fata
|
2 Attachment(s)
Sal Baieti , am o rugaminte , ma puteti ajuta sa pun si eu un ELERON pe luneta si niste PLEOAPE la faruri ...si daca se poate niste ANGEL EYE ;) Stima si va rog nu ma dati la o parte ;)Attachment 1263232Attachment 1263233
|
Quote:
nu chiar Quote:
|
face cineva ceva si la golfuletul meu ms mult
|
il facem man da mai intai pune pozeee....
|
6 Attachment(s)
uite aici poze aveam si o pg mai in urma ms mult
|
Nu ma uitati si pe mine cu eleronul si pleoapele ...daca mere si angel eye;) Stima
|
4 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cineva ca eu nu ma descurc,vreau si eu la bmw-ul meu,capota din fibra de carbon si bad boy look,spoiler de M si geamuri fumuri
|
Poze?
|
am dat din greseala post inainte sa pun pozele
|
Deneese fa-mi si mie ceva la Fiat ...un eleron la luneta si niste pleoape , sa vad cum da ;) Please ...pozele sunt mai sus . Stima
|
1 Attachment(s)
.................
|
2 Attachment(s)
Salut, ati putea sa-mi modificati si mie.. ceva la dacia asta vai de ea? Eu ma gandeam culoarea de baza sa ramana rosul acela, capota, plaofnul si haionul (nu stiu ce haion apare in poza, ma rog.) sa fie negre lucios, combinatia de rosu cu negru sa se faca ceva in genul la cealalta poza care v-o atasez. Sa scapati de grila aia cu sigla dacia (aia rosie) si sa puneti o grila neagra simpla in loc.. niste roti mai late, jenti mai frumoase stiu eu ce se poarta pe dacii ATS-uri pe 15 sau. Cam asa as face-o eu, daca ati putea-o reproduce dupa cum v-am povestit as fi bucuros, insa nu ma supar, chiar vreau sa vad sii ideile voastre :) era mai bine daca o spalam inainte sa-i fac poza si sa o fac la o calitate mai buna, scuzati-mi imprudenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning