Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

BOGDAN_UWW 16-04-11 21:28

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 4261404)
eu zic sa facem ca afara ... un club oficial... cu inscrieri si tot ce trebuie si sa ne intalnim doar noi care suntem ... nu sa vina toata lumea ...numa cei care sunt inscrisi... parerea mea .

+1:pelvic_th

Daci 16-04-11 22:55

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Atunci hai sa facem ecusoane. Pe forum avem "User" si atat, iar pe ecuson trecem User-ul de pe forum si prenumele real. Propunerea mea...

91-GRS 17-04-11 04:12

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 4261404)
eu zic sa facem ca afara ... un club oficial... cu inscrieri si tot ce trebuie si sa ne intalnim doar noi care suntem ... nu sa vina toata lumea ...numa cei care sunt inscrisi... parerea mea .

si cum o sa se faca asta daca intalnirea se tine intr-o parcare publica?:rolleyes2
daca vine "nenea ion" sa-si parcheze masina acolo , o sa-i spui sa plece acasa ca nu-i membru 4tuning?:?:

nalin 17-04-11 10:20

pai nu... ne gasim alt loc unde sa ne intalnim si asta se poate rezolva...

BOGDAN_UWW 17-04-11 14:00

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 4262330)
pai nu... ne gasim alt loc unde sa ne intalnim si asta se poate rezolva...

pecicaaaa:lol:

ralphmandl 17-04-11 14:09

si cine nu are rovinieta bogdi? ce face?:(

BOGDAN_UWW 17-04-11 14:52

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4262958)
si cine nu are rovinieta bogdi? ce face?:(

ce ar putea face ?:rolleyes2

dar astia care nu au permis ... ce fac?:cry::lol:

ralphmandl 17-04-11 15:51

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4263035)
ce ar putea face ?:rolleyes2

dar astia care nu au permis ... ce fac?:cry::lol:

vin cu trenu \m/ :-"

BOGDAN_UWW 17-04-11 16:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4263131)
vin cu trenu \m/ :-"

:twisted:

am gasit un loc pt intalnire :lol:

91-GRS 17-04-11 16:58

deja o dati in lambada, parerea mea ca-i ok locatia momentana
treaba cu bisricutele eu unu am privit-o altfel , ca un fel de forum "live" unde fiecare merge la topicul dorit :lol:

PS:totusi am stat si m-am gandit la treaba cu ecusoanele
am putea sa ne facem ecusoane sa stim care-i membru 4tuning si care-i turist:rolleyes2

ar75gti 17-04-11 19:55

va faceti prea multe probleme baieti..:)..eu zic sa continuati ca pana acuma,dar daca tot va intalniti si daca tot e comunitate 4tuning,incercati si voi sa va intelegeti si sa discutati despre tuning si despre masini...mai demult asa era...hmm..sau nu??...

catalin94 17-04-11 19:58

ok........... Grasule da am o intrebare, daca de exemplu eu nu am permis si am cont pe "4tuning" inseamna ca nu pot veni? :-??

BOGDAN_UWW 17-04-11 20:31

Quote:

Originally Posted by catalin94 (Post 4263664)
ok........... Grasule da am o intrebare, daca de exemplu eu nu am permis si am cont pe "4tuning" inseamna ca nu pot veni? :-??

nu esti singurul care nu are permis....

91-GRS 17-04-11 22:32

Quote:

Originally Posted by catalin94 (Post 4263664)

din partea mea poate sa vina oricine, ca la o adica nu veniti la mine acasa, numai ca unii sunt deranjati de "turisti" din cate am inteles :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4263650)
va faceti prea multe probleme baieti..:)..eu zic sa continuati ca pana acuma,dar daca tot va intalniti si daca tot e comunitate 4tuning,incercati si voi sa va intelegeti si sa discutati despre tuning si despre masini...mai demult asa era...hmm..sau nu??...

sunt de acord cu tine ca totul sa ramana cum a fost, acuma tinand cont de discutii, dc am vb numai despre masini si tuning? vorbim si povestim ori ce, sa ne "somtem" bine:D

calinpetco 18-04-11 23:45

n-or mai fi turisti... dar la ce soundcheck-uri sunt p-acolo, undercar light show-uri si exhaust show-uri... se gasesc ei altii...

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning