![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Lasa-ti bai nene indicatiile.... hai sa vorbim de Liniute :twisted:, daca e frumos afara vin negresit si ma si dau. Deci nu vine nimeni ? ne dam singuri pe acolo ? :shock:
|
Quote:
|
ai vazut o?
|
Quote:
ii faci recarosare,si atat. toata paguba este de max 2000 euro cu tot cu drum. tu hotarasti..... BAFTA!!! |
8 Attachment(s)
Multumesc Laur, Victor_WRC si Alex lex mafiotu drujbist :D .
Eu sunt multumit de rezultat, sper sa va placa si voua :D ...Poze cu grila pe masina inca nu am :P |
Era si timpul sa renunti la cromul ala de pe grila
|
are dreptate aaronnel .....da mai bine cu negru;)
|
dar el batman batman>:)
|
da senzational de bine pe masina grila......la sfarsit de tot pana sa ne apucam sa montam grila.....L4ur a inceput cu grafitty pe pereti lu LEX'u :lol: bineinteles cu acordul si incurajarile tuturor :lol:.....dar am promis ca o sa mergem sa varuim totul alb....SI O SA FACEM TREABA mult mai calumea :lol: mai multe nu mai zic;)....decat BANG !!! 1 Deget :lol::lol::lol::lol::lol:
|
care aduce creta ?....trebuie si colorata....facem ce am vorbit:D
|
eu nu ma mai implic sa caut masina..piese si tot ce trebuie.n`a fost in stare sa aiba grija de ea sa fie sanatos!eu raman cu matizu..in fond si cu ala ma dau dak`mi vin dracii :))) pacat de masina..mi`am dorit`o prea mult si n`am avut mult timp parte de ea.asta e!un shut in fund..un pas inainte :-<
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:| Am fost azi pe centru ,langa mec un copil negru adica nu tigan ,,, ci ,,rasa neagra . Cica era din Congo;)) Vrajeala ieftina .:( Totusi eu sunt de parere ca aici e o mafie mare a cersetorilor ,cred ca i muta dintr-un judet in altul ca politia sa nu isi dea seama .Oricum copil negru cersetor nu am vazut in viata mea :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning