![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
3 Attachment(s)
A fost varumio cu un prieten in Cehia sa imi aduca inca un pisoi!
E36 325i An 1993,peste 280.000 km,radiat din circulatie,cu motorul in stare de putrefatie,si cu o gramada de julituri si zgarieturi, dar asta nu e o problema pt ca va fi Drift Car si voi incerca sa fac ceva ce nu cred ca s-a mai facut,si anume sa schimb toata partea mecanica si sa inlocuiesc partea electrica cu instalatie de E46. Pt inceput o sa iau de pe el eleronu,si o sa schimb barile cu 2 bari pe care le am de la e36-le rosu si de la cel galben. PS:am uitat sa mentionez pretul:650e+transport(150e) PS2:scuzati grafica(va rog sa va puneti ochelari de soare,nu se observa:)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am montat motorul pe suporti..acum urmeaza sa trag cablaria..sa pun ambreiajul..acceleratia..etc..nu mai e mult..si e gata si bora...de pe acum..e de vanzare cu 3800E negociabil!...
Attachment 2557505Attachment 2557506 @Cristi.megane-Urat incident..dar lasa..o faci tu..bafta! @KidForDrift-Ce sa iau?..Bafta cu Mazda! @Tis-ul-Are vre-o 450 acum....si turbinele nu sunt date la maxim..cand le dau la maxim..in jur de 600...am sa o pun.sa vedem cat are! @sYdanyel-Mersi la fel!...Eu stiam ca cel mai mic numar la jantele alea sunt pe 16..unde ai gasit 15? @jurec10-Ce cazan!..:)))...stii ca trebuie sa pui si ceasurile de pe e46?..sau tot bordu! |
1 Attachment(s)
Am reusit sa montez eleronu pe asta rosu si sa pun bara spate pe cel negru,am luat pauza de o bere si apoi ma pun sa monteza si bara fata,si cred ca incep sa dau jos jafi ala de motor.
Am cumparat din targ o finala inox=100ron Nu am facut poza decat la cel rosu.(lene) R.Equinox:Da stiu dar vreau sa ii pun bord electronic:-P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ehehe...si acum am un motor de Audi Quattro Turbat! Venit tocmai din Germania...omu mi-a zis ca dezvolta 370 HP pentru ca a fost reconditionat si modificat putin:peace:. A fost montat in suporti si tras toate cablurile...nu este functional deocamdata...voi sta toata noapte asta sa imi prind urechile in el...sa vedem ce v-a iesi:lol:.
|
CUMPAR MASINA DE ZI CU ZI NU MA INTERESEAZA MARCA :D PANA IN 6.000 Euro
La Chevrolet de ieri pana azi am dat toata partea mecanica (Roti) Tot , Maine Ajunge Paketu si sper ca luni sa va arat in mare cum arata:D PS: Nu lucrez singur am 3 Baieti care ma ajuta , si chiar mai caut8)8) ca e mult de munca:???::???: |
3 Attachment(s)
Am pus E36-le pe un site local,am primit 2 telefoane,dar nu am primit cât vreau eu pe el.
Momentan îl mai ţin. Câteva poze făcute azi: Attachment 2557606 Attachment 2557607 Attachment 2557608 @R.Equinox: Baftă la vânzare domnu' Radu. @jurec10: Nu sunt fan,da' după ce-l vopseşti poate vine mai bine. @KidForDrift: Succes. |
7 Attachment(s)
Bora:
1.vopsit:) 2.sedinta photo NEW!!! "Golan" 1. motoroziare 1.6 2.totul stock 3.jante :puke! 4.suspensie HKS ! Momentan Golanu nu mai are spoilere montate,insa ne chinuim cu cel nou de pe fata:)))))) CE CLEME TAMPITE!!!!Aceste spoilere au fost venite odata cu masina in schimbul unor 5 milioane(bani vechi).Attachment 2557682 Attachment 2557683 Attachment 2557684 Attachment 2557685 Attachment 2557686 Attachment 2557687 Attachment 2557688 @JUREC10: Cata treaba ai sa ai cu Mata...dar pasiunea e pasiune!!!Bafta! @KIDFORDRIFT: Imi place ! |
Seara buna baieti,revin si eu cu noutati, dupa o lunga perioada in care nu am mai postat( iar:lol: )
Bora a fost vanduta, dupa ce am avut ceva probleme cu ea(mi s-a rupt cureaua de distributie, am facut motorul si am dat-o repede, pentru ca nu mai mergea cum trebuia..) Am tot strans bani si am strans, si am vazut azi ca Darius vinde E36-le, o bijuterie.Asa ca am pus mana pe telefon, si am sunat.Ne-am inteles la pret, asa ca am batut palma.M-am oferit sa merg eu cu trenul dupa ea, dar Darius a fost domn si a zis ca masina vine cu platforma de la firma, si cam in 2 zile ajunge. Pentru ca iar am ramas in urma, nu pot acum sa comentez progresul la toti, dar vad ca toti au avansat frumos.:D Ma scuzati pentru postul foarte lung, cred ca v-am plictisit, dar asta e:lol: |
1 Attachment(s)
@batman: Într-o zi jumate,cam aşa,v-a ajunge.
Ultima poză,făcută tot azi pe la amiază. Attachment 2557714 L-am urcat pe platformă acum 10 minute.Acum a plecat. |
4 Attachment(s)
salut, am revenit cu o noua achizitie, pentru ca raman un timp fara masina deoarece e36-ele e in service si ii voi face si swap de motor cu ocazia asta, mi-am luat o Honda Civic Si din 99, am cumparat-o cu 4.800E, a fost adusa recent din Austria
An fabricatie : 1999 Capacitate cilindrica : 1600 CMC Putere :16v 105 Cai Rulaj : 160.300 Km reali (+carte de service) Cutie Manuala : 5+1 Carburant : Benzina Dotari : Aer conditionat Inchidere centralizata 3 chei (inclusiv cea rosie care este sigilata) Servo directie ABS Geamuri electrice Trapa electrica Oglinzi electrice Faruri ajustabil electric Volan ajustabil pe inaltime 2 Airbag-uri DVD player + boxe @Darius: l-ai trimis in parcul auto? @Cretu: jante mai "mari" nu i-ai putut gasi? :shock: @kidfordrift: te bagi la coasta cu el? :twisted: @jurec: sa fie-n bafta ta, mult noroc cu masina :lol: @equinox: prinde forma si coaja ta :)) |
Quote:
Mult noroc cu Civic-ul.Frumos interior. :D |
Se pare ca munca la vopsirea BMW-ului s-a amanat tocmai pana poimaine caci vopsitorul are alta masina inaintea masini mele si a zis caci tocmai poimaine ar terminao de facut daca nu apar alte probleme.
Masina a fost dusa la garajul vopsitorului si isi asteapta randul.Poze inca nu am caci nici nu s-a mai lucrat la el.Culoarea lui va fi negru lucios. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning