![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata am primit si filmuletul si cu acordul lui Mircea vil bag aici sa va incante ochii si unora sa le bage mintile in cap :twisted: ...se vede si Tibi cu 115 nebarat se vede si Moshu' la Baia Mare pe podium...normal era sa il desfac pe bucati de poze dar am preferat sa il las original ..este de colectie :lol:...VIZIONARE PLACUTA !
|
Quote:
|
Si acum ca am readus la viata topicul sa asteptam si de la alti bosorogi ca mine poze si filme ascunse si de mare valoare si ma refer in special la Make Mateescu care citeste aici si detine o arhiva intreaga...sper sa apara... Multam fain Lucian pt film !!!
|
inca unul di cei buni
odihneascase in pace |
Quote:
|
Cornele,stai in masina ca clotza cu pui si nu spui nimic,care di masinile tale,unde si cand este facuta poza sau tea lasat memoria si nu mai stii?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cornele,ce inseamna curaj,orice masina merge numai asa de repede cat dai tu gas,deci frica nu miar fi,mai ales ca o astfel de masina este mai placut de condus decat primitivele noastre,suspensie buna,frane bune,cauciucuri bune,cutie secventiala samd,sa te dai cu ea este una si sa o duci la limita,alta ce masina exact este asta in poza nustiu,dar formula master originala sa tinut numai 3 ani 2007,08,09 masinile au provenit de la Tatuus motor Honda 2ltr.,ceva peste 250CP,acuma exista mai multe formula Master,ADAC pana si una in China,dar nu cea originala
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.s. nu sunt imun la intepaturi, dar imi trec :)) |
Am putea sa facem un inventar sa vedem cate Eastere mai sunt in "viata" la ora actuala? Chiar mi-as dori sa le vad la o cursa pe Motor Park, sau macar la un Track Day, ar fi senzatie :D
|
Ca sa nu se mai chinuie lumea sa caute dupa codecuri !
Am urcat filmul pe youtube si e accesibil tuturor aici Multumim Cornele 8) <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/daysuZ2luto" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning