![]() |
|
Re: Chat
merg pe ideea ca o sa participe la intalnirile respective si alti soferi de "marca respectiva" nu doar userii 4tuning si atunci o sa fie mai multi, altfel ar fi doar o mana de oameni, iar la intalnirile cu userii 4 tuning nu cred ca merg pt ca trebuie sa vb de tuning si multi sunt stoc.
Parerea mea In alta ordine de idei cautati pe youtube "romania beata" sunt vreo 2 parti ... bestial. |
4 Attachment(s)
Mai ploua mult? ->Aurel Vlaicu
|
4 Attachment(s)
Quote:
pe corneliu coposu iara nu puteai sa treci. la stopul de langa autogara era dezastru, si pe la mijloc mai degraba ai fi zis ca era un lac. sa nu mai vorbim pe o strada de langa mine... curgea apa ca si in somes pe ea, si a adus la baza strazii cam vreo doua camioane de nisip... desi strada e asfaltata! |
|
3 Attachment(s)
Ieri pe Nasaud........
(pozele sunt in ordine, cel cu Loganul a dat inapoi:-)...........) |
Quote:
|
taman la tise la bloc s-o adunat apa, culmea ca eu am trecut dupa 5 minute si nu era apa, oare o venit aia de la apa-canal sa isi faca treaba? :O
|
Quote:
|
Nu stiti, este si weekendu asta ceva festival?si cine canta daca este :)
|
cine are pe aici un ford fiesta mk1 sau mk2 ca nu sunt sigur de care e ca nu i-am vazut decat fata, cu CJ ** FIF ?
|
Quote:
|
il cunosc eu. ce s-a intamplat de ai nevoie de el?:P (poti sa-mi scrii pe pm)
|
nu e nicio problema, doar ca am ramas socat :shock: de cum poate sa mearga masina aia...
p.s.: in postul de mai sus am vrut sa spun spatele nu fata ... |
Quote:
|
:)) deci o iesit FIfu la plimbare :D are cont si pe 4tuning daca il cauti il gasesti pe baiat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning