![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Originally Posted by aleks
Aici e locul discutiilor libere, purtate la fel ca atunci cand ne intalnim la o cafea, de asta se si numeste...cafenea nu cred ca o sa se supere...:) |
e cafenea !!! deci poti abera cat doresti :lol:
|
i-am disperat pe astia la servici.....cel mai tare cinema din ro,cel mai performant bazin olimpic din romania se gasesc in bacau,kiar am ramas impresionat..am fost in tara acum 2 saptamani ,parca incepe sa mai avansam si noi:)
|
Inseamna ca tie ti-am vazut masina asta-vara si pufaia la fiecare mica accelerare..
Frumoasa , sa o stapanesti sanatoasa ! bafta! |
salut!Exista cinema in Bacau??Unde?Ca ultima oara,la cinema Central am schimbat valuta!
|
Quote:
www.cinemacity.ro |
Magnos,ce masina ai de ai impresionat lumea?Scuze,sunt nou pe aici!
La Mall?Trebuie sa ma duc,sa vedem daca merita!Cand ma intorc acasa. |
Quote:
da! exista cinema,,,se numeste Cinema City,Arena mall,8 sali,1500 de locuri,3D,folosesc cel mai performant sistem audio-video...:) |
Quote:
ma terminati cu cinema cityyy arena ce atata reclama ?(va plateste cumva si nu stim noi ) e la fel ca in multe alte orase si e o noutate la nou dar nu indeajuns de tare sa merita atatea ovatii .... Vreti ceva mult mai tare mergeti la Bran este 5D!!!!!! sunet ,miros ,etc |
atunci hai sa vb de cat de naspa este orasul nostru:), nevasta-mea e din cluj si curioasa de fel a vrut sa vada cum arata un oras situat in centrul moldovei ...am petrecut vacanta in 2005 in oras:) toate bune si frumoase pana a venit vorba de distractii ... m-am blocat .. am dus-o la moinesti ca la noi in oras e mai greu in acest domeniu comparativ cu ce au cluj
|
felicitari pt masinutza, am inteles ca are un motor care e o bijuterie pt modificat, sa-ti traiasca si bafta la depasiri in ro
|
merci , nu cred ca o sa mai vin cu ea pe
roti doar daca o sa gasesc o alta posibilitate , mergea pe tir dar astia s-au invatat si cer 800£ dus-intors |
daca vii make sure to call
0729931460 si poate vorbim de niste poze }{ |
ok ..i will :) }{ in caz ca esti f...:)
|
nu e fată, sigur :lol:
o întrebare, cine are un om pe la astral? vin să-mi pună net-ul într-o locaţie nouă, şi mi-au zis că tocmai pe marţi, nu prea am răbdare, aveţi vreo idee? :) plătesc bine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning