![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
end so.. audi q7
|
No limits design- selectii strambe pe la geamuri si o portiune gri din capota
bobohtml- carbonul si vopseaua cam ireale.. si ai acoperit gaura de aerisire din prag cu vopsea nightdevil-stiu si io ca sunt destept:D dar altii au zis ca era geam.. si deaia am completat... ia zi... ca tot esti tu asa destept.. la ce se mai intrebuinteaza pexiglasul?? |
1 Attachment(s)
(!8Y_M -ups... sorry ai dreptate cu gaura din prag
|
Quote:
|
Wow foarte belea q7 imi place foarte mult , poate am sa fac si eu unu.:lol:
|
2 Attachment(s)
thx :* uite si o lucrare pt. Sima ...
|
2 Attachment(s)
Am si eu ceva :)
|
BlacK_KilleR- nice job... dar... nu imi plac jentile :(
|
Quote:
|
-geamurile prea inchise
-selectii prea patrate la geam ...in spate -si pa parbriz in stanga... dar in principiu e misto |
No limits : Ireala !
BlacK_KilleR : Nice ride ! Ai facut ceva frumos pentru o lucrare ( prima cred :-P ) de inceput ... bobo : Aiurea frate ! Sunt multe greseli ! Iti zic cateva ( la cel cu albastru ca cel cu verde ... ). Nu ai pic de umbre, masina e coborata unpic cam stramb, la roata cum am zis nu ai umbre, interior ireal. Ala e intercooler ? Damn ... bafta ! Si lucrati cu atentie ! Eu lucrez la o masina de 4 zile ... |
ma straduiesc si eu cum pot... nu lucrez in photoshop.... macromedia fireworks :(
|
incearca si cu photoshop ca este mult mai bun si sunt destule tutoriale f bune pe net din care poti sa inveti.. ;)
|
il am instalat ... dar nu am o treaba cu el... mi se pare mai usor max3d :D mai ales cu ferestrele alea din dreapta.. :O ma incurc in ele :P . E mult mai bun dar nu`s obisnuit io cu el. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning