![]() |
Re: Club CIELO
de ce investesti intr-o razatoare?
Nu vreau sa fiu carcotas, dar cielo este o masina cu tractiune fata, acel obiect o sa aiba un efect de parasuta asupra masini, iar pe langa asta te mai apuci sa dai si gauri in portbagaj. Directioneaza energia si banul tau in alta parte a masini. |
4 Attachment(s)
cel mai bine daca vrei ceva estetic te duci la un atelier sau iti faci tu singurel acasa, o prelungire ca in pozele de mai jos.Eu unu nu vad o masina ca cielo sa aiba eleron pe spate,dar acesta tip M cred ca ar da bine,si cum au zis si baietii pe partea de aerodinamicitate nu prea te ajuta decat la franare sau infranarea masinii. Asta a fost parerea mea , iti urez bafta in contiuare si tututor celor care sunt in proiecte
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumos eleronu de la XEH, la genu asta de eleron ma refeream.
Apropo scuze pentru devierea subiectului , nu este interesat nimeni de un DVD auto cu 2 LCD-uri pe 7'"? |
eu unul am gasit sa imi iau unul de pe un seria 5 e39 ca cel din poza de mai sus
|
Quote:
|
Din ceea ce spui tu ,cred ca vrei ceva pentru a sporii performantele masinii, pentru un cielo si un motor de 1,5l de 75 cp sau cati au mai ramas, nu cred ca te ajuta foarte mult.Multi de aici mai in gluma mai in serios ti-au dat un sfat ,printre randuri : Eleronul acela mare nu da bine masinii din mai multe motive enumerate de cei de mai sus, si nu e bun nici pentru performanta sporita.In schimb pentru estetica masini poti opta pentru eleron cat mai mic si cel M mi se pare perfect, dar mai bine ai baga banii in mecanica nu la exterior, un filtru sport , niste injectoare , un kit de evacuare , daca ti se pare complicat , poti cumpara niste jenti calumea sau pune niste muzica pe masina.
Numai bine tuturor! |
Merci de sfaturi...
|
5 Attachment(s)
ceva de genul :D finut clen
|
Quote:
|
Quote:
|
Ideea e buna, dar cielo si asa are spatele mai inalt deca fata iar el l-a inaltat si mai mult, oricum gusturile nu se discuta, eu unu cred ca era deajuns decat sa il faca clean fara eleron..parerea mea. Oricum de apreciat efortul si munca depusa si pana la urma e important sa ii placa lui si sa se simta bine in masina cand o conduce. Bravo Sobolanule!!!
|
Daca il faceai poate mai mic , nu asa de inalt , imi placea si mie. Oricum la fel ca toti de mai sus, Apreciez munca si iti urez bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
dar capota e esit bn?
|
mie unu capota imi place cu toate ca e cam prea lasata dar in schimb toate barile acelea foarte SF din punctul meu de vedere nu dau bine,cred ca mult mai bine ar da cele stock fara bandouri,si lasata putin +niste jante late si cred ca sar schimba drastic aspectul masinii tale,acum e si treaba ta pentru ca virgula consteaza sati placa tie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning