![]() |
|
Re: Club TICO
sal baieti,sunt nou pe aici...si de ceva timp am si eu un tico ....simplu.....si vreu sa vin si eu la intalnirile voastre ....va multumesc
:lol: |
si inca ceva .....jantele si cauciucurile de matiz se potrivesc la tico....va multumesc
|
Quote:
|
multumesc si ma bucur ca v am gasit
|
Valerica esti plin de surprize de unde ai ornamentele alea?
|
|
Quote:
Salut...Sunt nou pe forum,am vazut discutiile despre intalniri si as vrea sa particip si eu la ele...In special la cea pe Transalpina daca se mai organizeaza...Intre timp am o problema cu ticozaurul...si anume la franare imi trepideaza foarte tare volanul...In rest la viteza nu trepideaza,nu trage stanga-dreapta...Ar putea fi discul de frana? |
schimba discurile ca sint ovalizate
incearca si frina de mina sa vezi daca face la fel |
si daca iti iei discuri noi du-te cu sublerul sau micrometrul in magazin, sa nu le iei deja ovalizate de noi
|
Quote:
sa le faca CTC-ul pe loc :D am auzit ca sunt discuri in iasi bacau prin mondova pe undeva la 10 lei :) |
Quote:
|
ale mele de anul trecut nu au fost 10 lei, au fost muuuuult mai mult, luate din magazin de piese daewoo, cutie cu holograma, si gata ovalizate si unul cu fetele neparalele...daca nu pierdeam bonul fiscal le dadeam cu ele in cap!
In alta ordine de idei, am gasit flanse de amortizor d-alea dintr-o bucata cu 25 ron bucata la campina. Urmeaza sa le montez si poate scap de troncanit (astea de acum, clasice din doua bucati, au inceput sa troncane la o saptamana dupa ce le-am montat |
Quote:
P.S. eu de acolo CRED ca le am si is brici |
Quote:
|
Sunt si in Bucuresti, am luat de la magazinul de la Dimitrov,cateva consumabile si printre altele mi s-a spus ca ar avea si discuri de frana "ofertate " foarte ieftin (10 ron).....acum vazand discutia voastra, nu cumva e un lot de discuri de frana proaste si importatori incearca sa scape de ele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning