Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

-=X-Team=-82-MDN 15-06-10 13:23

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3431680)
Ba eu tot nu pot sa trec peste faptu ca eu seman izbitor de tare cu tipu din buletinu asta :shock::shock::shock:

da frate ... tu esti .. superman ... cred ca taica`tu in loc sa vina acasa ... va mintit ca mai are vreo 2-3 luni de voiaj .,.. :) si o fi stat pe la hunedoara .. :)) :))

-=X-Team=-82-MDN 15-06-10 13:43

1 Attachment(s)
ASTA MAI MERGE yzf`ULE :)

YZF-PWR 15-06-10 13:44

:D:D:D:D:D:D:D tari modicarile , chiar e kterink

vizal 15-06-10 19:22

Re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 3441760)
Vizal ai mai facut si tu ceva la masina sau tot cu dCI te lauzi ? :))

dulce va fi razbunarea nepoate:-)

CT-89-POT 16-06-10 03:33

Re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 3443529)
dulce va fi razbunarea nepoate:-)

pana atunci savurez momentu :))

CT-89-POT 16-06-10 03:35

https://www.youtube.com/watch?v=pSnUG7FMQdo no comment :|

vizal 16-06-10 03:43

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 3444397)

ala cu 200 si ceva de cai te face nepoate, de GSI-ul ala preparat de cei de la opel ce sa mai zic:-)

CT-89-POT 16-06-10 03:44

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 3444398)
ala cu 200 si ceva de cai te face nepoate, de GSI-ul ala preparat de cei de la opel ce sa mai zic:-)

ala cu GSI are full electric :)) e prea puternic pentru mine :P

B-72-RZD 16-06-10 09:40

Cat am putut sa rad :)). Mare e prostia...

quick_5hifter 16-06-10 21:47

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 3444399)
ala cu GSI are full electric :)) e prea puternic pentru mine :P

Full digital ;)

Nici eu n-oi fi vreun munte de intelepciune... da' si cand vad astfel de specimene, ma simt un norocos :lol:

amadeus_and 20-06-10 21:20

Reportajul ala e de prin 2001...nu stiu cati dintre voi aveau macar permis pe atunci...
Marea majoritate a celor ce apar in reportaj inca activeaza in lumea curselor...
Habar nu aveti cat scandal a provocat reportajul ala pe vremea aia...cei de la Alpha tv ne-au rugat sa ii ajutam...au promis ca nu vor aparea numere de inmatriculare in clar, ca fetele vor fi ascunse si vocile schimbate...dar a iesit ce vedeti...nici una din masinile ce apar acolo nu mai exista...gsi-ul a ramas fara talon si numere...mercedesul a trebuit vandut...dacia aia era adusa de panarama...oricum nu a mai mers dupa seara aia...citroenul a mai participat mai tarziu la cateva legale de indemanare dupa care a fost retras din circulatie...

YZF-PWR 21-06-10 01:05

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 3456035)
Reportajul ala e de prin 2001...nu stiu cati dintre voi aveau macar permis pe atunci...
Marea majoritate a celor ce apar in reportaj inca activeaza in lumea curselor...
Habar nu aveti cat scandal a provocat reportajul ala pe vremea aia...cei de la Alpha tv ne-au rugat sa ii ajutam...au promis ca nu vor aparea numere de inmatriculare in clar, ca fetele vor fi ascunse si vocile schimbate...dar a iesit ce vedeti...nici una din masinile ce apar acolo nu mai exista...gsi-ul a ramas fara talon si numere...mercedesul a trebuit vandut...dacia aia era adusa de panarama...oricum nu a mai mers dupa seara aia...citroenul a mai participat mai tarziu la cateva legale de indemanare dupa care a fost retras din circulatie...

Asa si daca multi dintre ei nu aveau carnet care e faza? ca nu am vazut nimeni sa intrebe ceva , daca unii de aici nu aveau carnet asta nu inseamna ca trebuie sa admiram toate rablele din clipul ala si sa incepem sa ii aplaudam ca acum ceva mai multi ani aveau carnet. Azi maine ne pui sa iti aplaudam si bunicii ca au avut parte de carnet. Formidabil , care mai de care nu stie cu ce sa se mai laude.
Daca te intreba cineva ceva sau cerea cineva parerea din orasul vostru mai inteleg , asa ca nu inteleg de ce te lauzi la un oras ca si Constanta care este mult peste al vostru din absolut toate punctele de vedere , mai ales Racing

vizal 21-06-10 02:02

1 Attachment(s)
drepturile de autor pentru skickers:D

amadeus_and 21-06-10 02:07

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3456599)
Asa si daca multi dintre ei nu aveau carnet care e faza? ca nu am vazut nimeni sa intrebe ceva , daca unii de aici nu aveau carnet asta nu inseamna ca trebuie sa admiram toate rablele din clipul ala si sa incepem sa ii aplaudam ca acum ceva mai multi ani aveau carnet. Azi maine ne pui sa iti aplaudam si bunicii ca au avut parte de carnet. Formidabil , care mai de care nu stie cu ce sa se mai laude.
Daca te intreba cineva ceva sau cerea cineva parerea din orasul vostru mai inteleg , asa ca nu inteleg de ce te lauzi la un oras ca si Constanta care este mult peste al vostru din absolut toate punctele de vedere , mai ales Racing

Mda...nu uita ca m-am dat si eu in orasul vostru...pe partea de racing gresesti mult...ar trebui sa mai veniti si voi pe aici...
Spuneam ca reportajul este foarte vechi...pe vremea aia cam alea erau masinile care se dadeau...

PS: Sunt Mihai, cu Civicul Type R FN2 rosu...

CT-89-POT 21-06-10 02:15

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 3456635)
Mda...nu uita ca m-am dat si eu in orasul vostru...pe partea de racing gresesti mult...ar trebui sa mai veniti si voi pe aici...
Spuneam ca reportajul este foarte vechi...pe vremea aia cam alea erau masinile care se dadeau...

PS: Sunt Mihai, cu Civicul Type R FN2 rosu...

si ala tot full digital? :D

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning