Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

big_ballz 11-02-07 20:15

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
am faqt si yo lambo`u...in sfarsit ...m-am apukt mai de mult d el da` abia azi am avut timp sa`l finisez:D:D[comm plzzzz]app...faza q rate thread e la mijto...k nuj ce e...in kz k apare:P

(!8Y_M 11-02-07 21:00

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 744220)
am faqt si yo lambo`u...in sfarsit ...m-am apukt mai de mult d el da` abia azi am avut timp sa`l finisez:D:D[comm plzzzz]app...faza q rate thread e la mijto...k nuj ce e...in kz k apare:P

Nu inteleg ce ai vrut sa faci cu parea inferioara a spoilerului...
Io unu nu vad greseli... :D bv...

MARI_NSL 11-02-07 22:15

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 744220)

marfa rau . bv , im place

Iuli_90 11-02-07 23:46

2 Attachment(s)
comentati si la mine la leon plssss, vreau si cei care sunt ff buni sa comenteze, nu k ceilalati care au comentat nu ar fi da plssss
Attachment 215423

big_ballz 12-02-07 00:11

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 744303)
Nu inteleg ce ai vrut sa faci cu parea inferioara a spoilerului...
Io unu nu vad greseli... :D bv...

1.Merci moolt...nu am mai auzit asta de la nimeni pana aqm aici la comentarii lucrari...
2.Sunt cateva selectzii aiurea...adik am cateva gresheli...
3.Dak te referi la prag...nici yo nuj ce am vrut sa fac...defapt jtiw da` nu mi`a iejit...:P...

big_ballz 12-02-07 00:15

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 744642)
comentati si la mine la leon plssss, vreau si cei care sunt ff buni sa comenteze, nu k ceilalati care au comentat nu ar fi da plssss
Attachment 215423

Man...pana aqm nu mi`am permis sa comentez la nimeni...deoarece sunt novice...dar pe parcurs am invatzat din comentariile de aici si din prop greseli...deci ma risc sa comentez..
Capota e km shuie pe langa farurui....umbra de la plasa km...nuj....aiurea...park e stramba nuj...e destul de tarziu si poate nu vd prea bn...si janta spate e plata...in rest e UOKEI....

wlady 12-02-07 09:15

Le luam pe rand !

Lamboul lui ballz : Selectii TOTAL aiurea ! Negrul de pe plafon e foarte inchis deci nu primeste destula reflexie a unui cer. Pun pariu ca nu poti deschide usa ! Airbrushul pus se intinde si la imbinarea usii ... Ce-ai vrut sa faci jos la SPOILER ?Si cam astea sunt ca nu mai am ce comenta ... daca faci putin, faci bine ! Bafta !

Seatul lui Iuli_90 : Carbon FOARTE IREAL !! Spoilerul fata e destul de deformat ! Intr-o parte e umflat ( stanga ) si in alta nu. Majoritatea incepatorilor ( cum faceam si eu de altfel ) folosesc tipul asta de plasa ! TE las singur sa vezi daca e reala sau nu ! Chiar si unii din cei mai experimentati VTuneri nu pot face plasa asta foarte reala ... mai incearca cu alt tip de plasa :wink: ! Ai idei ! Dar mai sunt greseli ! :D Janta spate e plata ! Incearca sa iei poze din acelasi unghi ! Bafta si tie ...

no limits design 12-02-07 10:58

pentru iuly 90..............1.bara fatza este stramba..park arata mai bine mai inainte
2.carbonul ireal
3.umbrele pe plasa de la spoiler nu sunt deloc reale
shi deshi nu se obishnuieste pe aici sa se faca shi comentarii de bine mie imi place foarte mult cum tzi-a ieshit aerograful pe el,au venit bine shi jantele deshi nici ele nu au umbre pe ele
P.S.am sa incerc sa il fac shi yo azi :P:P

69WRX 12-02-07 15:48

i-am lasat si eu comment lui iuli_90 si...a disparut...nu inteleg...dc mi se streg posturile ? am gresit cu ceva ? am jignit pe cineva ?
ptr big_ballz - incearca si tu sa scri normal ca sa intelegem si noi ca aici nu suntem pe mIRC si nici pe messenger ;)

Gabi 12-02-07 15:53

DJ: uita-te pe pagina anterioara, la acelasi Seat postat si pe pagina asta.
Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 744642)

Din fata-n spate:

- sita urata + umbre aiurea;
- spoiler fata blury;
- prizele din partea dreapta (cum vezi poza) a spoilerului au alta forma fata de cele din stanga + ca cele din partea stanga, trebuiau sa fie puse mai in lateral;
- pleoape flat;
- carbon ireal (ti s-a mai spus ce sa faci);
- prag cu selectii strambe;
- janta spate e plata;
- vinyl urat si inutil.

69WRX 12-02-07 16:12

aaa...atunci imi cer scuze ca nu am vazut credeam ca mi-ai stres postul:))

cobbo 12-02-07 16:30

3 Attachment(s)
al doilea meu brush...comment pls!

(!8Y_M 12-02-07 19:47

Quote:

Originally Posted by cobbo (Post 745670)
al doilea meu brush...comment pls!

Culorile cam ireale.. si a masinii si griul ala din spoilere, ai vopsit si sigla, la priza de aer principala ai o selectie pe margine care arata vopseaua originala a masinii.. si parca nu ar strica niste umbre finute pe roti.... io cam atata vad....

no limits design 12-02-07 21:34

2 Attachment(s)
un hummer la care am facut cateva mici modificari:oops: ....n-am putut sa fac mai multe datorita unghiului shi pentru k era in miscare:???: .da arata bine....simplu asha:lol:

Ace Axel 12-02-07 21:40

ireala vopseaua... + k nai selectat toata masina... mai e o portiune argintie p capota :D

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning