![]() |
Re: Club CIELO
Super jantele, sa le stapanesti sanatos!
YOSS eu lucrez acum la un bord de kadett, si vreau sa il montez pe masina. Bordul de kadett are 2 mufe de 16 si 26 de pini dar anumiti pini nu au fir, sunt mai putine fire. Deci iti trebuie bordul, cele 2 mufe si traductorul din cutia de viteze (eu mi-am luat modelul AA, acum sper sa il fi nimerit:P) |
care venitzi mah azi la intalnire la 20:00 in spatele salii polivalente din Bucuresti...suntem acolo
|
Quote:
|
Stiti cumva cum elimin scartaitul de la pedala de ambreiaj? Azi a inceput sa faca foarte urat si ma freaca pe creieri. Multam !
|
WD40 indiferent daca scartie la pedala sau scartie dincolo la motor
|
Quote:
|
A... Da. Uitasem. Eu am scos arcul ala de tot.
|
Pe mine ma dispera pedala de frana, scoate un scartait.
La ambreiaj am dat cu putin ulei de la masina de cusut a bunici acum 2 ani si nu a mai scos nici un sunet |
Quote:
|
Eu am impresia ca este cauciucul devina, am dat cu mai multe prosti sa il ung dar tot ca dracu face
|
1 Attachment(s)
am cautat pe internet dar nu am gasit...vreau sa imi fac un eleron ptr cielo ,ceva idei?poze?
nu stiu exact ce prinderi sa i fac si cam la ce unghi sa inclin eleronu?mai jos este o schita ce am gasito pe net si am scris eu alte dimensiuni..orice parere este bine venita... |
3 Attachment(s)
Quote:
Cateva modele de eleroane..ca sa iti faci o idee. |
3 Attachment(s)
Poate te inspira ceva de aici. Mai mult artistic decat folositor
|
4 Attachment(s)
eu ma gandesc la ceva de genu' ,ultimul eleron fiind o exceptie ,este mult prea inaltat si nu imi plac prinderile...
|
Quote:
poate te ajuta poza asta http://failblog.files.wordpress.com/...oiler-fail.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning