![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Pentru inceput frumos!:)
|
multumesc. next
|
Quote:
|
pls zicetimi si mie unde pun hartile ...
|
2 Attachment(s)
si de la mine un z4
|
unde pun mapele pls un raspuns
|
Quote:
Quote:
|
IZIKI ........ X:/prog file/slrr/maps/addons_maps .......la 2.2.1 MWM asa am io ;) bafta
|
bmw850 tu faci prostia de a instala jocurile pe partitia C: ..? dupa cate vad mai sus... acolo nu au ce cauta jocurile, decat programele si sistemul de operare :)
|
ba fratilor, de ce va place sa faceti atata off topic ? Daca vreti sa intrebati ceva incercati sa trimiteti pm-uri ca sa pastram topicul cat mai curat si frumos organizat.
|
3 Attachment(s)
~a little STF~ 8) |
@Mikidude-nice shhots :)
@NtzDRA- cineva cu stil, ador z4 tau :) @Americanu- r34 arata binisor, da nu arata bine avand in vedere aripile si faptul ca ai lucrat la el 4 ore :) |
9 Attachment(s)
Azi l-am facut, sper sa va placa, am adaugat si un video- scuzati calitatea video-ului, e din cauza convertirii.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1264416712 |
Salut baieti! Nu va suparati k va intreb merge SLRR pe windows 7 ? daca da, suneti mi si mie cum l ati facut va rog mult :(
|
@Americanu-hmm, asa da, si se vede diferenta claritati, dupe ce ti-am spus aseara sa faci:), oricum e super mustangul :) Apropo-cand esti in cursa si vrei sa faci poza, apasa tab ca sa dispare ceasurile :)
@Geobrinelu-merg perfect toate versiunile, doar instaleazale corect :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning