Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 24-05-07 08:06

Re: Diverse discutii

vecine,.... pune banii pachete pachete ca se pregateste un drum la munte :) vrum vrum!

tre 24-05-07 11:00

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bogdan_wrc 24-05-07 11:57

cine mai vrea, cine mai poftetse, aveti 8-9 zile sa faceti timp si $$ necesari :D sapt viitoare strang echipa de karturi...
sau poate mergem chiar wekendul asta...dep[inde

bogdan_wrc 24-05-07 15:16

paltoane, ce facusi frate? ai calcat in premiul ala mare?!!?

GiGiCarbiT 24-05-07 15:29

:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th :pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th

panaitescud 24-05-07 15:31

pe rand cate unu ..cate unu..;)

bogdan_wrc 24-05-07 15:40

in stilul asta poate fi si cate 2...

GiGiCarbiT 24-05-07 15:47

Halexxe... bem un coffee diseara...kkmas pe tine :)) de bulangiu..un ceai dala naspha ceva?

alex2see 24-05-07 15:48

da nu la cris ca iar mor acasa

GiGiCarbiT 24-05-07 15:49

nu nene la cris...ca am auzit ca se pleaca de acolo mai rau ca de la km6 =)) cu toate natiile de ciupercute :)) nu ca ar fii ceva nou!Pana mea... o ardem pe la Pappy undeva...!

alex2see 24-05-07 15:51

cam pe la papy ar merge si daca e luam mancare de acasa ca nici aia nu sunt mai grozavi

GiGiCarbiT 24-05-07 15:52

aduci tu un borcan dala cu "ghivent" :)):)):)) si il umplem cu fasole..gasim noi undeva...taiem sunca cu ceapa frate..pe capota (de la masina ta) ... si o ardem ca bagabontii :)) :)) :))

alex2see 24-05-07 15:53

nu nu

rosii
branza de oaie
castravezi
si un pic de sunca da nu multa ca miroase urat

alex2see 24-05-07 16:27

REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este co****tia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind co****u. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.

Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

FANE2FAST

tng 24-05-07 17:54

Nu mai vorbiti toate prostiile ma... ce draq.
Ptr discutii mai personale folositi, pm, mess,tel.... e forum totusi

All times are GMT +2. The time now is 20:35.

- Copyright 2026 4Tuning