Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 30-01-14 10:56

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 5656012)
Salutare.
Stie cineva cum se circula pe ruta Iasi - Roman - Piatra-Neamt:?:
Merci:D

am fost eu ieri...
drumul relativ bun... imagineaza-ti ca din 100/h n-am lasat-o.. deh acuma depinde si de cine conduce. Ca sunt oameni care daca vad putina zapada merg cu 50/h...
te sfatuiesc sa nu alegi ruta pe la hanul ancutei.. e varzet!
eu am intrebat prin statie si mi s-a sugerat varianta aia..si cand am vazut cum e ,am facut cale intoarsa..

FLAME 30-01-14 12:20

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 5656962)
am fost eu ieri...
drumul relativ bun... imagineaza-ti ca din 100/h n-am lasat-o.. deh acuma depinde si de cine conduce. Ca sunt oameni care daca vad putina zapada merg cu 50/h...
eu am intrebat prin statie si mi s-a sugerat varianta aia..si cand am vazut cum e ,am facut cale intoarsa..

merci.chiar s-a mers bine pe tot drumul :D
ma asteptam sa fie mai multa zapada pe sosea

AnDrEiCa 30-01-14 18:53

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 5656962)
am fost eu ieri...

Faceti loc,piloteaza Buddy lexx :))))))))))))

buddy_lexx 03-02-14 18:21

s-a trezit melcu` :)))))

mihayruncanu 23-02-14 10:37

Am o mare rugaminte la voi lasatimi niste numere de telefon la un tinichigiu mai iefti pt o mica sifonare grila ,aripa ,brat dreapta

mihayruncanu 23-02-14 10:38

Numarul lui Alin ,,ByAlin ,,?

mihayruncanu 23-02-14 14:29

Am rezolvat , apelati cu incredere la Alin !!

razvy_2002 03-03-14 19:48

salutare.
cine se ocupa pe la noi de reconditionat jante (in special buzele) si cat ar ajunge?
mersi

AutoCustoms 26-03-14 22:56

Mai sunt aproximativ 20 de zile in care va puteti inscrie la 1 Mai Tuning Fest!
Este foarte important sa va inscrieti si sa va faceti rezervarile din timp la hotel pentru ca desi este 1 Mai pe litoral inca majoritatea hotelurilor sunt inchise si nu am dori sa avem neplaceri cauzate de acest aspect al cazarilor, nu am dori ca in zilele evenimentului sa ramaneti fara cazare. Noi centralizam rezervarile voastre si in functie gradul de ocupare a Hotel Capitol Jupiter partenerul nostru la acest eveniment vom sti daca trebuie suplimentat sau nu numarul de camere ca sa nu ramana nimeni pe dinafara in week endul evenimentului!
Asadar asteptam inscrierile voastre pe adresa de mail: [email protected]! Dupa inscriere veti primi raspuns si indrumari catre rezervarile cazarilor necesare! Va multumim pentru intelegere!

https://www.facebook.com/1MaiTuningFest

don_eduardo37 29-06-14 19:50

Stiti vreun service de indreptat jante prin oras? Eventual si niste preturi orientative...

AutoCustoms 15-07-14 22:49

https://www.facebook.com/PiatraNeamtTuningFest

FLAME 31-10-14 11:54

Salut.Este vreo spalatorie in Piatra auto unde iti speli singur masina?

don_eduardo37 31-10-14 15:30

Am vrea noi....eu n-am auzit de asa ceva, ar fi fost bine, bagi ca in afara, 1 euro, 2 euro si-ti speli singur masina, si ai de banii aia nush cata spuma, si nush ce volum de apa, cand am fo' eu in spania sa aduc masina, am dus-o si am spalat-o parca cu 1 euro, buget d-ala ieftin, si am spalat inclusiv si motorul, si nu te sacaie nimeni ca stai 5 minute sau un sfert de ora. Nu zic ca in occident ai si statii de reglat presiunea in pneuri la fiecare peco, nu ca la noi cauti una la 15 benzinarii, la noi singura ce-am vazut-o e la Lukoil pe varianta, in rest una n-am vazut....si la aia in occident sunt mari, le vezi de la 20 de metri ca-s statii de reglat presiunea in pneuri, nu ca la noi, ascunse intr-un perete.

FLAME 12-11-14 22:00

Iar vin cu o intrebare: niste service-uri(care sa faca treaba buna) unde pot sa fac geometria rotilor?

AnDrEiCa 09-01-15 00:28

Mai e cineva pe aici?/

PS: La multi ani!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning