Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

KrYpToN 13-10-12 19:21

Re: Street Legal Racing - Redline v2

2 Attachment(s)
ddddddddd

R.Equinox 13-10-12 20:18

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5207869)
Radu ce sa zic de polo...frumoasa masina dar mai ai mult de lucru, nu o sa iti insir aici problemele care le-am gasit in 10 minute cat am testato dar atentie mare la detalii.

Eu nu o mai testez..sa ma enervez degiaba...cand o sa fie gata..o sa o testez...arata bine masina..nu pot sa zic ca nu..dar are destule buguri..

mary65 13-10-12 20:23

1 Attachment(s)
o mica supernova

R.Equinox 13-10-12 20:36

Quote:

Originally Posted by mary65 (Post 5208107)
o mica supernova

Aici e sectiunea Pc Games si esti pe trehead-ul Street Legal Racing...e un joc..se discuta despre joc si se pune poze doar din jocul respectiv..Ai gresit Thread-ul..
Dute la Masina mea Dacia

radu_cainamisir 13-10-12 21:20

danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile:)) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea :D dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face.

equinox- aici se pun poze, nu se pune;)

kryp- foarte tare! Cand eram mic am avut o dacie 1310 de exact de culoarea asteia, doar ca nu era coupe :(

danny125 13-10-12 21:49

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5208153)
danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile:)) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea :D dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face. :(

1.Se conduce groaznic, nu stiu probabil ai umblat pe la physics in main script si de aceea...
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui
3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota
4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui ;)
5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi

Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere.

@Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine ;)

radu_cainamisir 13-10-12 21:53

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5208182)
1.Se conduce groaznic, nu stiu probabil ai umblat pe la physics in main script si de aceea...
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui
3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota
4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui ;)
5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi

Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere.

@Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine ;)

la faza cu condusul habar nu am...
la praguri nu am obs distante, stiu ca nus perfecte dar mi-a fost greu sa le pun calumea
faza cu pleoapele a fost o gresala si vroiam sa le sterg dar am zis ca le sterg cand o sa sterg tot de acolo si cred ca renunt si la praguri
o sa vad ce pot face cu interiorul pt ca nici mie nu prea imi place

bobi_racers 13-10-12 21:58

4 Attachment(s)
corvette zr 1

Maryus_x90 13-10-12 22:02

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5207869)
Radu ce sa zic de polo...frumoasa masina dar mai ai mult de lucru, nu o sa iti insir aici problemele care le-am gasit in 10 minute cat am testato dar atentie mare la detalii.

lol...la tine in poze arata ca un mod din gta sa, in nici un caz din fm4 :lol:

radu_cainamisir 13-10-12 22:04

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5208194)
lol...la tine in poze arata ca un mod din gta sa, in nici un caz din fm4 :lol:

nu vrei sa ma ajuti si pe mine putin cu interiorul ala? te rooog

bobi_racers 13-10-12 23:08

6 Attachment(s)
am revenit cu un golf 5 gti

si daca tot fac un post tind sa fac si o propunere aceea ca atunci cand postam o masina si aratam ce avem si sub capota nu ,numai interior si exterior adica dupa parea mea motorul este cea mai principala componenta a unei masini

KidForDrift 14-10-12 07:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5208258)
am revenit cu un golf 5 gti

si daca tot fac un post tind sa fac si o propunere aceea ca atunci cand postam o masina si aratam ce avem si sub capota nu ,numai interior si exterior adica dupa parea mea motorul este cea mai principala componenta a unei masini

:lol:

art_Thomas17 14-10-12 08:55

daca rog pe cineva imi spune si mie numele programelor cu care faceti masinile sau le convertiti ?

bobi_racers 14-10-12 14:00

foarte tare poza kid smecher rau ursu ala :peace:

radu_cainamisir 14-10-12 14:05

Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5208258)

fail! "cea mai principala"? :lol: si ... nu, nu cred ca este "cea mai principala". De ex la o masina pt show off nu cred ca e asa important numarul de caluti ;) deci nu, nu e nevoie sa acum sa aratam nush ce grafice pentru "cea mai principala componenta" :-P

KidForDrift 14-10-12 14:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5208818)
fail! "cea mai principala"? :lol: si ... nu, nu cred ca este "cea mai principala". De ex la o masina pt show off nu cred ca e asa important numarul de caluti ;) deci nu, nu e nevoie sa acum sa aratam nush ce grafice pentru "cea mai principala componenta" :-P

Ai dreptate...dar nu trebuie sa te iti asa urat de el...doar a batut un apropo:lol::lol::lol:
Bobi-Multumesc!:lol:
Ceva legendar8)

danny125 14-10-12 14:25

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5208197)
nu vrei sa ma ajuti si pe mine putin cu interiorul ala? te rooog

Ce sa te ajute mai? Ti-am spus eu deja ce sa faci...la fel cum fac si eu : specllar level 40 si glossines 10 , fara reflection fara nimic...doar diffuse alegi textura bordului si gata, asa am facut si eu la Ford, care e din FM4 , si eu zic ca a iesit destul de bine.

@Maryus - tot jocul meu arata ca si GTA 3 :lol: , ce grafica urata am acum , mi-e si rusine sa postez poze pe forum :oops:

@KidForDrift - Mercedes 190e , una din masinile mele preferate, foarte frumoasa desi parca mergea o culoare din anii ei ;) , iar despre urs...am ras vreo 5 minute :lol:

Rid3r*RaCe 14-10-12 14:37

5 Attachment(s)
Mafia Pink !! 8) 8)

radu_cainamisir 14-10-12 14:41

1 Attachment(s)
Kid- am glumit :D

danny- mersi ma! Maryus a zis ca sa gasesc singur valorile aste dar mi-le ai zis tu. Mersi fraticu'!

Rid3r- mai exista cazanul asta? :)) Cum sa zic, asta a fost un fel de cobai pt mine sa vad cum se lucreaza cu o masina mai hight poly dar lasa ca fac altul mai calumea :D

danny- oficial maximum respect! fi atent cum arata

bobi_racers 14-10-12 15:08

4 Attachment(s)
kid - frumos 190 ce placa ai si ce setari ca se vede superb ?

rider - frumusel seatul dar daca nu editai pozele era fortza

radu criticatoru erai bun la cronica carcotasilor bro si app fortza interiorul care il pregatesti la polo bafta

si acum am facut un x5 by hamman cu un motor cu un numar de cai extrem si asta vine ca o provocare pentru toata lumea sa vedem cine poate scoate mai mult dintr-un motor

Tomas_SlrR 14-10-12 17:16

2 Attachment(s)
Attachment 2580812

Attachment 2580813

radu_cainamisir 14-10-12 17:18

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5209033)

bai tom nu mai pune numerele alea pt ca nu par reale ;) toate masinile tale arata foarte bine si ai si grafica clara dar strici cu numerele care nu sunt din aceeasi poveste

KrYpToN 14-10-12 18:06

3 Attachment(s)
Nu imi merge photoshop-u X(

radu_cainamisir 14-10-12 18:13

1 Attachment(s)
krp- ce calumea e! ai incercat-o si practic?

:arrow: :arrow: :arrow:

Tomas_SlrR 14-10-12 18:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5209036)
bai tom nu mai pune numerele alea pt ca nu par reale ;) toate masinile tale arata foarte bine si ai si grafica clara dar strici cu numerele care nu sunt din aceeasi poveste

;)
Attachment 2580921

Attachment 2580922

radu_cainamisir 14-10-12 18:57

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5209124)

nu ma prind

Tomas_SlrR 14-10-12 18:59

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5209134)
nu ma prind

eu nu vad mare diferenta intre ale mele si alea din realitate

radu_cainamisir 14-10-12 19:01

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5209138)
eu nu vad mare diferenta intre ale mele si alea din realitate

nici eu nu vad legatura...mi-ai aratat 2 poze cu 2 numere de la 2 masini...

cristy_dacia 14-10-12 19:25

3 Attachment(s)
e36 black and chrome

g2by 14-10-12 19:53

2 Attachment(s)
Peugeot 206

bobi_racers 14-10-12 20:26

5 Attachment(s)
cristi - dragutza pisica

gaby - frumusel 206 de unde l-ai luat ?

si acum in prezentare seria 1 m

astept sfaturi si pareri

g2by 14-10-12 20:46

@bobi De aici www.modzona.ru

bobi_racers 14-10-12 21:04

3 Attachment(s)
mersi gabi

revin si eo cu un range rover

Maryus_x90 14-10-12 21:28

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5209082)
Nu imi merge photoshop-u X(

ce hal de masina am facut :lol:

radu_cainamisir 14-10-12 21:32

in sfarsit ...si-au facut si mu*stii asta de la modzona un mod al lor X( Ei nu stiu decat sa "smagleasca" de pe VST si GOM ( si nici macar nu intreaba autorul )

KrYpToN 14-10-12 21:47

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5209357)
ce hal de masina am facut :lol:

E bine ca imi place mie :P

bobi_racers 14-10-12 22:21

5 Attachment(s)
revin si eu cu ultima masina pe ziua de azi

mercedes 190 evolution

Maryus_x90 14-10-12 22:48

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5209364)
in sfarsit ...si-au facut si mu*stii asta de la modzona un mod al lor X( Ei nu stiu decat sa "smagleasca" de pe VST si GOM ( si nici macar nu intreaba autorul )

tin sa te anunt ca acest mod este unul vechi facut de Karman- RDM Team, si modzona tot ce au facut este un paint fix la sasiu :-)

R.Equinox 14-10-12 23:15

1 Attachment(s)
:twisted:
Attachment 2581261

ebone 15-10-12 00:37

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5209315)
mersi gabi

revin si eo cu un range rover

CHHHH!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning