![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
ddddddddd
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o mica supernova
|
Quote:
Dute la Masina mea Dacia |
danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile:)) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea :D dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face.
equinox- aici se pun poze, nu se pune;) kryp- foarte tare! Cand eram mic am avut o dacie 1310 de exact de culoarea asteia, doar ca nu era coupe :( |
Quote:
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui 3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota 4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui ;) 5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere. @Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine ;) |
Quote:
la praguri nu am obs distante, stiu ca nus perfecte dar mi-a fost greu sa le pun calumea faza cu pleoapele a fost o gresala si vroiam sa le sterg dar am zis ca le sterg cand o sa sterg tot de acolo si cred ca renunt si la praguri o sa vad ce pot face cu interiorul pt ca nici mie nu prea imi place |
4 Attachment(s)
corvette zr 1
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am revenit cu un golf 5 gti
si daca tot fac un post tind sa fac si o propunere aceea ca atunci cand postam o masina si aratam ce avem si sub capota nu ,numai interior si exterior adica dupa parea mea motorul este cea mai principala componenta a unei masini |
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca rog pe cineva imi spune si mie numele programelor cu care faceti masinile sau le convertiti ?
|
foarte tare poza kid smecher rau ursu ala :peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bobi-Multumesc!:lol: Ceva legendar8) |
Quote:
@Maryus - tot jocul meu arata ca si GTA 3 :lol: , ce grafica urata am acum , mi-e si rusine sa postez poze pe forum :oops: @KidForDrift - Mercedes 190e , una din masinile mele preferate, foarte frumoasa desi parca mergea o culoare din anii ei ;) , iar despre urs...am ras vreo 5 minute :lol: |
5 Attachment(s)
Mafia Pink !! 8) 8)
|
1 Attachment(s)
Kid- am glumit :D
danny- mersi ma! Maryus a zis ca sa gasesc singur valorile aste dar mi-le ai zis tu. Mersi fraticu'! Rid3r- mai exista cazanul asta? :)) Cum sa zic, asta a fost un fel de cobai pt mine sa vad cum se lucreaza cu o masina mai hight poly dar lasa ca fac altul mai calumea :D danny- oficial maximum respect! fi atent cum arata |
4 Attachment(s)
kid - frumos 190 ce placa ai si ce setari ca se vede superb ?
rider - frumusel seatul dar daca nu editai pozele era fortza radu criticatoru erai bun la cronica carcotasilor bro si app fortza interiorul care il pregatesti la polo bafta si acum am facut un x5 by hamman cu un motor cu un numar de cai extrem si asta vine ca o provocare pentru toata lumea sa vedem cine poate scoate mai mult dintr-un motor |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu imi merge photoshop-u X(
|
1 Attachment(s)
krp- ce calumea e! ai incercat-o si practic?
:arrow: :arrow: :arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2580921 Attachment 2580922 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
e36 black and chrome
|
2 Attachment(s)
Peugeot 206
|
5 Attachment(s)
cristi - dragutza pisica
gaby - frumusel 206 de unde l-ai luat ? si acum in prezentare seria 1 m astept sfaturi si pareri |
@bobi De aici www.modzona.ru
|
3 Attachment(s)
mersi gabi
revin si eo cu un range rover |
Quote:
|
in sfarsit ...si-au facut si mu*stii asta de la modzona un mod al lor X( Ei nu stiu decat sa "smagleasca" de pe VST si GOM ( si nici macar nu intreaba autorul )
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
revin si eu cu ultima masina pe ziua de azi
mercedes 190 evolution |
Quote:
|