Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Barum 10-02-07 10:39

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 741642)
dupa o noapte nedormita am facut si rabla...comentati;)

ee superba ! :shock: acolo la rotzi mai retuseaza umpica ca,cum ai copiat masina pe backgroundu` ala is taiate cu bomfaieru` rotziile :D ;)

Yackone 10-02-07 10:44

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 741710)
grila e off , culoarea ...( )... cauta altele pe c&m sigur gasesti ceva bun

dezvolta:rolleyes2

(!8Y_M 10-02-07 12:11

6 Attachment(s)
Ma fratilor, ce aveti cu mine?? Postez iar.. pt ca nu am primit nici un coment.. decat de la 2 prieteni si a caror parere o stiam deja.. pt ca le-au vazut inainte sa fie postata.... Anul asta am pus 5 masini si am 3 com....:(:(:(
Pun pana primesc comentarii:D nu conteaza de care...

wlady 10-02-07 13:08

Nu a trecut nimeni peste :wink: ...
comentarii vrei? uite aici :
Subaru : BLURRRRRRRRRRRR . Ai mult blurr, selectii strambe, nu ai umbre, galben ireal, dunga ireala...
Opel : BLURRR ! Tot blurry masina ! Ce sunt geamurile alea ? Umbre tot nu ai ! Nici la grile nici la jante. Roata asezata stramb ....
Pontiac : In afara de locul de unde ai scos sigla Bonneville e smeker :wink: ... dar celelalte :cry:

(!8Y_M 10-02-07 15:14

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 742128)
Nu a trecut nimeni peste :wink: ...
comentarii vrei? uite aici :
Subaru : BLURRRRRRRRRRRR . Ai mult blurr, selectii strambe, nu ai umbre, galben ireal, dunga ireala...
Opel : BLURRR ! Tot blurry masina ! Ce sunt geamurile alea ? Umbre tot nu ai ! Nici la grile nici la jante. Roata asezata stramb ....
Pontiac : In afara de locul de unde ai scos sigla Bonneville e smeker :wink: ... dar celelalte :cry:

MS.. macar a fost un comentariu:D...

Ionut_M 10-02-07 15:47

Ok am sa iau un cinsiderare!!

NightDevil 10-02-07 16:02

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 741839)
VA ROG EU FRUMOS, NU MAI FOLOSITI JANTELE ALEA DE "PLASTIC". PE BUNE! sunt urate cu spume,si voi le puneti pe orice prindeti! nu e prima oara cand le vad...m-am plictisit eu.....dar voi?!

sunt jante de termopan .. nu sti ka e la moda sa-ti pui termopan .. la masina la casa ..tot ce are geam :))

yo_silent2006 10-02-07 16:17

2 Attachment(s)
Feedback :paper:

patriotu90 10-02-07 16:24

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 741859)
a iesit super misto cu cateva greseli ..... dar acceptabile :D

selectiile strambe la vechimea lui yackone nu cred ca sunt acceptabile ... hai ca daca avea una mai ziceam ... dar sunt cam multe ...

yo_silent2006 ... umflatura aia pe capota mi se pare stramba ... + ca trebuia sa se reflecte pe vopsea (partile laterale perpendiculare pe capota) ... un pic de blurr in partea stanga a spoilerului ...

yo_silent2006 10-02-07 16:34

1 Attachment(s)
am facut tot ce am putut sa corectez

patriotu90 10-02-07 16:39

spoileru e mai bine ... reflexiile alea trebuie sa fie perpendiculare pe vopsea ... nu sa se duca cum ai fct tu in lateral ...

Ionut_M 10-02-07 17:18

2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva CUM VI SE PARE????Vreau sfatur , Ce nu va place?:-) 8)

(!8Y_M 10-02-07 17:30

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 742346)
sunt jante de termopan .. nu sti ka e la moda sa-ti pui termopan .. la masina la casa ..tot ce are geam :))

Pexiglas copii.....
Quote:

Originally Posted by Ionut_M (Post 742426)

Cooolll:D... desi.. nu ar strica niste umbre la plasa.. si parca pragul are alta tenta de culoare
Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 742374)
am facut tot ce am putut sa corectez

Hmm... corecteaza-ma daca gresesc, dar ar trebui sa aibe umbre pe ambele parti capota??:D

69WRX 10-02-07 19:20

Quote:

Originally Posted by Ionut_M (Post 742426)

pragu nu imi place...e prea jos...e cam ireal...prelungirea eleronului nu se vede prin geam...barile dupa cum se vad cred ca le-ai facut cu smudge...mai bine le faceai cu brush sau copiai si dadeai free transform..si le "intindeai" putin..

ra2 10-02-07 20:14

2 Attachment(s)
Comentati...
Stu ca partea din fata cam are greseli.:sad:

All times are GMT +2. The time now is 22:12.

- Copyright 2026 4Tuning