Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Kr3atZa 23-05-07 20:18

Re: Diverse discutii

mda... la cat de mult gandesti cred ca cel ai bine ti-ar sta pe hi5 ;) - pt gigi

GiGiCarbiT 23-05-07 21:34

Bogdan:))) salutik.,... moderator UnderCover frate =)) Kr3atZa... sunt pe hi5 si pe noi2 si pe alte cacaturi de siteuri si daca stau bine sa ma gandesc...o sa instalez si mIRC`u in seara astha... sa insel Messengeru cu mIRC`u :)) Alte curiozitati mai are fata?

bogdan_wrc 23-05-07 23:14

cum ai devenit mah moderator :))))

tng 23-05-07 23:46

Nu e moderator, e doar o poza :-)

GiGiCarbiT 23-05-07 23:54

Hopa se baga si TNG`ul =)) imi strica el impresile...abia cand ma umflam si eu

tng 24-05-07 00:00

Am tinut la tine ba chiar ... nu am vrut sa te spargi :-)

bogdan_wrc 24-05-07 00:03

Quote:

Originally Posted by tng (Post 916820)
Nu e moderator, e doar o poza :-)

SERIOS??? nu as fi crezut :))))))))
siii..lasa-ma sa ghicesc....e avatar!?!??

hai ca nu sunt nascut de azi-ieri :-P

alexa-mrc 24-05-07 00:08

ia.....ce-i aici....vedeti ca e vorba d brother al meu si.....daca mai ziceti ceva....aveti de-a face cu fata....poi....cei aici.....cat despre tine domnule bogdan...stim deja ca iti cam plac fitzele:))si....cat de scump la vedere esti....persoana importanta ce aveam aici:))[ulatuuu>:P]:)))

bogdan_wrc 24-05-07 00:15

Quote:

Originally Posted by alexa-mrc (Post 916866)
ia.....ce-i aici....

DIVERSE DISCUTII?? topicul de pe 4tuning.ro?:)

Quote:

..aveti de-a face cu fata....

da...de amenintari cred ca suntem satui din campania electorala

Quote:

..cat despre tine domnule bogdan...stim deja ca iti cam plac fitzele:))si....cat de scump la vedere esti....persoana importanta ce aveam aici:))[ulatuuu>:P]:)))

mda..cine se simte FITZA, imi cam plac FITZELE..sunteti mai multe?!
scump la vedere pt unii, pt altii nu prea, depinde de locatie. eu o ard doar la raserii din Buc....nu aveti fatza de mine
:)))
citez din clasici...

alexa-mrc 24-05-07 00:23

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 916875)

da...de amenintari cred ca suntem satui din campania electorala

poi daca tu mereu ai treaba cica...am zis eu bine ce am zis....persoana importanta:))....daca ti tu bine minte....tu esti chicken...eu cand am zis ceva mam tinut de cuvant....a ramas in pending un joc d biliard....un bowling...si kte altele asa ca....shhh...;)cand amenint ma tin de cuvant....ca de obicei:P....si inca nu am candidat la presedentie ca sa ajung sa va mint...dar cand o sa ajung......va promit ca o fac si pe asta:))

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 916875)
mda..cine se simte FITZA, imi cam plac FITZELE..sunteti mai multe?!
scump la vedere pt unii, pt altii nu prea, depinde de locatie. eu o ard doar la raserii din Buc....nu aveti fatza de mine
:)))
citez din clasici...

impresii....impresii....iar ne minti....cred ca ai fi mai bun ca mine ca si candidat....ia sa te gandesti:))[doar sti k glumesk:P; ))]

bogdan_wrc 24-05-07 00:29

ultima data cand am jucat biliard am batut. deci putem incerca oricand cu placere. :-P
mergem toti si jucam. bowling la fel. doar e in centru. sau ne strangem si mergem la Paulesti.

ok, daca am sanse,,.votati-ma :)) ca va fac eu, va dreg eu... :))

alexa-mrc 24-05-07 00:37

atunci nu eram in forma:)))))la o adica il iau pe blondu in echipa cu mine si tot te bat:)))):P.....gata.....organizare pentru un bowling la Paulesti:>.....ai un vot din partea mea;)....ca sa nu zici ca nu sunt fata buna:)))

bogdan_wrc 24-05-07 00:39

cum as putea sa nu zic ca esti fata buna?! ne organizam pt Paulesti? intr-un weekend?
restul ce zic?

kraven_4_all 24-05-07 01:16

yo nu ma bag....la bowling nu ma bag...la biliard n`am cu cine sa joc...

gigi`...nr. 5 zici a?...e bine k n`ai crescut la numere:)

tre 24-05-07 01:26

da' ati fost ocupati nu gluma in seara asta.

am observat tendinta asta cu comunismul la tineretul din ziua de azi, si in state era o moda intr-o vreme sa fii comunist. ia ziceti sincer mai pasarei, asa-i ca va place in principal sigla?

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning