![]() |
|
Re: Diverse discutii
mda... la cat de mult gandesti cred ca cel ai bine ti-ar sta pe hi5 ;) - pt gigi
|
Bogdan:))) salutik.,... moderator UnderCover frate =)) Kr3atZa... sunt pe hi5 si pe noi2 si pe alte cacaturi de siteuri si daca stau bine sa ma gandesc...o sa instalez si mIRC`u in seara astha... sa insel Messengeru cu mIRC`u :)) Alte curiozitati mai are fata?
|
cum ai devenit mah moderator :))))
|
Nu e moderator, e doar o poza :-)
|
Hopa se baga si TNG`ul =)) imi strica el impresile...abia cand ma umflam si eu
|
Am tinut la tine ba chiar ... nu am vrut sa te spargi :-)
|
Quote:
siii..lasa-ma sa ghicesc....e avatar!?!?? hai ca nu sunt nascut de azi-ieri :-P |
ia.....ce-i aici....vedeti ca e vorba d brother al meu si.....daca mai ziceti ceva....aveti de-a face cu fata....poi....cei aici.....cat despre tine domnule bogdan...stim deja ca iti cam plac fitzele:))si....cat de scump la vedere esti....persoana importanta ce aveam aici:))[ulatuuu>:P]:)))
|
Quote:
Quote:
Quote:
scump la vedere pt unii, pt altii nu prea, depinde de locatie. eu o ard doar la raserii din Buc....nu aveti fatza de mine :))) citez din clasici... |
Quote:
poi daca tu mereu ai treaba cica...am zis eu bine ce am zis....persoana importanta:))....daca ti tu bine minte....tu esti chicken...eu cand am zis ceva mam tinut de cuvant....a ramas in pending un joc d biliard....un bowling...si kte altele asa ca....shhh...;)cand amenint ma tin de cuvant....ca de obicei:P....si inca nu am candidat la presedentie ca sa ajung sa va mint...dar cand o sa ajung......va promit ca o fac si pe asta:)) Quote:
|
ultima data cand am jucat biliard am batut. deci putem incerca oricand cu placere. :-P
mergem toti si jucam. bowling la fel. doar e in centru. sau ne strangem si mergem la Paulesti. ok, daca am sanse,,.votati-ma :)) ca va fac eu, va dreg eu... :)) |
atunci nu eram in forma:)))))la o adica il iau pe blondu in echipa cu mine si tot te bat:)))):P.....gata.....organizare pentru un bowling la Paulesti:>.....ai un vot din partea mea;)....ca sa nu zici ca nu sunt fata buna:)))
|
cum as putea sa nu zic ca esti fata buna?! ne organizam pt Paulesti? intr-un weekend?
restul ce zic? |
yo nu ma bag....la bowling nu ma bag...la biliard n`am cu cine sa joc...
gigi`...nr. 5 zici a?...e bine k n`ai crescut la numere:) |
da' ati fost ocupati nu gluma in seara asta.
am observat tendinta asta cu comunismul la tineretul din ziua de azi, si in state era o moda intr-o vreme sa fii comunist. ia ziceti sincer mai pasarei, asa-i ca va place in principal sigla? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning