![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
si ada.....ceva poze :rolleyes2 :D |
Quote:
|
57 Attachment(s)
More pics, less chick chat please.
On Topic: Audi R8 Photoshoot , un A5, 2 ''Poarsche'' si restul....Am vazut si VW Tiguan, da nu am avut voie sa il fotografiez pentru ca nu este lansat oficial inca.....:sad: toate pozele aici: http://***********/photos/lexion/sets/72157603432805861/ video aici: https://youtube.com/watch?v=GUJeK6C9j6o Enjoy ;) |
4 Attachment(s)
skynet: am citit titlul. Vorbeam sa fie un altul cu titlul pe care l-am mentionat. Cu toate ca sunt fata stiu mai multe despre automobilism despre o multime de pe forum. Stiu ca ma trage in jos chestia asta de fiecare data. scz de offtpc.
Cat despre masini. Uitati cl'ul si am vazut si Hummerul Adnanei Kovacs. Cer scuze pentru neclaritatea pozelor cu Hummerul. |
Hummerul a aparut si in COX. Il puteti vedea "mai de aproape" acolo
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Pai m-am uitat pe pagini si peste tot sunt poze cu genul de mercedesuri...
Am mai gasit niste poze cand am fost la un prieten in Germania care este pasionat de masini. Mercedesul este un coupe 270 reconditionat cu piese 100% originale, iar Chevy'ul a fost modificat initial pentru drag races dar pana la urma a ramas street legal si nu s-a mai inscris gagiu in curse. Motorul este modificat cu piese de top Edelbrock si dezvolta undeva la 465 de cai, si la nevoie sta la dispozitie un tub de azot. Bmw'ul este ceva nemaipomenit. Masina are numai 140cp in schimb cantareste 750kg. p Toata puterea se duce 100% mecanic la rotiile din spate si nu am derapat asa frumos cu nicio masina in viata mea. A fost pur si simplu o placere sa o conduci. Stiu ca este putin offtopic, again, dar masiniile astea merita mentionate. |
Quote:
tu te-ai dus pana in harghita sa vezi masina si tot vartu e idiot? =)) get a life dud |
Quote:
|
Quote:
140 cp la roata sau la arbore:?::?: BMW de 750 kg:rolleyes2 cam subnutrit bmw asta. |
la arborele cotit. De ce subnutrit ? pentru ca nu are 1001 cp ?:)
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare am citit de curand pe internet ca a sosit cel de al doilea veyron in romania stie cineva ce de el eu stiu poze sau orice alte detalii???am inteles ca este in bucuresti si ca este inmatriculat pe romania imi cer scuze ptr offtopic si astept raspunsuri:D
|
Interesant ;) "paparazi" din buc va rugam sa ne incantati pupila cu ceva poze :D:D:-P
|
Quote:
"Sper ca nu ne spui ca nu mai stii link-ul sau ca ai uitat :)" |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning