![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
aia e.....2 puncte pica in 6 luni....deci....go for it...:P
|
da frate...daca era pt viteza sau ceva de genu parca nu era asa mare oftica..asta e, din greseli invatam :D
|
inseamna ca n`ai faruri...du-te la Teo. Ce mor eu pe astia de merg cu pozitiile sau cu ele stinse...la drum lung se intampla sa ma bag in depasire si sa realizez ca din fata vine unu cu ele stinse care`mi da flashuri. Asa va trebe:))))
|
frate eram pe pozitii, asa merg peste tot unde ma duc [ ziua ] ...in fine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum de acum incolo cred ca mai mult ca sigur o sa mergi numai cu faza scurta la iesirea din oras :D... amenda mi se pare data aiurea ca sunt o multime care merg asa sa nu mai zic sa mai sunt si care nici macar nu le aprind
|
Quote:
sunt sigur ca ai dat 'juma' de forum pe spate cu replica ta |
figuri ...
|
Sustin ceea ce a spus Trafy, deoarece nu vad ce e asa greu sa misti de un buton ca sa dai drumu la faruri sa te vada lumea. Nu vreau sa se supere cineva pe mine, dar pe un drum asa de circulat e important sa ai luminile aprinse pentru ca e posibil sa ai soarele in spate si cel din fata sa nu te observe, ceea ce ar putea duce la accidente... (am vazut un studiu..nu vorbesc aiurea :) ) Bafta !
|
frate si io le mai uit da sa ma ierte dumnezeu ca sunt obligatorii in romania si ungaria dupaia nu mai sunt si nu sunt obisnuit :(
|
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning