![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Presupun ca dai examen pe masina pe care faci scoala !! nu ? Pai intr-o luna ai timp sa te obisnuiesti cu ambreiajul si cu tot , daca crezi ca iti e mai usor pe Diesel fa pe diesel . Dar de ce e diferenta e pret ? |
Pai asa stiam eu ca e diferenta de pret intre benzina si diesel(la scoala de soferi).
|
Quote:
|
criminala comparatie...sala...cu banda ...si cu scoala de soferi:))))))))))wtf???:)))))
|
Quote:
|
majoritatea scolilor de soferi/instructorilor au masini pe diesel.eu unul am facut acum 3 ani pe diesel si de atunci am condus numai benzinare.Am avut noroc mi-a aratat cum sa plec cu dieselul aprox ca si cu un benzinar si nu mi-a fost foarte greu.
Nu cred ca e diferenta intre benzinar si diesel ca pret la scoala de soferi ! :rolleyes2 |
Aha ... ok ms de raspunsuri :) M-am hotarat si voi face pe benzinara ... sa vad cand ma apuc ca 18 ani fac doar in 20 feb .
|
Nu conteaza mai daca faci scoala pe o masina cu motor diesel, pe benzina sau electric, important este sa inveti sa circuli cu masina pe drumul public si sa treci examenul pentru obtinerea permisului de conducere.
:) restul e can can. :P |
DRAGI ROMANI HAIDETI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE BENZINARII MULTIMILIARDARI SI SA-I FACEM SA VADA CE INSEAMNA SA PIARDA BANI. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN ZILELE DE 17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. SA MERGEM CU RATB-UL CU BICICLETELE SAU PE JOS DAR SA NU MAI ALIMENTAM MASINILE CA SA NU MAI UMPLEM BUZUNARELE CELOR CARE PROFITA DE NOI. AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE, PROTESTELE VOR CONTINUA!!:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
Count me In .... |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Poate gasesc si pe acolo rost de ceva scandal.
:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning