![]() |
|
Re: Chat
Baieti care stiti sau aveti un motor de bmw 2.5 de vanzare complect. Mersi anticipat
|
are careva idee unde gasesc de cumparat CREMENE?(piatra din aia care o lovesti si faci foc)
|
incearca la mountain expert sau atta. Mai este si pe memo ceva magazin de echipament montan. Ar trebui sa aiba.
|
multumesc
|
baieti am nevoie de ajutorul vostru caut o DACIA LOGAN galbena cu spoilere fata spate , praguri eleron , finala " sport " folie pe geamuri motor 1.4 mpi si stopuri clare ,numere de HD
Va rog cine stie ceva de ea sa dea o stire :D |
Quote:
|
:)) suparat? am vazut masina si ii ok si cunosc pe cineva care ar cauta ceva de genu cum are el sa isi puna pe un logan
Stii ceva de el? |
baga, de 2.3 nu e bun?
|
am gasit cremene la nootka langa urania la 20 30 si 47 ron, in functie de grosime.
Are idee careva unde gasesc role (marime de fete) super colorate cu roti din SILICON ? |
Pe universitii este un magazin cu astfel de profil... pe colt cum faci stanga spre micu klein
|
Stiti vreun service/itp unde au tester de telescoape prin zorilor?
|
care imi da nr si adresa lui toni care pune folii? :) imi trebuie pt un prieten cu octavia 1. daca stiti si cam cat ar costa folii pe spate si luneta:)
|
ai pm
|
Quote:
|
Pentru itp am vazut azi mai jos de baumax pe calea turzii o "reclama" care scria ITP si era o sagetuta.
Incercati acolo daca sunteti in trecere.Nu sunt sigur daca e;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning