![]() |
Re: Club CIELO
Sfatul meu este sa NU-ti iei faruri cu lupa , nu "bat" bine :) . Mai bine iti iei faruri clare :) .
|
depinde daca ai idee cum sa le reglezi...
|
Farurile cu lupa de 2 lei nu sunt bune de nimic. Si-a luat un prieten pe logan. Atatau super misto cu angel eyes. Dar erau chioare la maxim. Nimic nu vedeai cu ele. Si asta dupa ce au fost reglate in service.
|
Si tu crezi ca cei din service isi dau silinta sa ti le regleze exact cum ar trebui?
Le regleaza pana unde pot ei. Eu am avut faruri de 2 lei cu lupe pe cielo si nu se pot compara cu felinarul de fabrica, dar cu conditia sa fie bine reglate. |
Din pacate nu am auzit pe cineva care sa fie multumit de farurile de pe cielo de fabrica. Dar treaba cu astea de logan iti zici sigur. A trebuit sa le vanda pentru ca noaptea nu erau bune de nimic.
|
Pai cele de logan sunt si ele proiectate in alta perioada, deci lumina mai bine...
Eu acum le am pe cele de fabrica , si singura modificare ca sa bata bine a fost sa le reglez asa cum stiu eu ca trebuie sa fie. Nu le-am ridicat cat am putut de sus, drept urmare nu mi-am luat nici un blit, dar la fiecare bagaj sau persoana in plus imi si folosesc reglajul la faruri. Acum sunt cat de cat multumit de ele, tinand cont inca au becul de fabrica. PS: Nici o firma aftermarket nu va reusi sa faca un far mai bun decat cele OEM. Nici FK, Dectane. Am un vecin care are un Opel Astra G bertone care a avut faruri cu lupa si xenon din fabrica si nu i-a placut lupa mica si a cumparat de la FK niste porcarii care bat pe jumatatea farului stoc. |
Quote:
si de reglat le reglez eu fara nici o problema .. singura chestie este ca stocul e urat .. si nu as vrea sa le vopsesc inauntru de aia vreau ceva mai deosebit dar nu am avut noroc sa gasesc pana acum |
Clare nu mai gasesti. (am eu unul de dreapta simplificat pt xenon si negru pe dinauntru daca vrea cineva la un pret bun :) cu tot cu semnalizare dreapta) Iar alea cu lupa, reglate bine, am vazut ca erau multumiti baietii. Incearca pe la serban_pc, el mai aducea.
|
Quote:
|
Pai am zis asa, poate gasesti prin alta parte vreunul de stanga, sa stii unde gasesti si unul de dreapta :lol:
Eu nu mai am cielo frumos :) Are table pe 14, suspensie inalta, faruri stock, caut sa dau la schimb capota cu bb look si unde mai pui ca mai am si o aripa infundata :) Am trecut la alte chestii cu motorase mai mici si mai putine roti :) |
Quote:
si dai un buzz ca ma joc :D |
banzay bara de rigidizare o mai ai?
|
nup :)
|
Quote:
Am si eu o intrebare: Masina mea pierde antigel pe langa cele 2 "T"-uri montate pentru instalatia de gaz din fabrica. Am cumparat azi 2 "T"-uri de 18 din cupru. Ma risc daca pun elementele acestea de cupru in instalatia de racit care din cate stiu eu este din aluminiu? |
Nu e nicio problema.... dar le schimbi numai daca sunt rupte/sparte! Altfel nu vad rostu.... Strange mai bine colieru' si dai si cu gaschet!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning