![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
1 Attachment(s)
Quote:
ma poate ajuta cineva mi-am instalat ieri win..nu vrau sa bag iar jocu de l inceput am multe moduri in asta :-s |
@FesnicIlie iti lipseste fisierul de directX :) instaleaza ultimul directx de pe www.microsoft.com la sectiunea downloads! fa-i un registry repair cu tuneUp si o sa mearga, cel putin asa a mers la mine cand mi-a dat eroare la executabil.
|
@PlayerSuD foarte frumos exemplar, chiar l-am pus pe desktop, e bestial. Cauta-ma in Privat, vreau sa vorbesc ceva cu tine!
|
@PlayerSUD: :lol::lol: Bun asa :lol::lol: STF Team ! :twisted:
@Maryus: hai camerge treaba :lol: cu STF`ul :peace: Tare raw Toyota :shock::shock: WoW ce de lume noua, merge merge, dar cum zicea si Maryus: fara int stupide;) by STF Team ! :boogy::boogy: |
ms am rezolvat raman dator
|
4 Attachment(s)
......... fiatul meu la plimbare:D
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
cu ce se mai poate face poza in jok?:(( in afara de butonul de pe tastatura (printscreen) ka imi ies urate rau de tot pozele si in jok mi se vede destul de bine dar nici in halu in kre imi iese in poza:((
|
http://www.fileshost.com/download.php?id=712837201
Am urcat acest program pentru voi: Fraps Retail! Il instalati si intrati in el, cu F9 Inregistrati Demo/Movie, iar cu F10 faceti poze! Atentie inregistrarile mai mult de peste 1minut au capacitatea de peste 1GB. |
Quote:
|
Quote:
|
haideti ca revin, sunt in shift, am luat o cursa de 4 ori de la capat, greu mai e fara volan. ma "ucide" jocul asta
|
am o prob cu frapsu:( lam instalat si apas f10 sa fak poza si nimik
nici f11 sa filmez nimik:( |
Quote:
|
9 Attachment(s)
niste masini....cu grafik este jaleee :((...dak poate sa ma jute cineva,ar fi bn...
scz de dublu post :( |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning