![]() |
|
re: Club Ford Capri
asta da, dar peste ce alte probleme pot da ?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
intre timp am reusit sa montez o janta cragar pe masina ,imi place ca desi este f lata nu iese f mult afara,o parte din latime intrand spre interior
,pun niste poze si astept ceva comentarii...daca da bine sau nu... |
playere, ai trecut la GTO :D
frumos arata janta pe masina, nu ma gandeam ca doar atat de putin iese in afara..chiar decent, dar din spate, de jos, se vede cu adevarat latimea gumei :twisted: Mariuse, pai daca e aprindere Bosch(capacul se prinde cu clame), se potrivesc capacul si luleaua de la boschul mecanic, daca ai aprindere Motorcraft(capacul se prinde cu 2 suruburi diametral opuse), nu se potrivesc. Cu schema, pt Bosch cred ca te pot ajuta cumva, desi nu e cam terminata, pt Motorcraft nu am :( Quote:
|
player arata super jantele pe ea , dar nici cele vechi nus deloc urate, cel mai bestial arata din spate, oricum is super si nu pot trece neobservate :) succes
|
4 Attachment(s)
Am reusit sa pun niste poze cu distribuitorul..., din cate realizez nu am nevoie decat de laleaua si capacul de la cel mecanic si trebuie sa fac legaturile la cele 2 fire...probelma este ca nu stiu ce trebuie sa leg acolo.
|
Ahh, stai
ala e delcou Bosch(merg capacul si luleaua ta), dar mai ai nevoie de modulul de aprindere electronic, si ala are vreo 6 fire pe urma, acolo sa vezi ce e de lucru :lol: |
Quote:
Avansul este macanic si vacuumatic, asa ca nu ai scapat de reglaje, asta cred ca s-ar fi intamplat cu un distribuitor cu ECU, totusi este un upgrade care s-ar putea sa se simta in puterea motorului, dar curba aprinderii distribuitorului nu trebuie sa difere de cea a motorului, unde intervine originea distribuitorului. |
de alta bobina nu e nevoie, am incercat acasa 4 bobine gasite prin depozitul meu, si toate au mers pe un V6 cu aprindere electronica, doar pt motor pe injectie trebuie bobina speciala(2.4/2.8/2.9), i-am furnizat una, unui alt coleg caprar, dar era de pe/pt un 2.9.
Nu bag mana in foc, dar sincer, nu stiu daca trebuie schimbata bobina... |
E nevoie si de alta bobina,anume pt aprinderea electonica,cu rezistenta primara intre 0.68-0.91 Ohm ,bobinele pt. aprinderile clasice au peste 1 ohm, motorul functioneaza si cu ele, dar se incalzeste modulul aprinderii si in timp pot aparea surprize.
|
25 Attachment(s)
ceva poze regasite prin pc din vara ;) precizez ca baietii mergeau destul de incet pe acea zona. ;)
|
Welcome back! 8)
|
Panaitescud...... cred ca tu vrei bataie..... FRATE....asta e motiv de divort (ceea ce ai pozat tu acolo.....). MARFAAAAAAA
Mai puteai sofa ? Am si eu de la fratele meu vreo 3 filmulete de cca 15 min fiecare....NUMAI cu bestii serioase (stie ca sunt turbat dupa masini vechi....nu toate)...si mi-a filmat treaba aia (e o intalnire de 2-3 ori pe an care se face.....si vin masini smekere rau). Tu fiind "caprar" cred ca iti alunecau talpile de pe pedale de atatea bale in cabina :))))) Bafta |
2010LA MULTI ANI....TOATE CELE BUNE..SI SPER CA ANUL ASTA SA O PUNEM DE O INTALNIRE......
|
crima jantele. daca le dai pe cele vechi, zic din nou, spune-mi in pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning