![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
Sa nu plangi dupa mine da? vine tata vine :))) |
mie-mi place .. sincer inca nu am intampinat probleme , gume de iarna ;) e ok
ps aruncati un ochi maine la stiri de fapt azi , ca iar au scos banana la aqua ;) |
ha ha ha ... da ... a fost prea tare cu banana :)
|
Cum se circula prin mamaia? :) a fost cineva azi?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu ale lui ;) Eu schimb benzile asa cum fac si ei doar ca bucurestean sa claxoneze alt bucurestean mai rar vezi decat in cazul in care uita vreunul sa plece de la semafor :)))) in rest pe "turisti" nu prea ii iarta :)))))) PS.Bv ca stai in bucuresti si eu fac destul de des naveta acolo pentru ca o am pe sormea deci nu sunt chiar afon in a zonei.
A ! ! ! Si ca o ultima adaugare nu am nimic cu soferii bucuresteni chiar imi place ca se circula in haos,dar asa cum ei schimba banda 1 cu 2 iar 1 ca intr-un final sa o ia pe linia de tramvai eu de ce sa nu fac la fel? :))) Eu merg dupa regulile lor doar ca ma repet : mai usor este sa-l injuri pe unul venit din alt oras decat sa te iei la harta cu unul de-al tau :P. End of story! :) |
eu am venit cu masina cu gume all season ( care sunt mai mult de vara) de la bucuresti pe 18 , cand am plecat la 13 30 din buc era ok , nu prea multa zapada .. pe autostrada doar anumite zone "albe" ... dupa 2 ore de mers cu 80 , 90 pe autostrada ajung la ecluza ... acolo celebrul tir rasturnat , dai si intoarce , sa o luam prin cernavoda , pana am ajuns pe pod a mai durat 1 ora ca se blocase un tir , apoi la iesirea din cernavoda coada de 1 km , la fel , se blocase un tir . intre timp , se facuse ora 6 , zapada de 1 metru :) , deabia am reusit sa urc dealu ala , dupa ce se mai eliberase si mi-am luat avant :) .
drumu spre constanta jale , numai 30 40 la ora am mers , se formasera "shine" de la zapada si te arunca stnga dreapta de nu te vedeai . in valu si basarabi a fost cel mai naspa. in fine , bine ca am ajuns intreg acasa . si..... se poate circula daca , chiar vrei si cu gume all season in orash (dar nu recomand) , daca nu te bagi la dealuri prea mari si stradutze neumblate :D , trust me. acum este mai bine pe strazi de cand nu mai ninge , au mai dezapezit astia cel putin pe bulevarde. dar am ramas dezamagit de cum isi fac astia treaba in cta cu dezapezirile.... la bucuresti data trecuta cand a nins calumea 2 3 zile intr-una a doua zi strazile erau negre . PS: cele mai nasoale sunt damburile de gheatza de pe lapusneanu , sucks ! |
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-o-masina.html
mai ...ce nu aveti grja...daca sufereati rani grave :))))....una peste alta auzisesem ca v-ati distrat aseara pe la aqua si zic ai sa vad si eu. si am dat un search pe google ....banana mamaia....:) ce sa zic sunteti vedete :))) pe langa faptul ca ati fost dati si pe antena1 , realitatea, antena 3, protv...mai sunt n-link`uri unde apareti :)...super tare ideea :) cand mai repetati figura? |
ahhaahah
a aparut si in cancan :)) bravooooooooooo |
adevarul, jurnalul, videonews, stiripescurt, etc :)))
|
distractie la maxim , maxim am spus :))
|
Cat **** mananca Esca, defapt cat **** se mananca la TV in general.
Bravo voua ca stiti sa va distrati! |
Stiti cumva cum se circula spre Tulcea?
|
Sa le iau fatza in salam la toti ziaristi imputiti care mananca C @ C @ T ... sa le umplu frugideru` cu carne de mascul de la mijloc in jos ca sa le ajunga pana iarna viitoare saraciile dreaq` ce sunt.
:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning