![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
pentru multi dintre voi https://www.youtube.com/watch?v=tCFLS...eature=related asta inseamna adevrata pasiune si devotament pt masini
ADEVARATA NOTIUNE A UNUI CLUB AUTO mersi" mihai csl" adevarat foarte adevarat dar dupa cumspunea si omu "ori ce vis are un sfirsit " |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mnezo, tu poate mai mult decat altii stii ca exceptand strazile, avem si noi si masini, si pasionati, si performante, si rezultate ca ale altora. Au fost o gramada de ocazii in care Iasul a venit cu cupe castigate in lupta directa cu reprezentanti ai altor orase mari. Avem destui baieti care, chiar daca nu posteaza pe 4t (din varii motive, evidente daca va uitati putin in urma), au facut si fac treaba pentru ei, pentru cluburile lor si pentru Iasi. In ce priveste pasiunea si prietenia, va spun cu mana pe inima ca le regasiti din bogatie si la cluburi iesene, asta in ideea sunt dovada vie ca dintr-un club format din pasiune pentru masini si curse, am ajuns sa fim o familie, si la propriu, si la figurat.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
e, vb de bucuresti si de brasov nu cred ca in acele orase daca te duci si vrei sa asisti la o intrunire si sa devii membru uni club trebuie sa fii de meserie "pupuncurist " se uita de omenie de colaborare si daca zice ceva te lovesti de un zid mare de indiferenta si ignorare de asta puneti suflet cind toti ati stabilit regulile pe care va dati si au venit cei din botosani si sau dat cum au vrut ei , si au sarit la bataie la organizator si voi ati luat masuri ca o mare familie si stiti sa respectati pe cei care cu cui cu vai organizeaza un amarit de eveniment sa va mai destiindeti si voi bolizii si sa va afisati valoarea , da am ceva cu unii dintre voi ca va credeti net superiori si intelepti fata de muti dintre noi Ma intreb atunci de ce un nume sonor in lumea voastra de la bucuresti sata de vorba cu un copil de 19 ani si se vede in dorintele de viata acelui copil pe el la aceiasi virsta ? si ii admira hotarire si ideile de viata de asta in iasi nu vad acea colegialitate " SI AVEM PRETENTIA DE A FI O COMUNITATE AUTO " LA NOI IN IASI ESTI BAGAT IN SEAMA DACA AI O MASINA CU MULTI CAI SUB CAPOTA SAU MAI VALOROASA ATUNCI VEI avcea parte de prieteni falsi si perversi care hai in clubul nostru hai sa te dai pt culubul nostru si uite asa tot mentalitatea romanului de" pupincurist" apare sii tu te agiti te zbati sa iti faci masina si te alegi doar cu perversi in jurul tau si dupa cum zicea si in acel video" ori ce vis are un sfirsit" si uite asa se sfirseste si visul ta de a face parte dintrun club auto care te apreciaza pe tine ca om si nu masina si interesele clubului ca cu tine clubul mai ea o diploma si mai urca in erarhie si tot asa cine a avut ocazia sa ma cunoasca personal stie de ce sunt in stare ... cite o data am facut destule dela mine pt multi doar ca mia placut persoana si uite asa doar citiva au ramas si apreciaza ceia ce fac in rest pe acest forum am fost facut mai tot timpul analfabet incult si multe alte cuvinte jignitoare cu protestul cu benzina am auzit vorbinduse in cercuri ca l-am facut doar ca sa ma afirm ...... dar vreo unul dintre voi stie ce pret am platit pentru acel protest si ca sunt urmarit pas cu pas ca am deranjat sefii de la pertom iasi si am fost luat pe sus in ahine de munca si plin de praf si de chit si de vopsea de politie sub nu stiu ce motiv asa ca suntem o mare familie de lasi si comozi care e mai bine sa ne vedem de ale noastre si sa nu ne doara capul de altii dar orice roata se intoarce si atunci si noi astia nimicurile astea tot de treburile noastre o sa ne vedem deci spor la proiecte si la cluburi si la cit mai multi adepti si fani o saptamina placuta si un citat de a lui chelo de la parazitii prietenii care ma accepta cum sunt ,ma plictisesc ! iar cei care fug de mine , nu-i mai gasesc ! ca am fost nascut in zodia ,care a murit de ris jigodia fiind un nebun catalogat jigodie acesta este autoportretul meu regasit in versurile de la paraziti am dubla personalitate si o dezvolt pe a 3 a |
Quote:
Pot spune cu mana pe inima ca la noi in Iasi exista astfel de oameni! :-) |
Quote:
adevaru ca sunt dar foarte putini si desigur sufar de singuratate si nu am avut prieteni de mic copil mii de multumiri tuturor pentru prietenia vostra si conversatiile placute si pline de ironii traiesc cu speranta de ami gasi marea familie oare vreo data in viata o voi gasi ?????? si mai ales pentru criticile constructive moral da mii de multumiri lui mihai csl care mia aratat acest video si ma facut sa inteleg cu adevarat ca ori ce vis are un sfirsit sunt resemnat |
Quote:
Prietenia si clipele placute nu merita sa le pui pe un forum ca sa poate altii comenta sau critica. La concluzia asta am ajuns.. ca e pacat sa-mi pierd timpul sau sa ma enervez pe topicuri inutile si discutii aberante cu copii sau necunoscatori care vorbesc din carti. Noi stim cel mai bine ce avem si pretuim. Si e mai bine sa ramana asa. Ramane insa intotdeauna loc de buna ziua, salut sau ce vreti voi. Numai bine ! |
Quote:
|
am ajuns la concluzia ca orice i-ai zice omului o ia ca pe o ironie sau ca pe o critica sau jignire ... si chiar nu inteleg de ce, dar nici nu are rost sa'mi bat capul ...
slip mult succes cu organizarea ca aveti "un pic" de treaba. |
Quote:
si de 2 ani te astept sa iti zic in fata dar nu aveam motiv sa iti zic acum am notivul si de ironia vb si off topicului de pe boicot benzinari ce e? ACUMA SUNTE CORECTI da ce sa zicem si noi adevarul doare si e mai greu de mintit decit sa spui in fata lucrurilor si atit am avut de zis cine a vazut ce am avut de zis si are de gind sa ma critice nu are de cit dar nu vedeti capita de fin din ochii vostri vedeti paiul din ochiul meu suces sa imi scoateti ochii dar vor veni altii care o sa viii scoata si voua slip spor am auzit ca muncesti din greu spor la treba cei care fac ceva cu adevarat si pt restul spor la ignorat nulitatile ocaruntu cind veti pierde pe cineva drag tie din club am sa fac si eu acelasi gest pe care l-ai facut tu |
prietene, deja depasesti limita bunului simt,
daca ai o problema CU MINE imi zici pe privat sau imi ceri socoteala pe privat, nu ca o baba stai pe banca si arunci cu noroi ... iak de asta a ajuns topicul de pe iasi asa cum e, din cauza ca e multa vorbarie si mult gunoi aruncat de unii care habar n'au ce spun ... aa ba da: post+1. iti dai seama cat ai rabdat tu ca sa iti gasesti momentul perfect sa'mi zici mie ca ce ? ... REPET: ai ceva sa'mi zici: foloseste PM-ul, dar am observat ca'ti place sa vorbesti in gura mare pe forum decat sa fii la obiect. mult succes si nu mai vorbi la adresa mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning