![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati si celica asta :-)
|
2 Attachment(s)
comentati pls.....;)
|
2 Attachment(s)
stiu ca are o gramada de greseli....am o scuza ii prima masina de genu:D:D...
nu le pre am cu brush-ul(cum de si vede)....comentati ca aveti ce |
leloo ma gandeam la ce ziceau baietii accepti o provocare?
|
*Ady9005 - eleronu se duce in sus si nu se prelungeste prin luneta ... jante neclare ... in rest e bine ...
*frost_dani - cam lata janta din fata ... pe caciuc unde intalneste asfaltu se vede o pata gri ... intentia de a face usa aia spere interior e buna da nu e bine realizata ... spoilerul spate are o gura micuta de aer pe stanga ... aceasta nu se vede pe dreapta ... *vlad_4tuning - reflexiile nu le-ai refacut calumea ... sunt diferente mari de culoare intre usi si restu capotei ... masina park ar fi smirghluita :lol: |
la reflexii is varza recunosc......o sa incerc sa o refec la capitolu reflexii sper sa reusesc ceva da nu cred:D:D
|
2 Attachment(s)
opel corsa
comentatii>>>> |
Quote:
da depinde despre ce e vb |
cred ca am dat din greseala copy\paste sau nu stiu ce s-a intamplat :lol:
edit: aaa am vazut... cand am scris comentariile le-am scris la mine pe messenger si am dat copy/paste aici... da' nu ma prind de ce e de 2 ori se vede si acolo "Niculae Florinel" ala e id-u' de mess ca m-am bagat in lista singur si ... ce mai conteaza in fine... asta e daca poate un moderator sa imi modifice postul... e ok |
asa trebuia sa arate postul... celelalte va rog sa mi le stergeti
*AdY9005: -Clio capota cam stramba (linia din fata) -Celica eleronul nu se vede prin spate, calitatea jantelor slaba, aceeasi janta si in fata si in spate... *L33L00: -la Logan acuma priza de aer e si mai naspa decat inainte , masina ramane ireala -la Clio ai dreptate a iesit naspa rau de tot, se vede in fata ca ai tras la greu cu smudge *Yackone: cam nereusita combinatia de culori, mai bine scoate vinilu' ala mic de-acolo *hitman454: L33L00 tu sa taci n-ai dreptu' sa zici asa ceva despre alte masini... revin la comentat deci hitman, neoanele nu pot fi asa stridente in plina zi, geamuri prea negre, jantele cam mari, vinil pus cam aiurea *frost_dani: prizele de aer de la usa cam ireale *vlad_4tuning: jante cam mari si nepotrivite pentru masina asta, parca vine dintr-un desen animat masina *ra2: carbon nereusit, unele selectii strambe noroc cu mine ca ma mai ocup de sectiunea asta |
pimpule ... faci posturi la greu :))
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
pai acolo la challenges o poza pusa de altcineva nici de mine nici de tine sa nu iasa vorbe si doar noi doi sa vedem care iese mai frumos...ce zici?
|
e frumoasa masina
singurele defecte care imi sar in ochii sunt janta spate care iese cam mult in afarasi aerisirea din buza parca nu prea are umbre,e cam plata |
Quote:
|
2 Attachment(s)
tot un opel.... astra ;)
comentati |
1.spoileru la fel ca ala care lai facut ptr concursu ala cu frost dani...
2.janta spate nu e pusa bne si da si aspect de foaie 3.grila aia care e la spoiler e cam urata 4.pe capota e carbon?...nu prea seamana 5.unde ai facut aerisiarea aia la praguri....linia aia nu e drepta...nush dk intelegi...dk nu intelegi sa imi zici ca iti desenez in paint:D:lol: |
Quote:
ok ,,, poza mea o gasesti ... nu ai decat sa faci poll si sa ma anunti cand ai deschis poll-ul :D |
la opel lumina bate perpendicular pe masina,asa ca tot ce e pe masina ar trebuii sa aiba mai multa umbra
|
Quote:
edit: *maskt: pragul nu prea e aceeasi culoare cu masina, cred ca trebuia mai inchis la culoare *sandrin: pleoapele asimetrice, janta spate cam nepotrivita, umbra la plasa cam ireala... de fapt plasa cam ireala |
2 Attachment(s)
..........
|
*hitman454: umbrele de la plasa cam ireale si cam mari si cam multe :lol:
spoilerul fata l-ai strambat, janta spate cam nepotrivita, la unele selectii ai fost neatent |
Quote:
|
2 Attachment(s)
stiu ca am multe greseli da vroiam sa vad cum arata masina in mare si oricum calitatea pozei e naspa....care are sa imi dea o poza modelu asta dintr`o parte da sa se vada bine
|
am zis pe paginile anteripoare ceva,nu m-am tinut de promisiune,trebuia sa fac curat ...
daca consideri ca lucrarea ta nu e bine lucrata si iti stii greselile, de ce o mai pui? ziceam ca daca,dupa parerea ta, ar fi buna.... atunci adu-o la comentat pana atunci...... lucreaza,exerseaza |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ok atunci astept comentarii la asta
|
pai ce sa zic....geamurile sunt prea inchise si roata din spate freaca in aripa(ai lasat masina prea jos)...alceva nu stiu ce sa zic..oricum arata bine masina bravo:D:D
|
imi place cum arata!!!
cu exceptia rotilor!!!!!! bv.... e destul de frumusica!!;-) |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva!!!!
selectile sunt putin strambe in unele locuri pt ca mam grabit!!! iar spoilere nam gasit mai mari(astea au trebuit marite)!!! in rest sper sa nu fie greseli |
*hitman454 - janta fata nu e din cel mai bun unghi ... uite-te si tu ... cauciucuri subtiri si jante late ... geamu din fata de langa pasager e mult prea negru ... fa o comparatie cu celelalte ... si nu prea vad tuningu ...
*Lukian_XXX - toba e ciudata si spalacita ... ai vopsit si ornamentu cromat din fata de langa stema ... in rest e bine ... |
1 Attachment(s)
*patriotu90
am reparat acolo unde ai spus!!! sper sa nu mai aiba greseli!! ce parere ai??? |
luckian - lasa masina mai jos , si spoilerele sunt cam spalacite ;)
|
patriotu sa imi aratati un hummer cu tuning(doar nu vroiai sa pun spoilere si eleroane pe el)
|
Quote:
invatati si voi din greselile voastre sau ale altora studiati forumu' asta Comentarii lucrari si incercati sa lucrati cat mai bine |
Quote:
Tu cat de bine lucrezi ? ... de ne zici noua sa studiem. Numa bine :) |
sandrin, eu am spus mai in urma...
acum sunt super ocupat cu scoala in weekend o sa am timp liber ca termin cu tezele & testele si tot si gata o sa fac si eu ceva cred ca am avut dreptate in postul anterior ;) |
2 Attachment(s)
mercedes benz cl 65! astept comentarii si sa imi ziceti ce trebuie schimbat la ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning