![]() |
Re: Fanatik Constanta
auzi u ...."initiere intarziata" :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
auci aici ai mare dreptate :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
hehe....mi-am comandat eleron de csl astept sa imi vina apoi imi vopsesc si portbagaju ...sper sa iasa bne
|
Quote:
Quote:
|
MAINE INCEPE BACU :writers_b:weirdface :yikes: Sa imi tineti pumnii
|
Bafta Billy:lol:
|
Multumesc!!:-)
|
Tin sa ma anuntz ca am trecut prin bac cu 9.40 la romana, 8.50 la istorie si 9.70 la geografie !!!! si experimentat la toate probele de competente :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Va multumeesc! :D
|
Quote:
Felicitari,Billy! :)....[P.S. iti lasasem si un offline cu "incurajari"]... |
Buna dimineata copii ! :D Facem si noi o ghidusie saptamana viitoare si ne combinam la cateva poze, toti membrii din Constanta ( care au mai ramas ... )?
PS : Nu stiu daca v`a zis Marian, dar a "agatat" un sarb, in parcare la Real, cu un Corsa ( 200+ cp din cate am inteles ) . Omu sta in RO dar vb engleza ... l`am lasat pe MYG-u sa se descurce cu engleza lui si cu google translate :) si sa`l corupa sa vina la o intalnire :lol: |
Omu sta in RO dar vb engleza ... l`am lasat pe MYG-u sa se descurce cu engleza lui si cu google translate :) si sa`l corupa sa vina la o intalnire :lol:[/QUOTE]
lasă că tu vb engleromena la perfecţie, fără goagăle translatem..... :)))))) glumesc mă... |
vlade ai PM......
|
ma mai tineti minte ? :-P
|
care are smecherie in sange .....sa se dea cu mine ....astept raspuns
|
Quote:
|
Quote:
|
jmecherie`n sange .. tare asta :)) detalii despre masina si poate mai vb .
|
Quote:
|
Quote:
|
acelaşi e39 2.8 steptronic (ştiu colegii tăi de aici din 4-5 maşina) ...ai la nr ct-xx-vld (ceva de genu) ? că am văzut ieri maşina pe la far ...
pānă in toamnă sper să termin şi eu maşina ... succes cu golful ;) |
Nu ma uitati si pe mine! Ca pana in primavara imi termin si eu proiectul :-) Si ma bag si eu cu voi la o ,,_________'':twisted:
|
pui un sfi pe ea ?
|
Cand dai 150 pe un sfi....te tine tot de atat. Acum vreau sa mai iau unul si sa fac din 2 unul bun + modificari. Iti dai seama ca nu ma prezint la linie cu ceva stock
|
Bravo ma baieti, se pare ca geru va permite sa intrati la modificat....sunt curios sa va vad la final, cat despre vladutz, chiar as fi incantat sa te vad la linia de start.
|
Horia, ne dam cu bicicletele ? Vezi ca mi-am pus "foaie" mai mare si pe plecare te lesin 8):lol:
|
nici pe mine sa nu ma uitati 8) care voi fi cat de curand un membru aderent :X :P
|
Eu ma retrag din discutie! S-a vandut masina:D:D:D Urmeaza ceva de putere mai mare :> sper
|
Horia, doar stii ca noi suntem mai saraci si nu ne permitem sa investim mii de euro in motoare :lol: Ma vei vedea la linia de start anul asta , garantat ! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In barci ... :lol::lol::lol::lol: