![]() |
Re: Club Renault 5
aha ..oki
m-am uitat pe net si asta l-am gasit singuru de care ai zis tu, da nu er am sigur ai fost si te-ai interesat de r5 ala?? |
pacat ca este doar virtual
http://www.turbosquid.com/FullPrevie....cfm/ID/218783 |
caut masca de fata facuta in fibra. evetual care faceti asa ceva dati un pret.
originala de GTT nu o mai am, si cu asta stock arata urat de rau |
teoretic stiu pe cineva care ar lucra in fibra de sticla (prieten, am facut aeromodele impreuna si lucram in fibra de sticla) dar nu am mai vb de mult cu el si nu stiu daca practic poate
|
si daca stiti germana, puteti comanda si piese http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN
|
alea din pacate sunt pt GTT dar nu mi se potrivesc cu bodykit-ul. eu caut asa ceva: http://www.users.dialstart.net/~pom90/cars/r5gt2b.jpg
defapt, aia arata exact ca a mea cu exceptia mastii :( |
Quote:
lasa-mi un nr de tel sau id |
1 Attachment(s)
caut si eu o janta de renault 5 in 3 prezoane.are cineva de vanzare? imi trebuie pt rezerva. pun poze cu jantele de le am sa intelegeti ce vreau. daca are cineva sa-mi dea un pm cu pretul. multumesc!
|
Salut, am si eu o rugaminte:
Daca aveti careva o copie dupa, brief sau talon cu genti de 195/45/15 OMOLOGATE , pentru ca trebuie sa le arat la aia de la omologari ca sau mai pus roti din astea pe renault S5. Adressa de email [email protected] Multumesc. |
1 Attachment(s)
Astea sunt animalele care le cresc :D
|
sa-ti "traiasca". arata bine gandaceii!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care doreste un r5 diesel, 3 usi alb, stare bunicica, 1000-1500 euro.
|
Quote:
ala gri are cutie de rapid f scurta si ala alb de 1.7 benz |
1 Attachment(s)
merge si cu ulei Bunica :-)
|
Marfa la consum si dak mai si fug e belea......si eu tot diesel am vrut prima oara,din motive de consum,pt k fac des BUC-PL.Dar nu a fost sa fie, sa le stapanesti sanatos ;)
|
salut,
stie cineva unde gasesc bucsile pentru axul volanului (mitraliera) la r5 ? merci anticipat |
Quote:
|
Quote:
|
ar fi buna si omologarea pe 195/55/15 dak poti trimite pls
|
Quote:
|
vezi ca merg bucsile de dacie eu am avut si eu problema asta , ba chiar poti pune cate doua bucsi eu am pus si nu mi-a ingreunat virarea volanului
|
are cineva de vanzare rotorul alternatorului, ca al meu are santuri formate de la carbuni si nu cred ca merge strunjit
|
Quote:
|
am rezulvat-o, intr-adevar se potrivesc bucsile de dacie.
10x guys |
boys...ce stiti despre alternative la vitezometrul de bord...problema e ca cineva afacut imposibila montarea cablului de la cutie la bord...am azuit ca se poate incerca cu un GPS...dar are delay...exista alta varianta?
|
Quote:
|
vinde la noi in tulcea unul un renault 21 turbo din 90 cu toate optiunile aer,geamuri fata spate comp bord asta ce am vazut eu se cam chinue sa o dea vrea vreo 3000
|
draga elspa nu mai stiu exact cum erau bucsile vechi dar oricum au fost cu mult mai calitative decat cele de dacie de aceea iti pot spune sigur ca am pus cate doua si sus si jos au intrat mai greu. bafta oricum eu am avut bordul de la varianta campus si i l-am sch cu varianta cealanta l-am gasit prin desmembrari cu tot cu mitraliera volanului bafta
|
Quote:
|
Club Renault 5
Vand renault 5 Alpin 1981
1300 Euro Stare buna, inchidere centralizata, alarma, inmatriculat, itp 2008 (Trebuie curatat si reglat carburatorul, tambur stanga spate, plafonul sintetic din interior trebuie refacut) |
Club Renault 5
5 Attachment(s)
Poze Renault 5 Alpin
|
Telefon mobil in cazul in care sunteti hotarati
0728 102856 |
sal printre pozele alea ai strecurat si un Renault 5 Turbo ph 2 de 200 de cai, frumos alpine ul,sa il stapanesti sanatos sau sa il vinzi cuiva care sa aibe grija de el.
|
salut ferny. vezi ca la R5 turbo pana in 85 nu se spunea cu phase. au existat doar turbo 1, turbo 2 si maxi turbo
:D ce ai facut cu turbina ta? ai timp maine? |
Quote:
|
dak va pot ajuta ku ceva piese scrieti ce va trebuie.lucrez la piese import si poate va pot servi ku un sfat ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning