![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
M>AMG>RS (i'm sorry, dar nu ma lasa inima sa pun AMG pe ultimul loc, nu cred ca merita) |
Quote:
1.amg.,,.restul e cancan :lol: nu am cum sa pun M in fata rs-ului, niciodata, fiecare ar +suri si -suri, bmw cu dinamica si raport de greutate foarte bun, rs cu franele si suspensiile. Pt design compar absolut toate modelele m/rs si da, rs-ul imi place mai mult, dar tot nu pot sa spun care e pe loc 2 si care e pe 3, as pune ambele marci pe loc 2... |
RS6 (C6) este peste M5 (E60) la orice capitol, performanta pe circuit, performanta in linie dreapta, interior, etc, la astea se adauga si design-ul, E60 fiind destul de neplacut ochiului, din punctul meu de vedere bineinteles.
PS @ Stage 1 - intr-adevar, R8 este singura masina care face fata concurentei, desi TT-RS bate orice Z4, RS6 bate M5, probabil RS5 o sa bata M3 si asa mai departe, sau astea nu se pun :). PS - nici intr-o comparatie M5 E39 vs RS6 C5 (450CP) BMW nu iese prea roz, mai ales daca vorbim de RS6 Plus, desi aici daca as fi pus sa aleg ar fi destul de greu, E39 fiind unul dintre putinele BMW-uri care imi plac, de fapt este cel mai interesant BMW din punctul meu de vedere. http://www.fastestlaps.com/compariso...di_RS6_C5.html |
Quote:
RS6 nu are nici o treaba pe circuit, e useless acolo, serios. in schimb M5 face o treaba buna ;) e urat sa compari RS5 cu M3... vezi tu, sunt ceva ani diferenta. Hai sa nu fim ipocriti si sa nu incercam sa parem campioni, ok?:) Ca stii si tu destul de bine ca nu audi este marca nr 1 din lume. |
Toate testele comparative si toate bazele de date cu performante pe circuit la RS6 il dau castigator. Unde sunt prostiile ? Nu este nicio exagerare, daca ar fi mai lent nu mi-ar fi deloc greu sa admit asta, cum este cazul RS4 B7 vs M3 E90.
www . fastestlaps . com <== cel mai la indemana. Useless sau neuseless este mai rapid ;). PS - sunt cativa ani diferenta dar E92 si A5 sunt contemporane si rivale de drept. Daca acum e nedrept sa compar RS5 cu M3, atunci ar fi nedrept sa compar si viitorul M3 cu RS5, asa ca niciodata nu este drept fiindca niciodata nu apar simultan. Se compara generatiile intre ele iar A4 B8 este cu E90 iar A5 cu E92, simplu. Comparatia M3 E90/92 vs RS4 B7 care era mai veche cu cativa ani si scoasa din productie, era al naiba de dreapta nu ? :) PS2 - nu exista asa ceva gen "marca numarul 1 in lume" :). |
Quote:
ok, da-ne tu lectii la toti lol... esti special. Sper sa ajungi sa conduci sau macar sa te plimbi cu masinile viselor tale. De contrazis cu tine, nu are sens... nu o sa reusesti vreodata sa intelegi si sa accepti suprematia altor marci. ok audi fuck all.. be happy ^^ |
Astept dovezile tale referitor la performantele M5 vs RS6, eu macar am venit cu ceva, astept niste argumente reale si eventual niste cifre din partea ta, la insulte fine ne pricepem toti. Daca nu ai atunci nu are rost sa o dam in diverse.
PS - din fericire pentru mine am avut tangenta cu destule masini mai mult sau mai putin interesante asa ca nu visez la asa ceva. Multumesc pentru urari totusi. |
Quote:
|
Nu schimba subiectul. Masinile alea sunt un tot unitar nu au doar tractiune. Arata-mi tu cum M5 bate RS6, cifre, teste, orice si te cred. Daca nu, las-o balta`. Asa si Nissan GT-R este AWD si bate o gramada de masini RWD (gen F430) pe circuit, so ? Dupa cum am spus, astept niste chestii CONCRETE nu afirmatii lipsite de esenta.
|
Quote:
spuneai de dovezi? nu cred ca exista vreo competitie(video) m5/rs6 pe circuit:lol:,ar fi total inutila, adica toata lumea CARE GANDESTE LOGIC stie diferenta celor 2 masini ca si care ar fi castigatorul pe circuit. Mai putin aia care intradevar NU POT.. n-ai ce sa le faci. :lol: |
Exact cum ma astepta, chestiile concrete LIPSESC cu desavarsire. Cu tot cu RWD-ul lui M5 este mai lent, fie ca iti place sa nu, asta iti arata orice baza de date iti confirma asta. VINO SI TU CU UN ARGUMENT nu cu afirmatii senseless. Fizica, logica se aplica si la GTR care bate MULTE masini RWD, eventual mai scumpe. Probabil si afirmatia asta e falsa, sau fizica se aplica doar la RS6 :lol:.
Quote:
Pana una alta, aia care pot si care au logica sunt de partea ma. Restul e can can, ramai tu cu teoriile tale. PS @ Stage 1 - cel mai bun sedan din lume ? Declarat de cine ? Tu chiar te iei dupa premiile alea ? Asa si VW Polo a luat car of the year, sa inteleg ca e cea mai buna masina aparuta in anul ala ? :lol::lol:. |
Quote:
Ca sa devii cel mai bun trebuie sa fi bun din mai multe perspective, nu doar CP. |
Quote:
|
Intr-adevar, n-ai cu cine, de aia nici nu mai continui. Performanta se masoara in timp nu in video.
Ori vii cu chestii concrete ori mai bine nu mai posta, sau explica-mi cum de NIssan GT-R calca F430 in picioare pe circuit, desi una e 4WD alta e RWD, hai ca sigur poti, vad ca le ai cu fizica. @ Stage1 - tu chiar te iei dupa nominalizarile astea ? Haha, tare. VW Polo a castigat car of the year, inseamna ca e cea mai buna masina din anul 2009 ! :lol:. Ciudat, niciodata nu am vazut Bentle, Rolls, Maybach, etc acolo ci doar Fiat 500 si Toyota Prius, asa ca astea sunt cele mai bune, doar au luat premiu ! |
|
Quote:
|
Nu intelegeti, _anaconda_ si blazeyblaze, vorbiti de parca ati fi ingineri audi, lipsiti complet de pasiune.
Va rog, urcati-va intr-un m5 e60 si treceti dupa intr-un rs6, daca aveti intr-un rs6 senzatii mai mari, felicitari, dar nu veti avea... |
Quote:
|
http://www.autospies.com/news/Autoca...nt-wins-26318/
daca si astia de la autocar sunt nebuni....go go go bmw ;) |
stage1, friend, am condus mult mai mult de atat
corect, m5 iti da MULT mai multe senzatii dar nu despre senzatii vorbim aici!!!!!!!!!! vorbim despre overall vs overall, in particular despre performante pe circuit qed |
repet, vreau sa vad un video in care m5 isi ia bataie de la rs6 pe circuit :)
si dupa cum stiu majoritatea nu sunt vreo fana infocata bmw, nici pe departe. |
okay atunci asteptam un video in care m5 sa bata rs6 pe circuit
la fel de logic requestul :) |
Sah mat.
|
Quote:
Am cautat si eu de curiozitate pe google si nu gasesc decat teste pentru variantele break, in schimb am dat de ceva ciudat aici http://www.ultimatespecs.com/index.p...=711,5089&do=1 , daca nu ma insel rs6 are 580 CP, informatiile in mod normal le iau din experienta proprie si reviste, dar pentru ca veniti cu argumente pe internet, ma folosesc si eu de el, rezultatul fiind de cele mai multe ori neplacut, eronat. |
Quote:
mda... |
Da, defapt vroiam sa subliniez ca nici nu exista RS6 acolo:lol:
|
Quote:
https://www.youtube.com/profile?user=.../3/ekyIIO4fNqw Chiar va asteptati sa credem pe cuvant anumite aprecieri subiective si nu timpi oferiti de unii care au testat masina. Nu zic ca neaparat asta e adevarul absolut, ci ca, va bazati doar pe aprecieri subiective si aruncati la o parte unele probe, pentru ca nu ati vazut cu ochisorii vostri. |
stage1 perfect de acord cu ce zici tu
si eu am fost posesor de m5 e39 si inca mi-e foarte dor de masina aia DAR, eu nu ti-am postat un link eronat, ti-am postat chiar 3 linkuri in care toate datele sunt corecte...si sa fim seriosi, nu e greu sa afli cati hp are x sau y sau 0-100...nu despre asta vorbeam...am fost punctuali si am discutat fix battle-ul pe circuit ai 2 linkuri mai sus, intre e60 sedan si c6 sedan unde castiga c6 si intre e60 sedan si c6 avant, unde, surpriza , castiga tot c6. putin mai jos chiar, am postat un link cu testul autocar, care il da castigator tot pe c6 daca vorbim fix de experiente proprii, crede-ma pe cuvant ca desi mi-am jurat ca nu imi mai iau bmw, mi-as lua m5 cu ochii inchisi DOAR pentru senzatii!!!!!!!!!! foarte corect, c6 nu da nici un fel de senzatie soferului, este o magazie care merge foarte tare! dar, daca ne referim punctual la performante, e alta treaba in plus, nu inteleg inversunarea asta totala cand sa fim seriosi, nu suntem nici actionari ai brandurilor, nu primim nici bani pentru reclama si multi dintre noi nici nu au pus piciorul pe pedala vreuneia eu zicand toate astea o sa va multumesc pentru ca mi-ati fost interlocutori si ma retrag din discutie pentru ca este un neverending story si realmente nu am timp numai bine |
Quote:
|
Quote:
Cum a zis si blazeyblaze, mai mult ca sigur M5-ul este mai fun, nu cred ca o sa poata contesta cineva asta, dar strict la performanta, aparent RS6-le e mai rapid pana si pe circuit. Din punctul meu de vedere conteaza mai putin, astea nu sunt masini de circuit, nici macar M5-ul, oricat de "fun" ar fi la condus. |
Quote:
Defapt eu i-am oferit sansa sa conduca ce conduce si sa experimenteze cu ce experimenteaza, adevarul insa nu l-a prea inteles, e simplu, in mare audi este ceva foarte bun si Sasha mai devreme a punctat foarte bine cand s-a hotarat sa puna audi si bmw pe acelasi loc, fiecare avand avantajele si dezavantajele lor, la fel cu AMG , mereu ramane pe primul loc, chiar n-are farmec sa spun de ce, stim de ce, vorbim de mercedes. In legatura cu rs6 vs m5, raman si eul la concluzia ca m5 merita mai mult respect, dar rs6 trebuie sa fie mai bun din 2 motive, este mai scump si este mai nou. |
Quote:
Eu tot n-am inteles de ce sa clasam AMG pe pimul loc, dar mai este timp sa invatam. |
Va certati aiurea, fiecare RS care Bate un M are cel putin 3 ani avantaj, este si normal.
Cand a aparut RS4 B7, m3 E46 tocmai era la sfasit de productie, la un an si jumatate de la aparitia lui RS4 B7 a aparut M3 E90, atunci RS4 a incetat productia. BMW M5 (E39) a aparut in 1998, Audi RS6 (C5) aparut in 2002, in 2005 a aparut M5 E90, in 2004 a incetat productia Audi RS6 (C5) si doar in 2008 a aparut Audi C6 RS6. RS6 are un motor foarte bun dar este in continuare penalizat rau de sasiu, nu va fi o problema sa fie batut de viitorul M5 cum nu a fost nici pentru E63 AMG care il bate pe pista pe RS6. Acum apare un RS5 la o perioada mai scurta de timp si chiar sunt curios daca va reusi sa bara M3-ul. |
Dupa atatea posturi inutile vin si eu cu o informatie despre inlocuitorul motorului V8 de 6.2 AMG: M157:
"537 horsepower at 5,500 rpm and 590 pound-feet of torque over a wide band of revs stretching from 2,000 rpm all the way up to 4,500 rpm. This is substantially better than the 525 horsepower at 6,800 rpm and 464 pound-feet at 5,200 rpm in the 6.2-liter V-8." P.s. Va exista si in varianta de 563 CP si 900 Nm pt editiile speciale... |
rs6 e atat de sec si no fun, incat te chinui sa te dai cu el si pe zapada...misto observatia lui chris harris cand spune ca parca e facut de cu totul alt brand fata de rs4/r8...un lucru este cert oricum, un om caruia ii place soferia, nu-si va lua un rs6 in fata unui m5...sau daca isi ia, inseamna ca are ceva capabil pe dreapta :lol:
|
Quote:
|
i-auzi...asta n-o citisem....+1 chris again :lol:
|
Quote:
A6 C6 a aparut simultan cu E60 doar ca RS6 a aparut mai tarziu ca M5. Viitorul M5 o sa fie o generatie noua si probabil o sa bata RS6 dar are acelasi avantaj de ani (la care se adauga generatie nou) pe care il are RS6 fata de M5. E Imposibil sa apara toate in acelasi timp asa ca o comparatie 100% corecta e greu de facut. @ Stage1 - "daca chiar era mai bun imi luam RS4/RS6". Sincer acum, tu chiar crezi ca esti un etalon ? Daca tu nu ti-ai luat inseamna ca nu este mai bun ? C'mon, nici in gluma nu poti spune asa ceva. PS - daca voi vreti "fun" si senzatii nu ar trebui sa va luati nici M5 nici RS6, exista Ariel Atom pentru asa ceva, sau alte masini similare. |
Quote:
Quote:
|
El vrea sa agate gagici.
Eu inca raman la ideea ca e mai bun M5. Sau nu neaparat mai bun, dar pur si simplu prefer M5. Pentru flair... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning