![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
ma bucur ca ai facut aia bjp`ule..e bine ca ti`a fost de ajutor...eu am lovit pragul din dreapta din cauza la manerul ala :)) dar e bine k tia fost tie buna si ca ai facut`o.....
scuze daca se supara cineva pt azi..nu a fost cu intentie..sper k nu se ivira probleme...in rest numai bine si ai grija de masina in continuare.. |
Quote:
mai cauta tu informatii si pe urma discutam pe privat...stricam degeaba topicul omului |
Alo bujuKYL , am zis ca totusi ai gresit, se mai intampla sa publici o masina pe forumul altei masini, tinand cont ca esti nou.....nimeni nu s'a luat de tine, nici macar eu, posesorul acestui thread, dar da'o in masa de treaba, te'ai apucat sa vorbesti de masina ta pe forumul meu? Te mai contrazici si cu posesori de E36 de 2-3-4 ani, pe seama cailor putere pe un 1.8is....ti'am mai si luat apararea, spunand ca e posibil softata.....DIN FABRICA ARE 140 Cai Putere, asta oricine ti'o poate confirma.
Donn - Stai linistit nu s'a suparat absolut nimeni astazi, chiar vorbeam ca poate te'ai suparat tu, c'ai facut drumul degeaba. |
nu m-am suparat chiar deloc! masina o am de 2 ani si sunt mandru de ea, dar din bacate are alta inima 1,8 is...oricum sunt nou pe aicea si mai trebuie sa ma invat cu una alta;))...este timp nimeni nu sa nascut invatat
|
Date tehnice 318is (1992-1995):
Tip motor: M42 B18 ( in 1995 au pus M44 B19 pe 318is), 16V, 2 axe cu came, 1796 cmc, 103 kW(140 CP)/ 6000 rpm, 175 Nm/ 4500 rpm, Bosch DME M1.7 Performante: 0-100 km/h - 10.2sec Vit max: 213 km/h Raporturi cutie: I -4.23:1 II.-2.52:1 III.-1.66:1 IV.-1.22:1 V.-1.00:1 Raport de compresie : 10:1 Diferential autoblocant : 3.45:1 SCUZATI GRESEALA!!! |
Concluzia, are 140cp din fabrica.....
ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTURILE CARE NU'SI AU ROSTUL REFITOARE LA MASINA MEA.....inclusiv acesta. |
Nu m`am suparat bjp`ule doar ca mi`a parut rau ca s`au complicat asa rau treburile..oricum poate o sa ii fie de ajutor si aia candva..nu e piesa chiar inutila...
Bafta cu matza si ai grija ce mai faci...sa nu mai apara probleme ..;) |
Quote:
|
Gyo*TDS .. sa ne cautam un prieten donator, sau nuca de la schimbator pe undeva prin magazine ? :))
P.S. Da, evident a 2 a varianta .. ;) |
Quote:
|
salutari.. oare mai este ceva posiblitate sa schimbam volanul cu jentile de mai sus ?
|
salut tipule!!! ce mai faci....ce mai face masinutza ta...?
ai reusit sa termini ? felicitari pentru ca ai reusit sa faci cel mai tare E36 din cate am vazut!!!! BRAVOOO!!!! |
Quote:
Masina face bine, c'am plange dupa suspensia lasata (acum e ridicata) si jantele de vara....:cry: Ale tale fac bine? Later edit: L'ai luat? |
bai numai am decat 1... bmw... , le-am vandut ptr o cauza nobila...:)) M5 E39
|
http://lascarica.wordpress.com/2010/02/03/2-frumoase/ -- Miss Stiinte Economice & Izabelle 320i E36
|
Quote:
|
nice pics ;)
|
Quote:
|
pai, pune unele noi sa vada si ochiu nostru :D
|
BJP-ule stii ca o rezolvam usor cu pozele cand se face vremea frumoasa :D
|
Quote:
Cu clima ma plimb de vreo 4zile in portbagaj......n'am bani deocamdata de radiator/electroventilator/panou :cry: Aripa spate stanga e bufnita....am pus jantele alea de sunt cu vreo 2-3 pagini in urma, alea cu buza si'am fost 5 insi in masina.....si ati inteles tot..... Da da @nele, stai tranquilo ca ne vedem ;) |
Uite acum ai motiv sa umflii un pic aripile si sa treci la lucruri serioase cu buza:D
|
1 Attachment(s)
nu am mai scris dmult pe acest thread.Stiu masina de pe vremea cand era albastra:P. Cuvinte nu am decat de lauda. Felicitari pt proiect.
|
Quote:
|
da...2.5D lu` Dragos a iesit tzatza:))
On topic: Felicitari BJP`ule...mereu imi sare inima cand o vad...frumoasa rau |
Quote:
|
ai de gand sa-i pui alte jante?
|
Quote:
|
usor usor....nimeni nu te poate grabii:P
|
Quote:
|
Quote:
|
imi poti spune si mie in ce an a fost intemeiat threadul?sunt curios perioada in care masina a ajuns asa...ce ai mai facut cu touringul?numai bine
|
19-08-08, 18:50
Scrie sus, deasupra la user, data la fiecare post pe care il faci . Data viitoare dai la prima pagina si te uiti singur. :) |
multa munca depusa in ultimii aproape 2 ani.. bravo
|
Da, intradevar, in august 2008 a fost facut threadul.....intr'un an jumate a progresat destul de mult de la stadiul in care arata masina atunci.....oricum nici acum nu'i terminat proiectul, mai e mult de munca la ea, plus ca au mai aparut mici probleme prin care deja am mai trecut, gen rugina pe la aripi, radiator fisurat, sau vascocuplaj dus, grup blocat, caseta directie schimbata, sau multe altele.....dar usor usor am trecut peste ele si'am reusit sa continui cu proiectele propuse.
|
sincere felicitari ai reusit multe intr-un timp destul de scurt cine nu cunoaste ar putea spune ca e alta masina...alt motor,alt exterior...
mc ionut acum am vaut |
Quote:
|
D c nu incerci cum am eu la radiator pusa termocupla...e mai sigur asa...si nici macar odata nu m`i s`a ridicat apa de la 90 grade....si nu mai stai cu frica cu nimic...parerea mea..si nu te costa mult ...
|
Quote:
|
A...scuzele mele atunci..mi`am dat seama ca pe parcurs..insa sunt multi care au probleme cu vascocuplajul...desi au pus si noi..si daia ziceam...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning