![]() |
Re: Club MATIZ
pot face rost de doua finale isota second hand pentru tico sau matiz.
nu cereti poze daca nu sunteti interesati si nu aveti bani de ele. pretul ar fi undeva la 300 de lei pe bucata |
10 Attachment(s)
niste pareri? oricare ar fi :)
|
:shock:Belea!!! Felicitarile mele! Daca ii pui jante mai mari...nu cred ca are cineva ceva de comentat! Multa bafta in continuare!
|
Quote:
|
Da stiu dar ma gandesc ca la cate modificari are...prea putin conteaza jantele!;) Oricum imi place, mai era de munca la finisaje dar a iesit super, cel putin spatele! Multa bafta!
|
Frumoasa aleea aia...dau bine dalele alea in contrast cu masina.
....glumesc fratiuc! stii bine parerea mea!!! E aia cu "jante mai mari" si e boboc dupa!!! Lasa politia, cu sau fara jante daca vor sa te arda tot te ard...asta'i parerea mea. P.S. e de vanzare? :D:D:D |
Asta i-am zis si eu! Oricum masina imi place la nebunie cum a iesit! Bravo!
|
Quote:
de vanzare nu e momentan :)) ms de reply si de pareri |
Salut. Sunt si eu un posesor de matiz. Vreau sa stiu daca are servodirectie matizul standard
|
Quote:
|
Eu am de la munca un SE din 2007 si nu are servo...
|
Quote:
|
Quote:
modelul SE nu a avut NICIODATA servo !!! DOAR modelul SE-POWER o mare diferenta, mai primesti in plus fata de SE, bare pavilion inchidere centralizata, ornament esapament + multe alte prostioare!!! GRESIT cand spui ca macar servo si airbaguri, aceste optiuni le are doar modelul de varf SE POWER nu ca la bmw opel si alte dastea la versiunea de baza... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: Pe intelesul tau...daca poti rotii volanu cu podu' palmei pe loc, are servo, daca nu poti nu are! |
4 Attachment(s)
Salutare Matizisti! :D
Pustiu nu prea a mai fost activ pe aici, nu ati pierdut nimic, desigur, dar imi era dor sa ma mai bag in seama.. :lol:. Simt nevoia sa va mai povestesc cate ceva... Matiz-ul meu e intr-o stare cam jalnica, tabla are puncte de rugina, pe unde a fost atinsa, tot ce am mai facut la ea a fost ceva revizie de 40.000km. Am schimbat filtrul de benzina, filtrul de ulei, cel de aer, alte prostii si niste fiare, nu stiu exact ce, pe la directie. Unghiul de fuga nu a fost facut, cu toate ca tot ziceam sa-l facem si p'ala. Cu ocazia reviziei, am luat si 2 anvelope noi Kormoran. Luni dimineata am plecat in plimbare, pe nepregatite. Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Sibiu-Sebes-iar Sibiu-Rm Valcea-Slatina-Alexandria-Bucuresti-Fetesti-Acasa. Am ajuns in Ct astazi pe la ora 16:00. Cam 1400km in total, cu cauciucuri noi si directia atat de varza incat nu tragea in nicio directie, rotile cred ca era asa: \ / :lol: Chiar pe pod la Cernavoda am nimerit o pietricica mai ascutita, sau chiar un chiob, ca am facut pana. Nu trebuia ceva mai serios ca sa penetreze ce a ramas din caucioace. Nici nu ne trecusera prin cap ca puteau fi in halul ala, chiar daca de la 120km/h in sus trepida serios. In capul meu, cauza vibratiilor era o frana puternica de vreo 10 zile in urma, dar nu a fost asa. Mai jos aveti poze cu doua gume de 3000km. (futu'i unghiu' ma'sii) :lol: mine si Matizaurul la lacul Vidraru Matizaurul si prietena (am dat intamplator peste cand am fost la o cunostinta in Sibiu) Sper ca nu v-am plictisit si va multumesc daca ati citit pana aici! Va salut! |
Pana iti iei permisu' nu mai incapi in Matiz!:lol:
|
Mama cum arata cauciucul ala !!!
Eu ma mir, dar si eu am patit-o zilele astea, am patit acelasi lucru la roata dreapta-fata! Probabil au cedat cauciucurile din cauza unghiului de fuga nereglat ! Al meu si freca in aripa :P |
@Robert - Suprinzator, dar incap chiar bine in masina. Daca nu-mi iese combinatia si peste 3 ani... Flinstone-style, o iau pe sus.
@Inger - Sigur lucru din cauza unghiului! Aseara am luat inca 2 anvelope noi, tot Kormoran, acelasi model. Azi dimineata am fost la reglat directie. Mecanicul mi-a spus ca cei ce au montat brate si alte piese pe la directie (nu ma bag la termeni tehnici, ca cine stie ce perla scot) facut-o prost si din cauza asta s-a dereglat unghiul de fuga si mai mult. Dupa asta am fost la o vulcanizare unde am echilibrat si indreptat jantele, sa fie treaba completa. Toata lumea fericita. Am vorbit si cu un vopsitor, sa vedem ce rezerva viitorul. Masina e bulita pe toate partile :sad: |
2 Attachment(s)
Unii se plimbă prin ţară, alţii se plimbă pe la asigurări şi service-uri. O fi frumos aşa ?
Attachment 1589173 Attachment 1589165 |
aucii:shock:, deschiolata detot:|
|
Cum s-a intamplat?
Imi pare rau pentru tine. :sad: |
Ce ai patit Gabi? :cry:
|
Sper sa nu ai ghinion cu asigurarile si sa scapi repede, am auzit numai lucruri rele in ultima vreme...oricum erau ei imputiti si asa da acu ca e 'criza' si trebuie sa ne jecmaneasca si mai rau!
PS: Mi-se pare mie sau 'miroase' a neacordare de prioritate ?! |
Sall...am intrat si eu in grup :)
Am matiz de vreo 4 luni si sper ca a meritat alegerea. Vreau sa va intreb daca stiti cumva vreo firma care face huse pentru scaune special pt matiz...la comanda. |
Auch Gabi! E bine ca nu s'a lasat cu impuscaturi nebunii :)) (Craiova Style)...dar totusi...wtf??? Ce a fost acolo?
|
8 Attachment(s)
Ok... e 5 dimineaţa şi acum am ajuns de la serviciu. De miercuri, de la 8 dimineata, până în momentul ăsta am dormit 6 ore şi încă sunt cu nervii la pământ.
Ieri dimineaţa, întorcându-mă de la muncă, am oprit la un market din cartier ca să îmi cumpăr ţigări. Am parcat maşina, neregulamentar, ce e drept, lucru care se poate vedea şi în schiţa de mai jos (scuze că arată în halul ăsta, dar nu pot mai mult la ora asta). Mi-am luat ţigări şi am rămas cu fetele de la market la taină. N-am reuşit să termin prima ţigară de fumat, că am auzit scârţâit de roţi în giratoriu, apoi alt scârţâit, mai puternic, gen de frână de mână şi am văzut un Cielo cum se duce târâş, direct în partea dreapta faţă a maşinii mele, proiectând-o pe trotuar, într-un indicator de circulaţie. Am rămas prost şi n-am putut să schiţez niciun gest, până în momentul în care milogul de la volan i-a dat I-a şi a plecat. M-am urcat în maşină şi am vrut să plec după el, dar aripa din stânga faţă a maşinii era încolăcită pe indicatorul în care s-a oprit. După ce-am luat-o pe sus şi am dat-o jos de pe bordură (ce face disperarea din om :lol:), am întors-o şi am plecat după nemernicul ăla, dar după nici 50 de metri a început să se audă un zgomot gen bătaie de planetară şi m-am oprit. Am avut, totuşi, noroc că i-am văzut, atât eu, cât şi alţi 4 martori, numărul de la maşină şi, relativ, m-am liniştit. M-am pus în (__.__) pe bordură, mi-am aprins o ţigară şi stăteam ca o statuie. După ~ 30 de minute, a venit un Seat Leon cu 2 băieţi care, la prima vedere, mi-au părut a fi potenţiali clienţi ai marketului. De fapt, unul dintre ei era proprietarul Cieloului care mă lovise, era beat şi spunea că nu a fost el la volan, că, de fapt, a fost un tovarăş de-al lui, care i-ar fi luat cheile de pe masă şi ar fi plecat să cumpere o sticlă de whisky, în timp ce prietenul lui, cu care venise acolo, spunea că ăla care a plecat cu maşina i-a cerut proprietarului cheile, să plece s-o ia pe-o pixdă de acasă. În momentul ăla am clacat psihic şi am fost la un pas de-ai bate pe amândoi, dar m-au oprit nişte prieteni care veniseră între timp acolo. Attachment 1589941 * - cu roşu este marcată maşina mea, cu albastru Cieloul care m-a lovit. Ca să nu mă mai lungesc aiurea: - joi am fost la asigurări cu proprietarul maşinii, am făcut constatare amiabilă, mi-a dat asigurarea şi am sunat la call center-ul Allianz la Bucureşti pentru a-mi da număr de dosar. Am urcat maşina pe platformă, am dus-o la service şi am lăsat-o acolo; - vineri am mers cu un inspector de daună - tatăl unui prieten - la maşină, i-am făcut poze, a notat avariile vizibile - urmând să facem reconstatare în momentul în care se vor desface tablele strâmbe şi se vor inspecta punţile. Avariile sunt: * de înlocuit - spoiler faţă; - jantă faţă dreapta; - jantă faţă stânga; - jantă spate stânga; - cauciuc; - uşă faţă dreapta; - uşă faţă stânga; - aripă faţă stânga; - aripă faţă dreapta; - semnalizator aripă faţă stânga; - semnalizator spoiler faţă dreapta; - braţ inferior roată faţă dreapta; - amortizor faţă dreapta; - apărători noroi faţă stânga/dreapta; - carenaj aripă faţă dreapta; - suporţi stabilizatori laterali stânga - 2 bucăţi. * revopsire: - uşă spate dreapta; - prag dreapta; - prag stânga. Inspectorul de daună mi-a spus că e posibil ca valoarea reparaţiei să depăşească dauna totală, iar în cazul ăsta, dezmembrări scrie pe mine. Mai multe poze: |
Sal.
Azi de dimineata am gasit o mica pata de ulei pe spoiler-ul din fata. Oare de la ce o fii? Pe langa asta, am obs. ca motorul face ca si cand ai frige ceva in tigaie (asa se aude cand am capota deschisa)....nu se aude foarte tare dar nu mi se pare un sunet normal. Oare asa se aude la toate matizurile? ...cand stau la volan nu se aude decat motorul cum toarce normal. Sper sa imi raspundeti. |
Caut sa cumpar eleron matiz...culoare verde deschis.
|
Mai sunt 2 saptamani pana la intalnire faceti lista. Faceti lista cu cei care vin la Brasov;)
|
Saptamana asta ai lista ... fluturasi din aia tot pun ... sa vedem ce iese ... :???:
|
Quote:
|
Club Matiz cum stati cu participarea?
Doar o singura persoana ? 1. Cristia9 - B36GCS |
Quote:
3. Alex - Matiz alb VYO bv 4. Laurentiu - Matiz rosu XXX bv 5. Nu stiu cum il cheama - Matiz gri CPL bv + invitatiile puse in parbrize (speram ...) |
1. Cristia9 - B36GCS
2. Coman Razvan - Matiz verde BZT bv 3. Alex - Matiz alb VYO bv 4. Laurentiu - Matiz rosu XXX bv 5. Nu stiu cum il cheama - Matiz gri CPL bv 6. Cornel - HD 11 BLU |
MEETINGUL CLUB TICO AMANAT
daca pana la mijlocul lui septembrie nu se da o data este anulat |
3 Attachment(s)
Intalnire Matiz ... "X" anuntati, 2 veniti ... :rolleyes2
|
Pff...e praf capota aia. Spune-i si tu amicului tau ca un polish face minuni si nu costa chiar atat de mult.
PS: Asta e intalnirea de se tot vorbea de ea cu clubul Tico?!:???: |
Mda ... aia este intalinirea ... :(
p.s. O sa ii spun! :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning