![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
Azi am avut o mica mare, minora revelatie...
Sincer.. sunt in foarte mari dubii daca sa mai pun mtech 2 sau nu pe masina... Imi plac la nebunie barile astea.... (poate o sa arate cu mtech 2 si mai bine) dar nu stiu.... :( |
holly fuck :| arata bestial
arde m-tech-u pe masina ca merge .......... arata bine si acum , dar cu mtech va fi sex ! |
la modelul nfl mi se pare ca nu da bine deloc mt2 , mai bine arata un mt1 sau o bara de M , mt2 este prea pentru facelift,prea rotunjita , prea opusa botului de nfl.. cred eu,daca as fi avut tot nfl-ul nu as fi pus mt2,as fi ales una din celelalte 2 modele enumerate.
|
+1 pentru bara M, chiar daca trebuie sa iei ne OEM (parca?)
ar arata super, mai ales in combinatie cu jantele... ;) |
se vede prea frumos.buna alegere in privinta jantelor cat despre m tehnic arata mult mai bine decat cu ce ai acum pe masina.spor la continuare la modificar.:Di
|
Quote:
|
waii...nu-mi revin cum arata "roatele"....felicitari....o parere din partea mea...pune sus si pachetu'...:D...felicitari incaodata...
|
parerea mea e ca mt2 arata mai bine pe nonfacelift decat pe facelift...acum fiecare cu parerea lui...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune M-tech 2-ul pe ea si tranteste niste splitere Club Sport sau CSL Ecken si gata.
|
Mtech 2 cu buza arquay, si am incheiat discutia
|
Quote:
|
daca mai ai un set de jante identice.. pune-le pe vapor spre TM ..
is ce trebe :D bravo razvanitos.. |
buza aia arquay pe e46 e perfecta
|
Masina azi a primit mtech-ul...
Arata fenomenal chiar si in grund.... m-am razgandit, mtech 2 chiar e super... tot azi (marti) bagam masina la vopsit si o mai vedem abia.. la pastele cailor. |
4 Attachment(s)
Cam asa arata, inainte de vopsit... mai departe.... ramane de vazut
|
eu nu ineleg ce atatea povesti ca nu da bine si de astea...
super;)ce sa mai.... mai botu mai jos si :X...dar aia vezi tu pe urma;) bafta si hai sa o vedem paintuita |
Masina a fost ridicata ca altfel nu intra in cabina de vopsit... big problem... :P
So nu va faceti griji, o sa o duc cat mai jos uman posibil, cu jante pe 19 nu 17 :lol: |
1 Attachment(s)
Spune-mi si mie un pret pe fiecare piesa in parte te rog......si o persoana de legatura daca ai pt achizitionare !
Ms si bafta la vopsit ! :) |
arata super bine .felicitari!
|
Quote:
Pai canalele de frana si canalul pt radiator sunt toate 180 de lei.. (deci 3 x 180lei) si aparatorile de noroi 2x 197lei. La orice reprezentanta BMW |
Marti ziua de livrare... deci marti seara plimbare scrie pe asta mica...
:P |
Felicitari pentru masina!!
La inceput cand am vazut ca iti iei pe 19" nu credeam ca o sa arate asa,dar acuma cand le-am vazut pe masina si cu gume 'cum trebuie' altfel arata! Bravo. |
La sfarsitul build-ului am sa fac o poza. cu cele 15 hartii a4, pe care le-am scris, cap coada, cu calcule si alte calcule, ca sa iasa asa cum a iesit...
Aici chiar n-a fost deloc trial and error :P Oricum multumesc pentru urari :) sa o vedem gata (si eu sunt foarte nerabdator) |
Sal, vreau sa-ti spun ca am citit toate pag in 2 ore si am ramas :shock: cred ca e unicata asta mica a ta :lol:. Bafta in ceea ce faci in continuare ca faci cu gust si cu suflet. Da-mi si mie pe PM id-ul tau sa-ti cer niste sfaturi sa ma indrumi cu niste chestii. :mrgreen:
|
mai lucram si noi la stikerele alea...
sa iasa ceva unik... cred ca dupa vopsit i-ar sta bine si cu ceva pe luneta... |
Facem facem....
cum sa nu :) @UNU123: ai pm :) PS: am pus la vanzare tot ce aveam in portbagaj (muzica) daca este careva interesat.... lucram la pret np. Subwoofer Amplificator Condensator |
damnnnn, de ce o vinzi ? usurezi masina pentru ceva anume ? :D subwooferul are 2 difuzoare nu ? adica gen 2x350/400 w rms ceva de genu ? sau e numa un difuzor de 750
|
un sgr difuzor de 15 inch....
dar e un difuzor care poti da in el cu 1000-1200rms... (curati) fara sa te doara capul. |
aha, pusesei 2 poze si eram putin confuz, am zis ca sunt 2 .. oricum e "forza bos" sistemu :D succes in a-i gasi cumparator, dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare de ce il vinzi totusi
|
M-am plictisit de el, 1 la mana.. 2 la mana.. vreau sa fiu stanced, si ca sa fiu asa trebuie sa fie si masina in parametrii ei normali...
Si vreau cu banii sa investim in altele :P |
Quote:
Şi poze :weirdface:chuckel: |
Rabdare... Azi e miercuri, se bucura omu de ea, dupaia sedinta foto :D Bai ce sa zic a iesit bine rau! Imi plac jantele mult. Asteptam pozele dupa vopseala. Spor!
|
este miercuri seara si inca nu avem vesti,era vorba de marti:D
hai sa vedem masina cu bariile vopsite si tranteala cat se poate... |
a iesit f bine zic yo, si cu jantele alea e chiar belea...sper sa nu s supere tov RRM k dau din casa..
nu baga in seama toti carcotasii care se iau de oglinzile tale,sunt doar invidiosi.. |
Deci... da... mii de scuze pt intarziere...
Masina a iesit, este vopsita super... arata foarte bine... n-am avut timp sa scriu pe forum deoarece m-am plimbat prin oras... poze inca n-am.. dar o sa am incurand... Iar in legatura cu oglinzile... nici nu-mi bat capul... eu stiu una si aia am sa fac :P le las asa :) Mai trebuiesc cateva reglaje... trebuie bara fata remontata ca nu a fost intocmai pusa bine pe masina.... I-am facut geometria.... acum tot ce o asteapta este sa o trantim... ceva gen 2.5-3cm coborat pe spate... si fata, vedem noi ca sa fie stanced. |
16 Attachment(s)
Şi pozele mult aşteptate :D Enjoy ! O să mai urmeze un set...mai încolo :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning