![]() |
Re: My KYS !!
Ii sta f.bine mai joasa.
Stii bine "LOW is a lifestyle". Dar tu ai pus si in aplicare deci esti pe drumul cel bun. |
Quote:
|
Acum numai intra borna kilometrica intre roti asa..."in picioare"..dar "culcata" cred ca intra :twisted::twisted:
Sa fie primite bre...arata "pesaaa" ;) |
How low can you go? ::shock::peace::peace::peace:
Bravo Cosminache. Keep going...;) |
Cosmin pune si tu cateva poze mai artistice s-o admiram :-)
|
Quote:
Poze abia astept sa-i fac, dar abia sambata ! masina e prea murdara pentru o sedinta ! |
virusul ghetto tuning infecteaza tot mai multa lume :D
|
Cosmine, o admiram in weekend la Afi ?
|
Quote:
PS. Pana una-alta, am nevoie de sfaturile de la cunoscatori : exista 2 moduri de a vopsi masina , mata : cu vopsea mata direct sau cu vopsea normala impreuna cu lac mat. Ce varianta este mai buna ? |
Scuze de OFF....ce este in weekend la AFI ? expo auto ?
:rolleyes2 |
9j si mai joasa,pfff o sa arate izda rau ;)
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoase pozele Cosmine...te-ai tinut de cuvant si ai facut o sedinta foto :D. Poza 19 e cea mai tare :-)
|
Vopsea normala si lac mat mai scump dar mult mai rezistent in timp.(am masina acum in service unde lucreaza si tatal meu si asa am fost sfatuit de toata lumea.)
|
Cica nu are fata de expo..arata fenomenal masina:-)
|
Quote:
Cum sunt prinse numerele ? Ca nu am mai vazut asa ceva.(seamana cam cum au engezii la masini dar nu cred ca este asa..) |
de ce vrei sa o vopsesti? s'a intamplat ceva cu folia?
si acum ce zici despre folie... mai sensibila/ mai rezistenta decat vopseaua si daca o vopsesti vei modifica bad boy'ul? sa se continue cu v'ul din grila?:???: |
Quote:
1) sa colanteze masina cu o culoare mult prea diferita decat cea originala - se va vedea diferenta 2) sa nu colanteze o masina tunata la exterior ( colantul nu tine mult in unghiurile mai abrupte ,ca sa zic asa... ) Inainte de a intra la vopsit, masina va reintra la Ghetto ptr alte modificari unicat si de bun gust..sper :) Automat se vor repara toate imperfectiunile, inclusiv liniile capotei, locul la semnalizatoare etc etc Pentru expozitie , consider ca masina trebuie sa fie cat se poate de perfecta. A mea prezinta zgarieturi multiple. Decat sa-mi aud vorbe ca mi-am adus colantul ambulant la expo aiurea, mai bine deloc ! Numerele au peste ele o tablitza de pexiglas , al carui sistem de prindere sper sa-l schimb cat de curand, cu unul mai finut. @vioar - ma pot interesa la servicesul la care o ai tu, de niste preturi etc etc? Va multumesc pentru staturi..idei! Sa ne vedem pe strazi :) |
Te poti interesa serviceul este in frumusani iti pot da nr pe pm al patronului daca vrei.
Lucreaza doar cu standox au standul lor de vopsea in service si cu vopsea doar pe baza de apa.in jur de 2-2,2mil lacul mat. La mine a fost mai ieftin fiindca sau vopsit doar cateva componente in negru mat si atunci am folosit ceva de la klar se numeste plasto... nu mai stiu cum este in targ la vitan 16 lei cutia de 1 litru si atunci am iesit bine si cu lacul fiindca nu a fost vopseaua mult. |
mersi pentru detalii, sunt bune de stiut :D
am incredere in ghetto, am vazut doar lucruri de calitate de la ei... si poate prelungesti si aripile peste faruri (ca se pricep la asta :lol:) |
salut,ti-am vazut azi masinuta in parcare la afi...foarte bine arata,dar am o nelamurire,cum te descurci noaptea cu folia aia pe faruri?cu politia nu ai avut probleme?
|
Quote:
Multumesc ptr apreciere! |
Daca va mai cobora la schimbarea jantelor sa numai razi de Bogdan ca merge cu taxiu ca o sa il urmezi:P.Bafta am zis-o in gluma sper sa nu te superi:D
|
Quote:
ps. ar mai cobora aprox 1.5 cm :) |
3 Attachment(s)
cu surioarele, la AFI !
|
da....ce pacat ca am lucrat si sambata si duminica.....:cry:
|
Daca tot ati mai schimbat masinile, de ce nu a fost expusa si masina ta acolo? Cred ca ar fi meritat.
|
La noi nu s-au schimbat masinile, baietii s-au oferit sa imi dea un loc , insa defectele de la exterior m-au facut sa nu o expun. Mai bine asa decat sa-mi aud vorbe.... :)
Felicitari pentru prezenta !! |
Mi s-a parut ca am vazut duminica o masina care nu a fost duminica. Probabil m-am inselat atunci.
Multumesc. |
12 Attachment(s)
AVUS AC MO1 Chromed , 18 " cu anvelope 215/35/18 !...enjoy!
|
Te lasa fara cuvinte:shock:!!!
Au fost ale lui Laurica:D? |
am trecut mai devreme pe la obor si am vazut roatele ,daca aveam coarba si cric te lasam fara ele , SENZATIONALE ! Meriti aplauze da nu stiu cum te descurci fara servo !
|
Exact ceea ce a lipsit de pe masina :-)
Bestial.... |
WAW ce jante tari :d
|
Quote:
felicitari pentru jante, dar nu iti ating deloc? |
Felicitari pentru jante. Dau foarte bine pe masina.
|
:shock: Ba nene ba... Ziceai ca treci pe 16", si de fapt tu te tii de smecherii :lol: Felicitari, arata super bine! Sa le rulezi sanatos! :)
PS: stiam ca KYS are servo....:???: |
faine jantele
|
Quote:
Multumesc tuturor ! Nu-mi ating deloc nici in viraje nici in "hop" uri . Ceea ce e mai inbucurator este faptul ca nu simt nici o diferenta intre Wolfrace-uri si acestea , ambele avand aceeasi latime si aceeasi greutate. Pentru aceste jante va urma achizitia unui set de cauciucuri, iar abia la primavara le voi baga la restaurat ( sablat + vopsit in camp electrostatic ) . Pana atunci voi suporta criticile voastre cu privire la Am servo directie... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning