Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenge's (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges.html)

Lukian_XXX 08-06-06 18:04

Re: Challenge`s .....

1 Attachment(s)
propun eu ceva!!
sper sa va placa!!

Skillzu 08-06-06 18:06

sper k ai de gand sa vii foarte curand si cu versiunea ta asupra lucrarii.cel putin din postul de mai sus lipseste.;) :-P

Lukian_XXX 08-06-06 18:09

am inceputo dar mai trebuie sa lucrez la ea!!
cad de curand va veni si versiunea mea!!
pana maine cel tarziu!!

Skillzu 08-06-06 18:25

eh aku nu tre' sa te sperii...:lol: :lol: :lol: eram un pic al draq...recuperez inca de pe ziua de 06.06.06......:twisted: :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 08-06-06 19:33

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
propun eu ceva!!
sper sa va placa!!

da masine e chiar misto :) poate ma bag si eu la ea :P da eu am o nelamurire... nu mai puteati dormi la noapte dc nu era un challange? adica nuj de cand cu faza ca o sa fie mai stric cu challenges-urile pareti distrusi o mare parte din voi... ca vai... aa uuuu ....aaahahaaaa!!! ... nu o sa mai fie 100 de provocari, aa.a.a.aa.a.a nu mai am ce lucra... !! wow.. adica topicul asta era gandit in alt fel... adica: ion face o masina ( sau gaseste o masina) care ii place ff mult, asa ca il provoaca si pe ionescu hai ma frate sa vedem care-i mai tare in clantza, popescu si el prezent se baga si el si fac totzi o masina, de placere, fara stres, ca dar nu este nici o miza... dar parerea mea e ca a ajuns cu totul altceva, si asta incercam noi sa refacem! adica voi sunteti prea disperati sa fie provocari sa fie aia sa fiti peste tot... cred ca cautati non stop pe net cautand masini ... hai sa mai bag ceva la challenge's ....:rolleyes2

acuma sa nu se simta nimeni, nu era o critica directa, era mai mult o sugestie, luati-o asa mai funny sa nu veniti ca "ba bulanjiu ba tu te leji de viatza mea " si alte exemple de genu :pistoles: :doh:
si cu asta am pus punct la abureala de pe aicea! faceti masina si eventual in caz ca gasiti ceva super beton (altfel nu mai aprob alta masina pana cand nu se termina asta) bagati-o aicea dc nu lucratzi-o asta... dc nu faceti si puneti la various

bafta :peace:

Skillzu 08-06-06 19:39

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
da masine e chiar misto :) poate ma bag si eu la ea :P da eu am o nelamurire... nu mai puteati dormi la noapte dc nu era un challange? adica nuj de cand cu faza ca o sa fie mai stric cu challenges-urile pareti distrusi o mare parte din voi... ca vai... aa uuuu ....aaahahaaaa!!! ... nu o sa mai fie 100 de provocari, aa.a.a.aa.a.a nu mai am ce lucra... !! wow.. adica topicul asta era gandit in alt fel... adica: ion face o masina ( sau gaseste o masina) care ii place ff mult, asa ca il provoaca si pe ionescu hai ma frate sa vedem care-i mai tare in clantza, popescu si el prezent se baga si el si fac totzi o masina, de placere, fara stres, ca dar nu este nici o miza... dar parerea mea e ca a ajuns cu totul altceva, si asta incercam noi sa refacem! adica voi sunteti prea disperati sa fie provocari sa fie aia sa fiti peste tot... cred ca cautati non stop pe net cautand masini ... hai sa mai bag ceva la challenge's ....:rolleyes2

acuma sa nu se simta nimeni, nu era o critica directa, era mai mult o sugestie, luati-o asa mai funny sa nu veniti ca "ba bulanjiu ba tu te leji de viatza mea " si alte exemple de genu :pistoles: :doh:
si cu asta am pus punct la abureala de pe aicea! faceti masina si eventual in caz ca gasiti ceva super beton (altfel nu mai aprob alta masina pana cand nu se termina asta) bagati-o aicea dc nu lucratzi-o asta... dc nu faceti si puneti la various

bafta :peace:

foarte bine spus.ma bucur k ai avut timp sa explici exact ce si cum.

ps:un challenge nu trebuie neaprat acceptat.daca nu ii raspunde nimeni nu e valabil.right? oricum un challenge se termina cand toti cei care se anunta posteaza masinile.termenul poate fi 1-2 zile -1 saptamana...fiecare dupa cum are timp ;)

maf 08-06-06 22:23

mie imi place masina , e dragutza, m-ash baga pe ea, da maine k m-am plimbat cu tzoacla toata ziua si m-am intrecut cu masini =)) vb serios:)) si is obosit si nu vreau sa iese aiurea, are posibilitati masina, ............. deci dak o incep maine nu e garantat k o termin maine...... am timp o saptamana de cand a fost postata, nuh? :D

P.I.M.P boy 08-06-06 22:31

baietzii ma bag si eu sa o fac dar pana cand e termenul k e f important sa tiu asta eu mai am o sapt si dau cap :D

Lukian_XXX 09-06-06 06:43

pai eu cred ca termenu e de o saptamana!!!
e cel mai bine asa!!

Skillzu 09-06-06 11:14

termenul il da cel care pune masina.daca nu specifica...ok....o saptamana.;)

ra2 09-06-06 12:10

frate va comportati parca nu ati stii cum se face o provocare...parca abia acu sa deschis topicu asta....

Lukian_XXX 09-06-06 12:14

2 Attachment(s)
eu sunt gata!!
stiu ca nu se poate compara cu ce veti face voi pt ca nu am experienta voastra dar macar am modificat si eu ceva la el!!

mihai134 09-06-06 14:56

1 Attachment(s)
si eu sunt gata :-)

AdY9005 09-06-06 21:05

Quote:

eu sunt gata!!
stiu ca nu se poate compara cu ce veti face voi pt ca nu am experienta voastra dar macar am modificat si eu ceva la el!!

vezi ca ai jante neclare ;)

fara comentarii aici te rog - tng

Barum 10-06-06 11:01

ma ...accceptabile ... ;)

Lukian_XXX 11-06-06 13:23

nu mai e gata nimeni??

Lukian_XXX 11-06-06 14:32

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
te grabesti undeva? stai calm ca nu iti fura nimeni nimica de pe aicea.... be patient my man....

am crezut ca nu sa mai apucat nimeni de masina!!!;)
astai tot!:lol:

Reme 12-06-06 11:48

2 Attachment(s)
In legatura cu Lexusul IS250! iata si versiunea mea! Sper ca va place!

maf 12-06-06 13:00

1 Attachment(s)
sper sa va place;)) am idei de design, dar nu imi ies chiar de nota 10 lucrarile.............

Lukian_XXX 12-06-06 13:58

foate frumos maf!!! bv si tu Reme ai lucrat frumos!!
deabia astept sa fac poll-ul!

Skillzu 12-06-06 14:01

heheh...nu o sa faci tu poll-ul!
tocmai pentru k faci poll-uri aiurea.a trebuit sa intervin iar k sa se sterga ...topicul.

daia se ocupa 2 persoane de topicul acesta.
dupa cum arata masinile nici nu se va face poll.

ad1 12-06-06 14:07

Quote:

Originally Posted by madskilz

hai ma...le strici si tu bucuria baietzilor...

ra2 12-06-06 14:19

Quote:

tocmai pentru k faci poll-uri aiurea.a trebuit sa intervin iar k sa se sterga ...topicul.

chiar ca....eu nu acept sa se faca poll pe asfel de masini....
DE FACEREA POLL-URILOR MA OCUP eu,ra 2fast4u,madskilz si tng....numai faceti voi poll-uri aiurea...:evil:
vreti poll faceti masini frumoase nu tractoare :twisted: :evil:

NightDevil 12-06-06 14:44

Quote:

Originally Posted by ra2
chiar ca....eu nu acept sa se faca poll pe asfel de masini....
DE FACEREA POLL-URILOR MA OCUP eu,ra 2fast4u,madskilz si tng....numai faceti voi poll-uri aiurea...:evil:
vreti poll faceti masini frumoase nu tractoare :twisted: :evil:

Mare parte din masini sunt ff slabe ....si eu zik sa nu se fac poll

maf 12-06-06 15:30

lol =)))))))) bv baieti, in felul asta puteti sterge ,,challenge" , sau participa doar cei mai vechi si cei mai buni care nu au timp pt astea :))

Lukian_XXX 12-06-06 16:03

Quote:

scz!!
am crezu ca cine propune poza face si poll-ul!!
imi cer scz pt ca a trebuit sa stregi un poll!
daca tot nu e buna nici o masina prezentata aici se poate prelungi data de terminare a lucrarii cu inca o saptamana??? (eu unul ma apuc din nou de ea de la 0)

Skillzu 12-06-06 17:35

Quote:

Originally Posted by maf
lol =)))))))) bv baieti, in felul asta puteti sterge ,,challenge" , sau participa doar cei mai vechi si cei mai buni care nu au timp pt astea :))

serios? esti primul invitat de a nu participa la challenge.nush cum sa-ti raportez k timp...dar.... inainte sa intri tu pe forum challenge nu insemna poll cu battle.si asta nu trebuie sa se schimbe pentru k unii din voi au alta conceptie.la voi totu e sa va 'bateti'......numai asta vreti....deh'...asa-i romanu.ce sa-i faci?

Quote:

scz!!
am crezu ca cine propune poza face si poll-ul!!
imi cer scz pt ca a trebuit sa stregi un poll!
daca tot nu e buna nici o masina prezentata aici se poate prelungi data de terminare a lucrarii cu inca o saptamana??? (eu unul ma apuc din nou de ea de la 0)

nush..nu ma bag....anyone else?

totusi nu cred k isi are rostul...keep on walkin' ;)

AdY9005 12-06-06 17:42

2 Attachment(s)
my master piece, chiar dak se face sau nu se mai face poll-u

maf 12-06-06 20:00

Da madskillz, mai zici k te iei aiurea de noi, yo ti-am zis o realitate, uite fa u si ra2 masina putin sa vedem ce trebuie sa facem k sa fie buna pt poll, ...... si yo zic k nu trebuie poll pe ce aveti acum , treb mai multe masini....... si de ce zice lukian pt a o lua de a 0 si yo zic k nu are rost :P ........... I post de pe ,,challenge" e simplu si la subiect, pui poza si o tunezi, go /////////////

Skillzu 12-06-06 20:22

Quote:

Originally Posted by maf
Da madskillz, mai zici k te iei aiurea de noi, yo ti-am zis o realitate, uite fa u si ra2 masina putin sa vedem ce trebuie sa facem k sa fie buna pt poll, ...... si yo zic k nu trebuie poll pe ce aveti acum , treb mai multe masini....... si de ce zice lukian pt a o lua de a 0 si yo zic k nu are rost :P ........... I post de pe ,,challenge" e simplu si la subiect, pui poza si o tunezi, go /////////////

discutia asta nu-si are rostul.nu o sa fac eu o masina doar k sa vezi tu ce si cum.poate eu sunt prea bun si atunci voi nu va comparati cu mine....deci,nu se fac poll-uri decat in design team.

cum suna asta? k draq asa-i?

sa fim serios maf....o masina pentru poll trebuie sa fie decenta. PUNCT!

am inceput sa ma plictisesc.

va recomand cu sinceritate lectura tuturor topicurilor principale de pe aici,de la prima pagina pana la ultima.vb cat se poate de serios.(concurs+rezultate,various,aici invatati sa faceti vt,challlegnes si sper sa nu imi fi scapat ceva)

maf 12-06-06 20:51

:)) te intzeleg mad, parerea mea, dak aveti 10 masini, indiferent cat de indecente( cum poate fi o masina decenta sau indecenta nuj:)) ) treb sa faceti poll, macar ganditiva ca au stat si au incercat......... deci sa fie un nr mare de lucrari....... sau poate sa fie mai putine dar incredibil de frumos facute si cat mai realiste.....

ra2 13-06-06 08:54

nu la orice provocare tre sa se faca poll....ramane o provocare fara poll ce e asa greu....si fiecare se uita la toate lucrarile si isi da cu parerea care e mai buna:)

RA_2fast4u 13-06-06 14:22

Quote:

Originally Posted by maf
:)) te intzeleg mad, parerea mea, dak aveti 10 masini, indiferent cat de indecente( cum poate fi o masina decenta sau indecenta nuj:)) ) treb sa faceti poll, macar ganditiva ca au stat si au incercat......... deci sa fie un nr mare de lucrari....... sau poate sa fie mai putine dar incredibil de frumos facute si cat mai realiste.....

ideea cu pool-ul e numai de acuma! asa de chestie urmariti primele pagini ale threadului sa vedeti ce fain era inainte ;)

Gabi 13-06-06 15:07

Puneti o masina pentru challenge, ca asta e deja ratat!

frost_dani 13-06-06 15:12

1 Attachment(s)
mah am yo o idee dak nu va suparati.....:)uitati mashina dak nu e buna schimbatio;)....rog sa se bage toti care stiu vt shi sa iasa o mashina frumoasa nu tancuri..;)............daca acceptati va veni shi a mea in curand...

Barum 13-06-06 16:07

1 Attachment(s)
sunt km intarziat....sorry :( da ata ete :D e gata si Lexusu` meau da nu am avut tmp sa il pun deci ma bag si eu la BMW-u acela care latzi pos dak se face battle pe el :D
Peace on you!

maf 14-06-06 13:57

mie imi place bmw`u ...... ra2 ra2fast4u ..... se poate incepe lucrarile pt bmw?

ra2 14-06-06 14:17

dupa parerea mea da...da daca faceti iar tractoare iar nu se face poll:twisted:
asteptati sa vedeti ce zice si ra2fast4u:rolleyes2

RA_2fast4u 14-06-06 14:25

Quote:

Originally Posted by ra2
dupa parerea mea da...da daca faceti iar tractoare iar nu se face poll:twisted:
asteptati sa vedeti ce zice si ra2fast4u:rolleyes2

eu nu va interzic sa lucrati o masina! dc vreti bagati-va faza e mai mult dc se face sau nu pool ;) eu zic ca e ok masina :)

p.s. barum e misto masinutza ;) facuta cu gust si nu e fuserita :) spoileru fatza vezi ca e cam stramb....

Barum 14-06-06 15:55

ms RA_2fast4u.am vazut si eu dup ce am gattat ca ee kkm cash bumperu` da no...asha lene mi-o fost so mia modifiq de numa si am zis ca nu se pre vede:D:))

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning