![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
Quote:
|
se mai baga cineva la clausu meu pls PLS???
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
holy crap....arata bine :D baga-te si la RIAL NOGARO un pic...ca alea is mai eftine de cumparat :lol:
|
v-ati culcat toti?:???:
|
cred :)) ..... toti dormiti ... :))
|
Quote:
:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
ne-ai dat jenti din pozitie nasoala .. si fara disc etc :)
|
3 Attachment(s)
Uitati am si eu o masina !! .. nu a mea ..e a lu un tovaras.. si vrea sa vada cum ar sta tunata..!! e veche masinutza dar luii ii place ;)! plz vedeti ce puteti sa faceti din ea
|
rezolutie mica... si calitatea lasa de dorit ......vino cu poze mai mari 1024..
|
Poi incercati pe rezolutia asta.. .!! ce o iesi o iesi hai plz ;)!!
|
am facut si eu ceva la KIA nu nush ce dar ce am stiut si eu
|
Quote:
|
Sub butonul "submit reply" ..... este un alt buton "manage attachements" .. apoi dai "browse" selectezi poza din calc .... si "upload" .... si gata :-)
|
1 Attachment(s)
Sa sper ca acuma apare poza :d
|
2 Attachment(s)
mam jucat si eu un pic .... nu aveti sa imi dati ceva poze cu eleroane ca nu am si nu am avut sa ii pun eleron :(
|
Quote:
iar noi, cei care ne pricepem oincercam sa-i ajutam pt a expune lucrari... foloseste topicul "various" sau mai bine... uite-te tu bine peste tot in subforumu `Virtual Tuning` ca sa intelegui cum sta treaba si unde sa postezi Tine minte,cand pui poze, foloseste-te de formatul .jpg .. nu .bmp |
2 Attachment(s)
Mama usergroupu isi face nu treaba ;) nuj dc mai exista asa ceva
|
1 Attachment(s)
ma puteti ajuta si pe mine cu spatele pentru masina mea? ceva frumos cu bun gust nu exagerat si posibil de realizat( un spoiler o folie un eleron niste gentzi cat de cat acceptabile o culoare frumoasa) ! multumesc
|
WOOOOOW :shock: ce marfa arata pe rosu :peace: Numai ca bara nu se poate vopsi ca e nikielata, decat ce e argintiu se poate. KEEP THEM COMING... :twisted:
|
1 Attachment(s)
Salut ! Va dau si eu un proiect ? Opel Astra H in 5 usi .... Am vazut proiectul lui Santos dar as vrea si alte pareri pentru ea ...
|
Quote:
dak tu vezi jentile in poza aia , esti tare . Eu chiar nu le vad , sau vrei sa le punem "rezemate" de masina sa iti dai seama ?! :| |
2 Attachment(s)
asta ar fi pt DAFTEK ... sa zici dak iti place genu asta ... dak da o sa incerc si pe alte culori ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
hola,
ma bag si io sa va dau un challange ca vad ca am postat gresit la un alt thread ... ma rog .. here it goes :) gl hf! :drunk: :drunk: :drunk: Attachment 102987|Attachment 102988|Attachment 102989 |
4 Attachment(s)
patriotu90 E interesant si a ta, dar e totusi ceva prea simplu, vreau ceva mai radical. Asta e unu din Expy in state care mia placut mereu. Ca ideie...
Attachment 102996Attachment 102997Attachment 102998Attachment 102999 |
5 Attachment(s)
sal...am luat o masina de curand si vreau sa ma apuc de ea....transformarea vreau sa fie totala .jante, lsd, tot.va rog ajutatima.am pus cateva poze si sper sa va fie de ajutor..va rog ajutatima :d. Am pus si un model de jante care imi plac poate va ajuta.
|
Quote:
Quote:
|
Ms pt sfat am sa tin cont at cand ma apuc de masina.deabia astept sa vad ce iese.ms inka o data.
|
4 Attachment(s)
Salutare am si eu mititica asta a mea si as dori sa imi faceti si mie un tuning dar nu il vreau in graba ci sa il faceti cum trebuie ca proiectul va deveni realitate in iulie august si daca se poate la stopuri sa fie pe leduri culoarea aceasi doar ca as vrea ca capota plafonul si porbagajul sa fie negre dar si o poza daca se poate cu capota de carbon merci mult si dabea astept pozele voastre si jentile daca e sa le faceti aurii
|
SirNenea ma bag io la masina ta sa vad daca iese ceva:)
|
ok merci mult si daca vrei o alta pozitie mai ales la ceea din fata zi
|
e buna poza
|
1 Attachment(s)
sal all ! Sunt nou aici si sper sa ne cunoastem cat se poate de repede...Am un Audi 80 si un A6 din 96`...cine a trecut pe la pescarush le stie ;)...pana data viitoare Bafta Boys ;)
|
3 Attachment(s)
Asta e 80-ul ;)...la A6 inca nu iam facut poze...apropo 80-ul e de vanzare ;) P.S: bara pe spate a zburat pe autostrada cand am fost la craiova:))....dar nui problem ca masina o sa iasa acum din reparatzie capitala...si pe deasupra nu va mai fi galbena...va fi maroul de pe A8-ul nou ;)....Sper ca va place cum e facuta ;)...si poate auzitzi si voi pe cineva care e interesat sa o cumpere....daca e ceva uite va las idu meu : jackuzzy4you .... Bafta Boys !
|
SirNenea daca mai ai si alte poze pozitii diferite poti sa le pui si de calitate buna
|
pai daca vrei iti fac cu un samsung pozele si zi cam ce unghiuri vrei ca sa le fac ca ti le incarc in juma de ora
|
Salutare...se mai ocupa cineva si de masinuta mea??treb sama apuc de ea si nu idei sa ca va rog.Please vt pimp my ride.!!!
|
2 Attachment(s)
uite ceva de genu ............. daca poti sa faci din unghiurile astea 2 e perfect
ca se vad si stopuri si faruri si praguri tot si jenti:) |
k
ai ca ma duc acum sa fac pozele si in vreo 20 min le incarc |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning