Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

george GMN 05-05-06 18:25

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aR99bMw
nu le poti face putin mai mari...ca is pe 18 :D

cam asa ceva...

L33L00 05-05-06 18:25

se mai baga cineva la clausu meu pls PLS???

george GMN 05-05-06 18:36

1 Attachment(s)
Quote:

. . . . . . .

aR99bMw 05-05-06 18:53

1 Attachment(s)
holy crap....arata bine :D baga-te si la RIAL NOGARO un pic...ca alea is mai eftine de cumparat :lol:

aR99bMw 05-05-06 20:25

v-ati culcat toti?:???:

L33L00 06-05-06 10:02

cred :)) ..... toti dormiti ... :))

aR99bMw 06-05-06 13:59

Quote:

holy crap....arata bine :D baga-te si la RIAL NOGARO un pic...ca alea is mai eftine de cumparat :lol:

:rolleyes2

soricelu 07-05-06 15:30

1 Attachment(s)
ne-ai dat jenti din pozitie nasoala .. si fara disc etc :)

C0lt4Subaru 08-05-06 09:29

3 Attachment(s)
Uitati am si eu o masina !! .. nu a mea ..e a lu un tovaras.. si vrea sa vada cum ar sta tunata..!! e veche masinutza dar luii ii place ;)! plz vedeti ce puteti sa faceti din ea

sandrin 08-05-06 09:35

rezolutie mica... si calitatea lasa de dorit ......vino cu poze mai mari 1024..

C0lt4Subaru 08-05-06 10:20

Poi incercati pe rezolutia asta.. .!! ce o iesi o iesi hai plz ;)!!

SatanaVeX 11-05-06 18:22

am facut si eu ceva la KIA nu nush ce dar ce am stiut si eu

SatanaVeX 11-05-06 18:42

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX
am facut si eu ceva la KIA nu nush ce dar ce am stiut si eu

Dar acuma zicetim cum pun pozele aici ca nush :(...pls

tng 11-05-06 18:50

Sub butonul "submit reply" ..... este un alt buton "manage attachements" .. apoi dai "browse" selectezi poza din calc .... si "upload" .... si gata :-)

SatanaVeX 12-05-06 13:46

1 Attachment(s)
Sa sper ca acuma apare poza :d

SatanaVeX 14-05-06 00:24

2 Attachment(s)
mam jucat si eu un pic .... nu aveti sa imi dati ceva poze cu eleroane ca nu am si nu am avut sa ii pun eleron :(

tng 14-05-06 13:25

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX
mam jucat si eu un pic .... nu aveti sa imi dati ceva poze cu eleroane ca nu am si nu am avut sa ii pun eleron :(

nu te juca pe topicu asta ... aici lucrezi doar masinile care sunt puse
iar noi, cei care ne pricepem oincercam sa-i ajutam

pt a expune lucrari... foloseste topicul "various"
sau mai bine... uite-te tu bine peste tot in subforumu `Virtual Tuning` ca sa intelegui cum sta treaba si unde sa postezi

Tine minte,cand pui poze, foloseste-te de formatul .jpg .. nu .bmp

soricelu 15-05-06 20:29

2 Attachment(s)
Mama usergroupu isi face nu treaba ;) nuj dc mai exista asa ceva

overcast 15-05-06 22:40

1 Attachment(s)
ma puteti ajuta si pe mine cu spatele pentru masina mea? ceva frumos cu bun gust nu exagerat si posibil de realizat( un spoiler o folie un eleron niste gentzi cat de cat acceptabile o culoare frumoasa) ! multumesc

DAFTEK 15-05-06 23:51

WOOOOOW :shock: ce marfa arata pe rosu :peace: Numai ca bara nu se poate vopsi ca e nikielata, decat ce e argintiu se poate. KEEP THEM COMING... :twisted:

around za world 16-05-06 15:40

1 Attachment(s)
Salut ! Va dau si eu un proiect ? Opel Astra H in 5 usi .... Am vazut proiectul lui Santos dar as vrea si alte pareri pentru ea ...

ranek 16-05-06 15:45

Quote:

Originally Posted by overcast
...un eleron niste gentzi cat de cat acceptabile...

dak tu vezi jentile in poza aia , esti tare . Eu chiar nu le vad , sau vrei sa le punem "rezemate" de masina sa iti dai seama ?! :|

patriotu90 16-05-06 16:27

2 Attachment(s)
asta ar fi pt DAFTEK ... sa zici dak iti place genu asta ... dak da o sa incerc si pe alte culori ...

overcast 16-05-06 16:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ranek
dak tu vezi jentile in poza aia , esti tare . Eu chiar nu le vad , sau vrei sa le punem "rezemate" de masina sa iti dai seama ?! :|

daca te uitzi bine la avatarul meu e o masina acolo! e identik cu cea pe care am pus-o sa fie modificata numai ca are mici modificari... folie pe geam ornament teava de esapament si gentzi. si astea au fost facute de mine( nu prea bine realizate, dar facute de mine) si se vad gentzile! daca eu am reusit treaba asta presupun ca o sa reuseasca si ~cei care se pricep~. ms app si uite si poza! upss :D acum am vazut ca gentzile nu sunt identice! :))

bilamofo 17-05-06 02:20

3 Attachment(s)
hola,

ma bag si io sa va dau un challange ca vad ca am postat gresit la un alt thread ... ma rog .. here it goes :) gl hf! :drunk: :drunk: :drunk:

Attachment 102987|Attachment 102988|Attachment 102989

DAFTEK 17-05-06 03:36

4 Attachment(s)
patriotu90 E interesant si a ta, dar e totusi ceva prea simplu, vreau ceva mai radical. Asta e unu din Expy in state care mia placut mereu. Ca ideie...

Attachment 102996Attachment 102997Attachment 102998Attachment 102999

axela 17-05-06 04:42

5 Attachment(s)
sal...am luat o masina de curand si vreau sa ma apuc de ea....transformarea vreau sa fie totala .jante, lsd, tot.va rog ajutatima.am pus cateva poze si sper sa va fie de ajutor..va rog ajutatima :d. Am pus si un model de jante care imi plac poate va ajuta.

Skillzu 17-05-06 14:04

Quote:

Originally Posted by DAFTEK
patriotu90 E interesant si a ta, dar e totusi ceva prea simplu, vreau ceva mai radical. Asta e unu din Expy in state care mia placut mereu. Ca ideie...

genial expy-ul din state....foarte tare....mi-ai dat ceva tema de gandire...

Quote:

Originally Posted by axela
sal...am luat o masina de curand si vreau sa ma apuc de ea....transformarea vreau sa fie totala .jante, lsd, tot.va rog ajutatima.am pus cateva poze si sper sa va fie de ajutor..va rog ajutatima :d. Am pus si un model de jante care imi plac poate va ajuta.

in primul rand...parerea mea propie si personala :) e ca nu i-ar sta bine cu jantele alea.(oricum nu crom)....e o savanna......nu merge decat drifting style all the way....in limita posibilitatilor.adica oricum fara croame......nu prea merg forme rotunde.....sa vedem ce mia zic si baietii pe afara si ce bubuie mintea.....

axela 17-05-06 16:47

Ms pt sfat am sa tin cont at cand ma apuc de masina.deabia astept sa vad ce iese.ms inka o data.

SirNenea 18-05-06 02:22

4 Attachment(s)
Salutare am si eu mititica asta a mea si as dori sa imi faceti si mie un tuning dar nu il vreau in graba ci sa il faceti cum trebuie ca proiectul va deveni realitate in iulie august si daca se poate la stopuri sa fie pe leduri culoarea aceasi doar ca as vrea ca capota plafonul si porbagajul sa fie negre dar si o poza daca se poate cu capota de carbon merci mult si dabea astept pozele voastre si jentile daca e sa le faceti aurii

hitman454 18-05-06 15:16

SirNenea ma bag io la masina ta sa vad daca iese ceva:)

SirNenea 18-05-06 15:18

ok merci mult si daca vrei o alta pozitie mai ales la ceea din fata zi

hitman454 18-05-06 15:26

e buna poza

S-Line_PwR 18-05-06 15:34

1 Attachment(s)
sal all ! Sunt nou aici si sper sa ne cunoastem cat se poate de repede...Am un Audi 80 si un A6 din 96`...cine a trecut pe la pescarush le stie ;)...pana data viitoare Bafta Boys ;)

S-Line_PwR 18-05-06 15:47

3 Attachment(s)
Asta e 80-ul ;)...la A6 inca nu iam facut poze...apropo 80-ul e de vanzare ;) P.S: bara pe spate a zburat pe autostrada cand am fost la craiova:))....dar nui problem ca masina o sa iasa acum din reparatzie capitala...si pe deasupra nu va mai fi galbena...va fi maroul de pe A8-ul nou ;)....Sper ca va place cum e facuta ;)...si poate auzitzi si voi pe cineva care e interesat sa o cumpere....daca e ceva uite va las idu meu : jackuzzy4you .... Bafta Boys !

hitman454 18-05-06 16:35

SirNenea daca mai ai si alte poze pozitii diferite poti sa le pui si de calitate buna

SirNenea 18-05-06 16:39

pai daca vrei iti fac cu un samsung pozele si zi cam ce unghiuri vrei ca sa le fac ca ti le incarc in juma de ora

axela 18-05-06 16:55

Salutare...se mai ocupa cineva si de masinuta mea??treb sama apuc de ea si nu idei sa ca va rog.Please vt pimp my ride.!!!

hitman454 18-05-06 17:45

2 Attachment(s)
uite ceva de genu ............. daca poti sa faci din unghiurile astea 2 e perfect

ca se vad si stopuri si faruri si praguri tot si jenti:)

SirNenea 18-05-06 19:15

k
ai ca ma duc acum sa fac pozele si in vreo 20 min le incarc

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning