![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
joaca cnv lfs ? server WRX Drift bag si lapperu putin mai tarziu :D daca e nevoie de parola, e 123456 ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Razvan, cand o sa fie LFS Romania Endurance League? :D P.S.S. XRT-ul meu a primit un eleron de carbon cadou + o toba de esapament mai buna :)) ca le-am facut praf in ultima cursa :sad: Cine are skin-ul sa il inlocuiasca cu acesta: |
Storm Racing a primit servere noi asa ca va asteptam :P http://www.stormracing.net/
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mai oameni buni, lasati-ma sa scap de prima serie de examene, si o sa fac, un LFS Enduro League, de data asta mult mai serios, ca acum stiu ce si cum.
Si sa terminam, cu MOE, cel putin, urmatoarele 2 curse, care sunt foarte importante. |
Quote:
Eu zic ca mai degraba or sa aleaga serverul prodrive... am asa un feeling. So... reclama, nu prea tine :P |
mai razvane..asta e gelozie?:P poate ma supar acu si fac un server care sa nu se numeasca nici storm nici prodrive si floodez tte serverele ca sa vina toti pe al meu:))
|
Quote:
|
Cine le are cu serverele? am facut sv merge LFS ROMANIA dar nu stiu cum sa fac sa nu mai apara WRONG WAY cum sa fac sa ati dea puncte pt drift... pls ajutatima
|
umbli in setup.cfg la wrong way drivers..schimbi alea p-acolo..ptr puncte la drift iti trebuie lfs lapper...cauta-l ;)
|
hai ma nici un team de drift care cauta oameni?
|
nu ;)...cat de bn te dai pe curbe ?
|
bine.....akm vreau sami iau shi licenta nu e careva din cta care sa mearga cu mine la banka? dc wrx ai un team ceva?
|
nu am te intrebam doar...diseara daca e dau drumu la server si poti sa intri sa vdm si noi de ce esti in stare ;)
|
poi dai id tau de mess shi intra pe mess
|
Provocari, provocari, eh alea alea... bravo baieti.
|
Care ma ajutati si pe mine cu sv`u? pls
|
chiar nu stie nimeni?
|
Dam un drift diseara?Care face server?
|
am eu serv nu e lag deloc merge perfect LFS ROMANIA faceti proba dar mai trebuie drift mod`u si drag mod`u care nu stiu sa le bag
|
eu ma ba gla drift ora shi srv sa ziceti ca sunt prezent...
|
eu nu pot sa dau drumu la lapper faceti voi un server
|
cum fac un srv?
|
2 Attachment(s)
cu lfs dedicated server x10 sau x12..si ptr drift folosesti si lfs lapper4...ca e ultimu...va editati si voi setup.cfg
|
Quote:
|
LFS ROMANIA drift server :D incercati ;)
|
nu merge 10 caractere
|
Serveru se numeste LFS ROMANIA ,incercati asa.
|
4 Attachment(s)
ontopic... :D
|
Maine ora 19:00 CALIFICARE Blackwood reversed |
I`m in
10-Catalanu (R.Oliver) |
Multa bafta tuturor. NU UITATI, AVETI NEVOIE DE APPROX 110% combustibil... nu fiti chitrosi, PETROMu e deschis non stop.. deci puteti face pitstop.
|
32-Radu A.
|
eu mai pot sa joc daca nu am terminat sapt trecuta ?
daca pot...69 - Sorin.M |
aj vrea shi eu
14 -Alex.M |
mai puteti..haideti intrati pe server computergames.ro CALIFICARI BL1 R
|
Rezultatele?
|
m-am razgandit in ultimul mom..nu eram pregatit nu aveam set care sa ma tina....am un care rezista vreo15 ture ;)
|
da nu a fost cursa.. a fost calificare am si scris
Rezultatele: Nume Lap 1. 48 - P. Cosmin 1.26.05 2. 23 - S. Ovidiu 1.26.08 3. 20 - Andrei C. 1.26.74 4. 01 - S. Cornel 1.28.39 5. 10 - R. Oliver 1.29.26 6. 32 - A. Radu 1.31.38 7. 14 - M. Alexandru 1.33.85 Bafta la cursa de azi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning