![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
nu mai lasa servetelele la vedere ;) |
glontzule, o dai pe masini exclusiviste?
sa nu te mai aud ca nu ai bani! |
pai facea economie :D
|
4 Attachment(s)
Mi-am luat un cazan nou pt. oameni saraci cu consum redus , 4.7l/100km :P
Sa vedem daca ghiciti... Bineinteles ca am plecat dupa lancer... si-mi luam lancer dar dotari era ioc.. varianta "inform" dupa aceea am gasit un mazda6 beeeton alb perla dar totari era iara ioc "comfort" . Si am dat de o castana in zona... si am laut-o pe aia... |
1 Attachment(s)
Cazanul se numeste "Ford Mondeo" , are 100cp , motor de 1.8 tdci , negru panther si pretul de achizitionare a fost 15.800 eu (NETTO) , km. parcusi 0km (1700 in acest moment) :)
Cazanul a rulat cu 210 km/h iar cand am redus la 170 m-a prins radarul (in ungaria) , asteptam amenda acasa :( Dotari cat de cat oke la varianta asta si asta printre primele. |
sa o folosesti sanatos la masina asta imi place tare mult bordu.......
|
Quote:
|
felix nici rodaju nu il faci si baj picioru in ea deja?:))
si eu astept niste amenzi de la austrieci de vreo 3-4 luni...parca vad ca le primesti cand nici nu mai stii ce e cu ele |
sa o folosesti sanatos flexi.
nu te-ai lasat si tot ford ai luat! |
Frumoasa culoarea....when you go on black you never go back:lol:
Am avut ford, nu-mi mai iau in veci ford:o |
foarte frumoasa mashina Flexi, s-o foloseshti sanatos !
|
bravo Flexi.. chiar ca e frumoasa, chiar splendida. Sa o folosest sanatos si fara evenimente :)
|
ms ms ms !
BULLET : Ce te-a dezamagit asa tare la Ford ? |
Tinuta de drum, pozitia la volan, finisarile interioare, mirosu de plastic si cauciuc din interior.Eu am avut focus ( era destul de full ), banuiesc ca mondeo sta mai bine la aceste capitole decat focusu'
Un factor determinant este pretul, cu 16 mii nu poti sa cumperi a4, seria 3 sau passat. |
bah glonte, stima si respecte pt buzunaru tau si brunete dar aici ma simt si eu.....:evil:
la mn in focus nu miroase nici a plastic si nici a cauciuc + k pana acum nu am avut de schimbat decat cauciucurile, filtre si ulei si masina are 6 ani deja si faptu ca o luat mondeo ala cu 16k nu inseamna k e o masina din clasa ieftina....la topgear or prezentat un mondeo de 50 si cva de mii de lire ;) ai si tu dreptatea ta si ti-am zis si eu: ford in eu ii cam degeaba, ii batut de nemtzoaice dar in america ford da clasa la toate nemtoicele pt ca americanii nu se zgarcesc la calitate! |
Americani nu se zgarecesc la calitate? :) sa vezi cum arata un interior de mustang 2008. Is plasticele ca la lada niva din 87'
|
Quote:
|
vorbea de masini cu 0km , la 16mii . In Mondeo asta miroase inca a germania iar finisajele sunt oke pt. acest pret. Singurul lucru care am simtit ca mi-a lipsit pe autostrada a fost tempomatul si mp3-ul in rest , totul a fost oke. Si am condus pe la Passau pe niste serpentine , a stat excelent pe drum! Pot spune ca acolo m-am familiarizat cu masina.
|
5 Attachment(s)
revin cu poze...
|
:joy: super misto masinutza ....culoarea e beton ....:D
felicitari pt.achizitie !!! :yes: :wave: |
Quote:
|
Faina masina ,Felix.Felicitari:-)
|
S-o stapanesti sanatos Flexi ;) si fara incidente neplacute. F frumoasa masina si culoarea :D
|
brummy vr6 nu mai este, poate v6.....pai dc sa nu pun passatu...vrei sa pun vectra:lol:?
Exitu' ma lasi cu masini in care nu se baga bani....masina veche ii masina veche, niciodata nu-i perfecta...daca mergi pe principiu " lasa ca merge si asa " doar atunci nu bagi bani in ele. Imi aduc aminte de unu, avea un golf 2 si se lauda la mine ca de 5 ani nu a bagat nici un ban in ea....vreau sa zic ca la 70km/h i-am zis sa o lase mai moale ca nu vreau sa mor la 20 ani...mai putin si cadeau rotile jos:lol: Mondeo lui ramon 2.5 v6 are 8 ani si ii plina de rugina:lol::lol::lol:.Fordu meu era din 2004 si la balamalele de la usi se vedea deja culoarea specifica..rosu caramiziu:rolleyes2....sigur daca ne uitam la preturi vedem ca un a4 face cat 2 forduri si atunci ne gandim: Merita atatia bani in plus? |
bine boss, fie cum vrei tu ;)
si dk am zis "bine" nu inseamna ca sunt si de acord iti zic doar atat: fiecare padure are buruienile ei. intelegi ce vrei de aici :) |
Stiam de la bun inceput , inainte sa-mi achizitionez masina ca vor fi comentari de genul "In banii estia puteai sa-i ti iei X sau Y" , dar mie asta mi-a placut , si prietena mea o va conduce si se simte excelent in ea... daca ei ii place poate sa zica oricine ce vrea. PUNCT :)
|
Corect :) Tie, voua trebuia sa va placa. Ca in rest toata lumea ii experta in masini.
|
Bebe vineri aveai masina parcata acolo vis-a-vis de Smart cafe si vine un cuplu asa pe la 25 de ani cu inca 2 dupa si zice ala de era cu femeie uite baaa noul Seat Leon ia uite ba ce rotzi are =)))
Ba esti nebun ? I`am aratat pe aia cu degetu pe strada cand am auzit ce au scos din ei =))) |
:lol: :lol: :lol:
|
Ursu lu un prieten;)
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/93870-e30-320-ar08cgm.html |
1 Attachment(s)
in ultimul nr al revistei cox
am ramas putin surprins cand m-a sunat un prieten sa ma felicite pt aparitia masinii pt ca eu nu am stiut ca va aparea |
bravo! dar cuvintele alea de unde au venit...le-ai dat tu detalii sau au scris ei ?
|
in urma cu vreo 3 luni am vb la tel cu ei, mi-au spus sa le trimit cateva poze si o scurta descriere si mi-au spus ca ma vor contacta, dar cum nu ma mai contactat nimeni am presupus ca nu va aparea
chiar daca e un articol micut, ma bucur pt ca cu bune cu rele e prima masina facuta de mine si in general am primit laude pt ea |
bravo canny!!!! respect :)
|
bv canny!
am luat si eu coxu si am ramas surprins sa o vad acolo! bv incodata! |
Sports coupe-ul pe care mi-l lauda bebe :-)
https://www.youtube.com/watch?v=L7lUanzE4qc 0-100 in 8 secunde abia, domnul Pitas mi-a aratat deja diferenta dintre kompressor si turbo :D |
Quote:
fisa dyno http://194.88.148.105/86/61/6a/81/IMG_1490.jpg?v=1 |
La 400m si-ar lua-o de la mine, vmax 196 e slab. Da noi vorbim de masini aici totusi, nu de experimente romano-franceze :o
|
Cate tiruri ti-a dat pitas?
|
Nush, a fost din mers, asa numa sa vedem care-i diferenta, nici n-am vrut sa ii dau jos pe cei 3 pasageri ai mei :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:59. |
- Copyright 2026 4Tuning