![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
foarte frumos
mai avea un bandou de carbon la bara fatanu lai mai pus? o sedinta foto cand vrei sa ii facem cu noile inbunatatiri cand vrei sa facem |
Aşteptam cu nerăbdare imaginile astea, nu fi zgārcită cu pozele, e frumos tare rezultatul, felicitări :D
|
Bibelou :shock:
Eram curios sa te intreb , oglinzile alea mai sunt electrice si incalzite ? |
Bun tortul de la Mr.Cat,nu stiu cum s-a facut de eram prin zona, si nu puteam rata okazia.Pozele vor venii curand.
|
6 Attachment(s)
Quote:
sunt si eu tare multumita cum a iesit - l-am chinuit 2 luni pe gusty - acum e linistit in garaj dar mai spre seara iesim la o plimbare Quote:
Quote:
multumesc pt platicele din interior - au fost foarte utile Quote:
cateva poze din final cu echipa le multumesc mult tuturor si in special lui gusty |
Fain o iesit "Mr. CAT" .
Felicitari pentru tine si intreaga echipa care o ajtat sa arate asa fain!!! |
o iesit super abia apuc sa il vad :x
|
Super a iesit Mr. CAT! Genul de masina care m-ar face oricand sa fiu asa: :shock: Ai grija de ea si... vrem cat mai multe poze sa ne clatim si noi ochii :))
|
Mie nu-mi plac oglinzile, sunt modelul acela uarat de-l vezi pe pe Dacia 1310, nici jantele nu se pupa cu caroseria, si nici prizele alea de aer din praguri nu prea au ce cauta acolo, in rest masina este OK. Sper sa nu fie cu suparare, dar asta este pararea mea. Daca tie iti place este ok.
Oricum felicitari pentru munca depusa si succes cu masina in continuare !!! |
Quote:
mr cat este pentru mine si pt sufletul meu - mai am enorm de mult de lucru si vor mai fi modificari - dar toate cu rabdare |
Quote:
Si ce bine da rosu pe E39! Multa bafta in continuare! |
|
Quote:
oricum suntem ardeleni amandoi si asa incet incet le facem pe toate :D |
Quote:
|
Quote:
ce modificari ...iti mai doresti? |
Buna
Mi-a zis un sfant ca un ingeras e39 se pregateste de o mica surpriza placuta privirii.
Hai sa vedem si noi ceva frumos privirii. Mult succes in continuare , noroc si multa fericire alaturi de ingersul tau e39 care iti ofera momente pe deplin bucuroase. |
Re: Buna
Quote:
Quote:
|
Re: Buna
Quote:
|
Te felicit pentru masina superba si ceva foarte important:TREBUIE sa-i placa proprietarului ca el o conduce,nu soferilor sau in cel mai rau caz sa comenteze pietonii:)) (chiar daca e o masina din categoria "ricer" daca ii place proprietarului e bine si nu ma refer la a ta ca e ricer fara griji:)))
|
Quote:
|
cand ai timp da un semn
|
6 Attachment(s)
Mr Cat revine in lumea tuningului dupa greseala care am facut-o eu acum un an si ceva - imi pare rau ca am lipsit atat si de pe forum si de la showuri
nu o sa mai uit ca prietenii din tuning sunt adevaratii prieteni si ma bucur ca am revenit Niste poze din ungaria - chiar daca Mr Cat nu era nici pe departe pregatit pentru asa ceva, ne-a prins bine la amandoi superbul show de la Budapesta Cateva poze |
Ai lipsit ceva vreme de aici :shock:
Pune poze noi cu utilajul :D |
9 Attachment(s)
sedinta foto facuta de Hell si inca cateva de la Budapesta
m-am abitionat dupa ce am vazut acolo - creste lista de planuri pentru Cat - "dragalasul mic - animalul":D |
Intr-o vreme urmaream evolutia Cat-ului pe alt forum si de atunci stiam ca are potential acest proiect. Insa am cateva nemultumiri legate indeosebi de oglinzi (merita niste oglinzi M5:lol:) si de fetele de usi, insa acolo tine de gusturi pana la urma.
Cred ca locul masinii e pe urmatorul forum: http://www.drive2.ru/cars/bmw/5_series/5_series_e39/ Mult succes in continuare cu modificarile si cu aparitiile la show-uri!8) |
Sincer si eu urmaream de ceva vreme acest proiect , si sincer cu exceptia oglinzilor si a jantelor [ chiar are nevoie de niste jante mai serioase ] , mie imi place foarte mult ce a iesit , chiar daca nu e OEM. Felicitari si spor in continuare !
|
Quote:
visez eu de ceva ani la kitul hidraulic pentru suspensii dar asta e situatia - mai avem rabdare la interior am in plan modificari semnificative asa ca in viitorul apropiat demontez interiorul (pe etape- ca sa mai pot circula cu Cat) si il duc in casa ca sa pot lucra cand prind cate un moment liber - poate chiar cu fetele de usi incep - sau cu scaunele trebuie sa calculez bine cum fac pentru ca anul acesta vreau sa particip la showuri |
Quote:
|
Quote:
Ma refeream la un design mai aparte , nu am contestat calitatea lor [ totusi sunt eta beta ] , mnah aici tine de gusturi , personal alegeam ceva cu buza sau concave , dar e doar o parere , masina arata bine si cu cele actuale iar eu nu facusem decat o sugestie. stima ! |
Quote:
acum daca ar fi sa imi mai pot permite inca un rand de jante as alege ceva mult mai usor si mai rezistent dar nu este cazul - ca am ales jante fara buza a fost asa o razvratire impotriva tiparelor |
E de apreciat originalitatea modificarilor (cu exceptia farurilor si stopurilor care sunt exact ceea ce trebuie, nu ar trebui inlocuite), de obicei, orice modificare a unui bmw, indiferent ca e e36/e46/e39 implica si un kit ///M. Iata ca acest proiect e exceptia care intareste regula. Se poate face ceva frumos si fara M:-)
Legat de jante: daca acestea ar fi pe un e39 stoc/M, ar da urat. Insa, pe aceasta masina, se potrivesc de minune:D Poate mi se pare mie, sau aripa dreapta-fata nu e aliniata cu capota? |
Quote:
cand lista e lunga si visez de atata vreme la tot felul de imbunatatiri parca e mai bine sa ma bucur ca am reusit sa iau jantele la momentul acela si acum sa am grija de ele la interior nu o sa ma coste foarte mult - doar timp si putina imaginatie sa imi dau seama cum sa fac unele detalii care au ramas neclarificate |
3 Attachment(s)
un pic de inconstienta:D
|
putin mai multa :))))
|
bine ca am scapat - acum astept cauciucurile noi
|
ai facut burnout cu ele?:D
ps; eu mi-am retusat putin unghiul de cadere ca altfel era bai,si la mine manca interiorul pe spate...asta e cu latimea gumelor,la oltcit nu se vede dar la noi..? am inteles ca revii pe podiumuri,cel putin asta e ce-ti doresc,succes! |
Quote:
revin in lumea pasionatilor - cu sufletul nu am plecat niciodata - doar ca sper sa am timp si resurse se mai fac modificari si sa particip la showuri - nu pentru cupe ci pentru pasiune |
mie rotundele din spania mi-au mancat interiorul si nervii,la fiecare 100 de m cate una asa incat le luam cam in fortza :lol:!cand am ajuns acasa am vazut ca-i bai daca nu rezolv problema,dealtfel parca se cam taraia de spate in curbe,acuma in schimb calca perfect,pe toata suprafata de rulare!
cat despre pasiune si pasionati,sunt convins ca esti si asta se vede din realizarile tale dar pentru asta e nevoie de multi,multi bani pe care,sau de care nu toata lumea dispune!crede-ma ca si eu ash vrea sa fac ceva de care sa fiu mandru dar de moment asta e tot ce pot si asa cum zici,pasiunea ramane in suflet! bafta! |
3 Attachment(s)
e tare greu cu banii si cu timpul - dar cu rabdare si nervi de otel le rezolvam pe toate - ma doare sufletul ca trece timpul si nu reusesc sa mai fac si eu cate ceva la mr cat
atasez niste poze cu familia - membri mici si mari - toti au nevoie de ingrijire si modificari - dar si asta e o bucurie - in lipsa banilor si a timpului facem planuri de viitor intamplator culoare rosie ramane a familiei - nici sa ma fi straduit nu se potrivea asa de bine |
Bravo pentru premiul de la tg mures.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning