![]() |
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
3 Attachment(s)
Dupa ce am stat mult timp pe ganduri am decis sa povestesc si eu ce am patit cu firma DCM.
In vara anului 2010 am fost la ei cu un Bmw seria 5 E60 caruia i-au montat folie negra lucioasa pe plafon, am fost foarte multumit. Stiind ca la Bmw au facut treaba buna in luna decembrie 2010 am revenit cu un Mercedes A Class pe care am vrut sa il colantez total in alb mat. Zis si facut, am lasat masina , am stabilit pretul si le-am cerut baietilor sa repare rugina din dreptul aripilor spate si pe unde mai are pe masina, nu foarte multa, treaba care ma costat 50 de euro in plus. Inainte sa fie masina gata m-au sunat sa ma intrebe daca era parbrizul fisurat, pentru ca au descoperit dupa vreo 3 ore ca are o fisura de vreo 20 cm desi in prealabil cand am introdus masina in atelier ei au verificato, si nu au observat nimic, incercand sa ma convinga de faptul ca asa a fost si ei nu aveau cum sa il sparga, ce este interesant este faptul ca fisura pleca exact de sub cheder. In cele din urma am rezolvat problema cu parbrizul intr-un fel mai putin placut pentru mine, dar am trecut peste asta, se poate intampla oricui. Apoi cand sa iau masina am vazut ca emblema de pe portbagaj nu mai poate fi montata pentru ca au strambato, in fine am cumparat acum una noua, a fost 25 de euro. A 2-a zi ma duc la baietii de la Kimedo sa montez folie pe geamuri, stopuri si semnalizari. Cand vor sa desfaca semnalizatorul de pe aripa stanga: surpriza, nu se putea desface, dupa ce au tras mai tare au reusit sa il desfaca si am observat ca a fost lipit de aripa cu SuperGlue deoarece avea clemele rupte ( a fost demontat la colantare) si pe mine nu ma anuntat nimeni. Acum dupa 3 saptamani de la colantare am constatat ca am platit 50 de euro pentru remediera ruginei degeaba deoarece aceasta a reaparut. Nu mai cer nimic firmei DCM deoarece nu o sa mai am nici o colaborare cu ei si ii asigur ca la fel vor face toti cunoscutii mei si cunoscutii lor. CONCLUZIA: cine mai colanteaza masina la DCM sa nu plece din garaj si sa stea cu ochii pe ei. O zi buna!!! |
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
sal , cat m-ar costa si pe mine pentru un opel astra g , pentru interior , in carbon , consola centrala cu totul pana jos la frana de mana , manerele de la usi (plasticul, la interior) si grilele mici de aerisire de pe bord (4 la numar , in afara de cele de pe consola ) . mersi
si pentru capota , si hayon , in negru mat sau carbon cat ar costa? |
puteti sa puneti o poza cu o masina colantata gri mat dar cel mai inchis ? ceva gen bmw frozen grey !! daca nu aveti aceasta culoare makar puteti sa imi arati care este cel mai inchis gri ? acest colant prinde direct pe kit sau trebuie sa mai aplic ceva peste kit,gen lac vopsea ? bandourile si mai ce se demonteaza in timpul procesului ? masina Bmw e36 4usi si un pret pentru o colantare totala !!
|
Pentru cei care sunt mai aproape de Targu Mures, va recomand LB Tuning, colantari, si water transfer printing pe jenti si interioare ( elemente bord, insertii ) si chiar eleroane si capote.
Ii salut si pe cei de la Dcm , ne-am intalnit pe la show-uri, chiar am vazut lucrari foarte bune de la ei. Pa noi ne gasiti la wtprint.ro , sau pe facebook - Lb tuning. |
Quote:
T.Ex.: 8 ore. Noi putem sa dam garantie la autocolant, nu si la vopsea. Sunt mii de masini colantate care nu au avut nici o problema la decolantare (vopseaua a fost de fabrica) insa au fost cazuri in care s-a mai luat cu vopsea. Aici a fost cazul in special al masinilor revopsite in fel si fel de vopsitorii auto. |
Quote:
Capota negru mat: 100 lei Capota carbon: de la 200 lei (in functie de materialul ales) |
Quote:
Colantul prinde bine pe suprafete lucioase, nu pe chit. Bandourile se demonteaza daca sunt pe clipsuri, daca sunt lipite nu. Pret: 250 euro. T.Ex: 8 ore. |
Quote:
Iti recomand sa iti deschizi un topic si sa iti expui realizarile pentru a fi admirate de noi toti. |
Quote:
2. In privinta parbrizului nu avem certitudinea ca a venit crapat sau a fost atins la noi, deoarece a fost vazut dupa ce o buna parte din masina a fost colantata. La momenul respectiv am vrut sa remediem problema cu o firma specializata, insa tu ai ales sa suportam noi o parte din suma si tu sa il repari pe casco. 3. Desi ti-am explicat ca este nevoie de ceva timp pentru remedierea problemelor caroseriei si colantarea propriu-zisa (in mod normal 2 zile), ne-ai spus ca trebuie terminata in cateva ore, deoarece dupa amiaza aveai programare la folie pe geamuri + alte probleme pe care trebuia sa le rezolvi. In concluzie, nu poti sa transformi o masina cu atatea probleme intr-una noua. Chiar si tu ai fost constient de faptul ca in final va arata bine, dar nu impecabil. Asa cum la finalizarea lucrarii ne-am salutat si ai fost multumit de rezultat, mi se parea corect sa-mi dai un telefon sa imi spui de problemele pe care le ai, nu sa pari o "victima pe forum". |
Quote:
In legatura ca rugina tu ai zis ca ma costa 50 de euro in plus si se rezolva nu ca apare dupa 3 saptamani din nou si ce crezi nu a fost nici un amestec de zapada cu clorura de sodiu pentru ca de cand am venit eu din Romania aici nu a nins. Oricum nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca eu nu o sa mai intru niciodata pe aceste topic si te asigur ca nici altii nu or sa o mai faca si nici pe usa garajului tau. PS: cu semnalizatorul de pe partea stanga lipit cu Super Glue care e povestea? |
Quote:
2. In legatura cu semnalul te-as ruga sa imi spui daca era lipit cu Super Glue de tabla sau de colant. |
Quote:
Pe viitor instruiesteti mai bine oamenii si supravegheazai mai atent. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
BMW X6
- decolantare din argintiu - remediarea unor mici zgarieturi, a unei infundaturi pe aripa spate - colantarea cu bronz - recolantare capota si portbagaj cu carbon anthracit (au fost zgariate de invidiosi) Sper sa isi vada proprietarul masina aici. Poate vede ce zapada a lasat in urma cand a plecat pe nisipurile arabilor. |
La un A6 2005 - capota + oglinzi + ornamente stalpi+ eleron cu carbon antracit .
Timp de executie + pret te rog . Separat ornamentele interioare - consola MMI + trim-uri interioare. Multam anticipat. |
Quote:
Oglinzi: 25 euro Stalpi: 25 euro Eleron: 40 euro. Trimuri interioare: 60 euro. |
salut!cat ma costa sa colantez un e46 touring in alb lucios si plafonul cu folie carbon negru?si timp de executie te rog?
|
cat ma costa un autocolant rosu mat pentru un e36?
eventual un pret fara montaj deoarece suntem cam departe unul de altul |
Quote:
T. Ex.: 6 ore. |
Quote:
|
Salut niste poze cu folie pe faruri si stopuri ai?
|
cat ma costa ca sa imi faci stopurile la un fiat doblo cu autocolant transparent rosu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!Mi-am colantat plafonul la voi si m-ar interesa cat m-ar costa sa colantez pleoapa de luneta la o Astra g vopsita rosie si bandourile din plastic nevopsite cu colant 3D(texturat)rosu..?Preturi separat te rog ptr. pleoapa de luneta si cele 4 bandouri.Multumesc!
|
Quote:
Pleoapa de luneta: 75 lei |
bmw e34 berlina colantat integral din bara in bara carbon texturat pret?
|
sambata lucrati ? am si eu de colantat un portbagaj galben ...
|
Quote:
|
Quote:
S, D: inchis. |
Quote:
|
Quote:
T. Ex. : 2 zile. |
salut
Pentru un seat leon 1P colantare negru mat plafon+capota cat ar costa? ms |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut,ma intereseaza sa colantez aceasta masina in ROSU MAT Integral.
In zonele incercuite are putina rugina la suprafata si trebuie curatat si chituit. Astept un raspuns cu pretul,multumesc. |
Quote:
|
salut ,
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante). nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ? |
salut ,
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante). nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ? si un pret m-ar interesa :) Ps: Scuzati de dublu post |
se poate trimite prin curier, plata transportului o faci la livrare
pentru pretul foliei, spune-mi dimensiunea stopului |
vreau sa pun colant pe un golf 3 ,2 usi,integral.Cat costa ,unde si cat dureaza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning