![]() |
1 Attachment(s)
cine ghiceste ala o primeste :oops: :pelvic_th :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
cine ghiceste ala o primeste :oops: :pelvic_th :mrgreen:
|
Re:
Quote:
P.S. Gagica-i penala :weee: |
hezac mai...dadi cool :lol: :twisted:
|
Ma scuzati... am deschis de cateva ori topicul asta si nu mai scria nimeni.
Indiciu pt masina mea, daca mai intereseaza pe cineva, America de Sud. |
de obicei akolo in America de Sud nu exista producatori auto propii, dk m-am exprimat bine, deci sunt copii sau sub licentza, si sa cautam akuma...HONG Hy sau cum s-or chema..cine are chef, pofta buna :lol:
deci indiciu la a mea....este Americana si face parte din grupul GM si are numele unui oras american, se fabrica k model de 30 ani zic eu sigurr :wink: |
it's a Chevy M..... god damn :oops: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Chevrolet Malibu, sa-i dam drumu k e linishte, pun alta :D
|
Asta e spate de Skoda... si poza e o facatura proasta. Daca va uitati cu atentie se vad la fiecare doua usi cum au fost sterse manerele intr-un program de grafica...
|
1 Attachment(s)
doar marca nu ajunge, parca asha shtiam :roll:
|
Skoda 100 park.. dar oricum.. ar fi deajuns sa zic faptul ca acea masina nu exista :)
|
chiar nu exista...e un exemplu de modificare grafica..oricum e destul de reusita :D
|
Re:
Quote:
|
Aia a doua e vreun soi de \"papa mobil\"??
|
pai incercam sa arat k s-ar putea sa existe aceste 2 masini, dk a doua este asa PAPA MOBILATA cu folia aia sus, ma gandesc k poate s-au apucat niste nebuni sa faca o limo ieftina...pe undeva prin Cehia..Polonia, io stiu :oops:
oricum modelu e S100.. Bishop man baga pozna :wink: |
Sa bage altcineva ca eu nu prea am poze cu masini dificile :P
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Golf mk3
|
parerea mea la fel, cu fata de MK 4 sau..desi putin probabil Vento cu fatzau de G 4 :lol:
|
Re:
Quote:
|
Bagati altul poza!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
lotus elise
|
e lotus, dar alt model :wink:
|
Lotus Exige
|
baga poza :wink:
|
1 Attachment(s)
De asta ce ziceti?
|
Peugeot 306...tunat desigur:)
|
1 Attachment(s)
Uita una interesanta...
|
Re:
Quote:
dar nu e! |
parca nu aveam voie sa puneam raritati exceptionale..sau masini kre nu`s de serie...si ce e pus aici nu se incadreaza...pare mercedes...asa vad stema :lol:
|
GabiByte ai facut 2 greseli: NU ai asteptat sa ti se confirme daca ai ghicit bine si NU se pun prototipuri.. mai citeste si tu :roll:
|
Peugeot 106?
|
hai sa va dau un \"mic\" indiciu! Marca este Ford.
Va las pe voi sa ghiciti modelul |
Fiesta
|
Daca te uiti mai atent la faruri iti dai seama ca nu are cum sa fie fiesta.
|
ford focus ??? :P
|
Ford Aerostar
|
alexmirica , ford aerostar e miniVAN !
|
Am dat raspunsul la poza denumita hmm.jpg. La care poza trebuia sa raspund? Poate am gresit, imi cer scuze.
Daca e vorba de masina albastra, atunci e un Peugeot 306 cu kit Widebody de la Autodesign. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning