![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
nig ce se aude cu toba aia?
|
Cine vede pozele alea de mai sus n-o sa creada ca e aceeasi masina!
Respectele mele! |
Quote:
Finala Borla nu e de vanzare,ea va fi pusa pe masina dupa ce reusesc sa ii adaptez prinderea pe teava de legatura a masinii,asta dupa ce i-am sudat o prelungire din inox;) Sodi,cand ajungi prin Braila te astept sa vezi live masina:-) Onyxs,baiatul pe care l-am luat in masina cu mine m-a intrebat: "sigur e motor de Dacie?"..i s-a cam dus capul pe spate..:-)8) |
sal bogdan,cineva a zis un lucru ca iar fi frica sa iasa cu ea pe strada si pe deoparte are dreptate, ca cei de la asigurari sunt niste jigodii mai ales la despagubiri la masinile vechi
cauta o firma sa-i faci un casco, ca eu acum trag sa-mi repar masina a doua ca nu vor sa dea bani de frumoasa a iesit bine, caci de cite ori o vad pe strada ma intorc dupa ia si chiar lu un coleg in pragul pensionarii ii place foarte mult cum a iesit masina chiar am atmirato amindoi cind o aveai la garaj ai grija de ea |
Multumesc moderatorilor pt curatenie:-)..oricum,fusesem inteles gresit:rolleyes2
81 BGV,Dacioara mea are asigurare Casco de noua..parintii mei au fost precauti:rolleyes2..insa in ziua de azi acea asigurare Casco este egala cu zero.Anul trecut,cand a intrat unul in mine nu imi dadeau decat 11 mil.Suma ar fi fost aceeasi chiar daca masina era dauna totala,asa ca..la Daciile vechi nu mai are valoare.E o cretinarie,specific pt Romania..:sad: Multumesc pt aprecieri,ma bucur ca iti place si poate dupa ce o termini si tu facem o intalnire:-) |
Merci mult pe detalii Bogdane:D,si eu am remarcat acel filet care are c-am 2 cm si se poate taia cum ai zis tu,:D,ceao
|
4 Attachment(s)
Si altadata cu placere BTL:-)
Intre timp la mine au aparut mici probleme..:rolleyes2..vineri seara,la o plecare mai tare s-a produs fenomenul,sambata am facut rost de alta planetara iar duminica de dimineata a fost inlocuita cea forfecata si seara masina era iar pe strazi8):-) |
Ce ruptura curioasa.:rolleyes2.dar bine ca s-a rezolvat,din cate stiu eu planetarele rectificate sunt cu mult mai bune decat cele noi.Aici in Alba Iulia avem un avantaj cu cei de la Cugir,fac rectificari foarte bune si pret mic.80-100 ron/buc:D
|
100????? cu 250 de lei am luat 2 planetare NOI lungi si las-o moale cu planetarele rectificate mai bune ca unele noi ;)
|
Eu am dat 100 Ron rectificarea la 2 buc,treaba brici;)
|
pai 100 lei doua da ...da btl cred ca zicea una 100 lei:rolleyes2
|
vezi ce inseamna sa ai jante mari si grele pe babuta...nu e mare paguba dar te face sa muncesti ceva... eu am rupt 2 intr-o zi:lol:
|
Quote:
|
Eu zic ca acolo a fost un defect din turnare,a fost un viciu de material..spun asta pt ca planetarele ei originale,cele lungi,au suportat multiple drumuri de tara cu masina incarcata cu peste 600 Kg si au mers peste 100.000 Km fara probleme:rolleyes2
Pe de alta parte,astea scurte au fost si ele super forjate,mai ales de cel care le-a avut inaintea mea si tot cu jantele astea au fost:rolleyes2 De muncit,ce sa zic..a fost subtire fata de ceea ce am facut pana acum la ea:-) Ar fi fost mai usor daca o puteam monta cu masina pe roti,pe o groapa,insa din cauza suspensiei rigide 2 insi nu am putut-o apasa suficient,cat sa intre planetara,asa ca am fost nevoiti sa demontam fuzeta. |
Quote:
|
la noi sincer atat e o planetara rectificata,o dai pe cea stricata si o iei pe cea buna,100ron
La mine chiar daca e cutie in 4 a mele sunt tot scurte planetarele ca e cu palier marit,la Bogadan cum am zis se intampla rar sa se rupa de acolo indiferent de forta. |
Si cel de la care am luat planetara buna si care se ocupa si cu rectificarea lor s-a mirat.A zis ca a mai intalnit sa se rupa planetarele acolo,insa f rar..deci,in concluzie,viciu de material,ajutat poate si de jantele astea..:rolleyes2
BTL,si eu acum tot planetare scurte am,pe cutie in 4 trepte,de pe o Sportiva. |
Quote:
|
Voi faceti glume,nu:D,nu era cu referire la palier am zis doar ce am eu,si nu fiti rai:rolleyes2.
|
bafta in continuare cu babuta!!!apropo daca tot ai planetare scurte de ce nu ai optat la o cutie in 5 trepte?si mai am o intrebare: dupa ce ai fos la R.A.R la identificare ai fost sa iti faci si itp-ul, aveai dungile la ITP?numai retin!ms
|
2 Attachment(s)
Lucica,eu ma axez mai mult pe demaraj si schimbari precise,decat pe top speed si cautari indelungi ale treptelor(in cazul celor romanesti in 5 trepte)..;)
Am avut dungile pe masina inainte de a ma duce la RAR pt autentificere si modificari in CIV,pt ca asa am fost sfatuit,chiar de cineva de la RAR,in probabilitatea de a fi trecuta albastru+alb.Insa au trecut-o in acte doar albastru si nu am avut nici-o problema ca am avut dungile. La ITP a fost tare faza,pt ca mi l-am facut chiar eu si nu aveam cum sa ma incurc..:-);) Numai bine si multa bafta si tie cu batrana8) Iata pozele de la ITP:-) |
acum trec doar culoare nu mai trec si restul de ex: GRI la orice gri, albastru la orice albastru
|
MS frumos Bogdanele pt informati!maine ma duc sa imi dau comanda sa imi fac dungile si eu !!!am inteles si cu cutia ,eu o sa incerc o cutie de fuego sau r 18 in 5,dar astea atunci cand va primi noua ei inima :oops:,multa bafta in continuare si ai grija de gordina bafta
|
am prieteni care au avut multe combinatii de cutii cu tot felu de smecherii dar cel mai optim cat de cat decent 1.6 4 trepte si ambreiaj de 200 si un carb bun...are o acceleratie foarte buna
|
Bogdane, de ce nu ai vopsit tot compartimentul motor?
Acum mi-am dat seama de ce nu ai mai iesit cu masina prin oras... (ITP-ul...) |
Quote:
Cu ITP-ul am rezolvat-o din 11.07 iar de atunci merg cu masina in fiecare zi si in ultimele 2 week-enduri am fost si prin oras seara la intalnirile cu Daciotii8):-) poate vii si tu in vreun week-end:-) Lucica,pt o cutie raportata mai lung iti trebuie si un motor mai puternic,altfel pierzi la demaraj.Daca schimbi "inima" e ok,daca nu las-o pe asta care o ai acum;) |
5 Attachment(s)
vrei asa ceva pt dacia ta?
|
Quote:
|
frate intra pe vanzari piese dacia si gasesti acolo threadul meu nu aici pe threadul lui NIG.
|
Quote:
|
2 intrebari am: Cat ai taiat din arcurile de diesel cand le-ai pus pe spate?
Ce arcuri ai pe fata si ce amortizoare? |
Nu ma pot abtine de la comentarii!
PREA FRUMOASA ! ! ! Te felicit pentru munca depusa la masina ta. Am urmarit acest topic si am vazut un rezultat fantastic. Bafta in continuare ! |
Quote:
Pe fata am arcurile originale,taiat din ele 3 spire si amortizoare Bilstein,cu filetul de jos scurtat;totul in combinatie si cu bara de 22mm au facut-o f rigida;) Mii de multumiri KOS,ma bucur ca iti place:-) |
bogdan de unde ai luat tu bara de 22,ca asa caut si eu si inca sunt in cautare.
|
Felicitari pentru ceea ce ai facut dintr-o masina veche! Superba!
Sa ai multa grija de ea! Numai bine;) |
Quote:
Multumesc Mareo:-)..a fost ceva de munca si multi bani investiti dar a meritat:-) |
Quote:
|
am vazut masina azi era in curtea unui showroom mazda parca , e superba masina bafta in continuare si ai grija de ia . salut.
|
10 Attachment(s)
Multumesc Deniel,acolo lucrez:-)
Baieti,ieri mi-au sosit si mie superbele ceasuri de TS8)..si tot de ieri cateva poze cu masina la spalat si dupa:-) Intre timp am lucrat la adaptarea finalei Borla la teava de legatura a masinii,la spoilerul care va fi montat sub fusta fata si la consola centrala,care a fost iar demontata pt a primii ceva frumos si original:rolleyes2 |
NIG-u frate!!!:D
felicitari de achizitie!sunt mishto ceasurile de le-ai luat si sunt si in tema cu masina!;)sunt curios ce spoiler pregatesti! pe la AG cand mai vii???:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning